Als altijd zeer tevreden

Ben enorm blij dat ik een paar jaar geleden deze garage heb gevonden. Zeer betrouwbaar en goede service. Ik rij er graag voor vanuit Nieuwegein naar Vianen.

Altijd goed

Zeer klantgericht en -vriendelijk bedrijf dat ik volledig vertrouw. Ze zijn altijd bereid om mee te denken, tijd voor je te maken en een stap extra voor je te doen. Ik ben blij met ze.

Super! kom er al vele jaren.

Prettige en vriendelijke mensen. APK is weer gedaan In overleg zijn de nodige reparaties verricht.

Topservice

Vakkundig

Vriendelijke en snel

Helemaal top!

Zoals altijd goed!

Zeer betrokken bij de klant, vriendelijk, flexibel en goede inzicht in de werkzaamheden en kosten.

Prima en snel geholpen

Ik heb een kleine schade laten repareren aan mijn auto. Ze denken met je mee; ze vervangen alleen wat noodzakelijk is. Dat is ook vriendelijker voor je portemonnee. Vriendelijke vakmensen.

Keurige afhandeling van onderhoud en apk

Top bedrijf, aanrader.

Top bedrijf, aanrader.

Zeer goede en fijne services

Altijd fijn geholpen, meedenken bij een mogelijk technisch probleem. Waarschuwing dat de APK verloopt is ook erg fijn. Kortom ga zo door! Gr. Rob van Leeuwen Land Rover Defender 75-PDS-2

Heel flexibel en zeer klantgericht, al jaren kom ik hier

Je wordt altijd goed geholpen. Heel klantvriendelijk je voelt je geen nummer.

Je word er goed en vriendelijk geholpen

Behulpzaam

Je wordt bij de hagen netjes en vakkundig geholpen

Goede service en altijd vriendelijk

Goede sevice en altijd vriendelijk denken goed met de klant mee om een passende oplossing te vinden indien nodig

service gericht en goede werksfeer

Altijd goede service

Top service

Afgelopen week super geholpen. Fijn meegedacht, snel opgepakt en gerepareerd. Bedankt voor de goede service je hebt er een nieuwe klant bij ☺️

Even iets omplannen waardoor ik direct geholpen werd, waardeer ik zeer. Goede service; geen onnodige onkosten.

Goeie service en top personeel.

Goede gasten en eerlijk

Altijd goede service

Word altijd deskundig geholpen!

Ben zeer tevreden over dit garagebedrijf, zijn eerlijk en deskundig alles wat je nodig hebt bij een garagebedrijf. Dank jullie wel

Word altijd deskundig geholpen!

Betrouwbaar en goed personeel

Snel en correct service verleend.

Betrouwbaar en goed personeel

Snel en correct service verleend.

In één woord puik

Inmiddels de 3e keer hier geweest en wederom prima geholpen. Vriendelijke en klantgerichte houding, kwalitatief goed werk en geen onnodige kosten.

Spadesteek 8

4131MB Vianen ut