Hoge service gerichtheid

Tussen de bedrijven door ruimte maken voor een af hok klusje. Duidelijke communicatie en service tot aan de voordeur. Letterlijk!

Goed!

Uitstekend!

Altijd eerlijk en netjes!

Vriendelijke medewerkers en altijd netjes geholpen. Eindelijk een autozaak waar ik me geen zorgen maak over de geleverde service.

altijd een top ervaring

Kundige monteurs die echt kijken of iets vervangen moet worden, niet omdat het na een bepaalde tijd moet zoals ik ook heb meegemaakt bij een andere garage. Nu al 7 jaar een zeer tevreden klant.

Hele fijne garage , super klantvriendelijk en kundig

Mijn ervaring is dat ze altijd voor je klaar staan!

Vlotte service en goede communicatie

Voor een grote beurt en apk mijn auto gebracht. Keurige telefonische update van de geconstateerde gebreken die nog dezelfde dag gefixt konden worden. En toen die klaar was een belletje dat de auto opgehaald kon worden. Top!

Vriendelijk, deskundig, betaalbaar

Helemaal TOP

Toen onze accu van de caravanmover was overleden ( en we niet geholpen werden door de caravandealer te Vianen) zijn we direct doorgereden naar garage DeHagen. Omdat we de volgende dag op vakantie wilden, is eigenaar Bart Snippenberg direct voor ons gaan bellen. Via hem kwamen we bij 4E Batteries in Culemborg terecht. Ook zo’n Top bedrijf. Direct een nieuwe accu besteld, en de volgende morgen vroeg geleverd. En wij ? Wij konden tevreden op vakantie. DANK voor de geweldige service van beide kanten.

Uitstekend.

Personeel is service gericht en vakkundig,en zeer vriendelijk

Prima en betrouwbaar garagebedrijf

Ik breng mijn auto hier al jaren en altijd naar tevredenheid. Heldere communicatie over reparaties en de kosten voor dat ze het uitvoeren.

Perfecte garage en persoonlijk

Goed vakwerk en persoonlijk advies. Top Garage in Vianen.

Altijd goed

Je bent altijd welkom en ook voor vragen en geef een goed advies En is er iets niet nodig dan doen jullie het niet

Afspraak is afspraak en aantrekkelijk tarief.

Door ziekte heeft mijn dochter de auto gebracht en gehaald. Ik zie daarom af van verdere beoordelingen

• Service N.v.t.

Top service!

Hier word je altijd vriendelijk en goed geholpen! Service meet een hoofdletter S!!!

Vriendelijk en servicegericht.

Behalve een onderhoudsbeurt en APK ook vervelende geluiden opgelost. Top garage.

Uitstekend!

Vriendelijke en snel geholpen.

Vakmanschap is meesterschap. Afspraak is afspraak,

Auto voor APK en grote beurt geweest. Super qua werk en service.

Goede Service!

Vriendelijk personeel, nette leen auto beschikbaar. Duidelijke telefoon gesprek gehad over de status van mijn voertuig!

Altijd goede service!

Autobedrijf De Hagen geeft uitstekende service altijd meedenken en eerlijk verhaal.

Top garage, buitengewoon betrouwbaar en professioneel

Al jaren ben ik een zeer tevreden klant van autobedrijf de Hagen. Bart en zijn team blijven hun best doen voor hun klanten en zijn zeer creatief in het zoeken naar oplossingen. Dus niet alleen vervangen maar echt repareren. Een dikke aanrader voor diegenen die een zeer goede en betrouwbare garage zoeken.

Topgarage

Ooit als klant naar binnen gekomen, altijd netjes geholpen en tevreden weer weg na een goede serviceverlening. Dus zo doorgaan.

Zeer goede service

Al tientallen jaren bij dit bedrijf. Ze zaten eerst om de hoek, dat was makkelijk. Nu zij een aantal jaren geleden verhuisd zijn, komen ze de auto halen en na reparatie of servicebeurt weer netjes thuis afleveren. Over onderhoud en reparaties heb ik nog nooit klachten gehad.

Relaxe sfeer

Betrouwbaar