Tot nu toe, prima.

Kort geleden nog een schade aan mijn auto. Perfect gerepareerd en als je dan ook nog Bosch verzekerd bent, wordt dat ook prima geregeld. Service met leenauto wederom, perfect.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

vriendelijk, betrouwbaar,flexibel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al vele jaren klant bij dit bedrijf, voor zowel aanschaf van auto\'s als het onderhoud.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service. Goede uitleg.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer zeker een van de betere garages. Het is de tweede x dat ik hier een m32 versnellingsbak heb laten reviseren en zou het zo weer doen. Alleen dit x kreeg ik een telefoontje dat de rekening een heel stuk hoger uitkwam ivm een nieuwe koppeling en vliegwiel, na wat bellen en netjes over en weer contact toch heel netjes korting gekregen. Dus ben je opzoek naar een garage doe je auto met net zoveel liefde behandeld als jij zelf, dan moet je niet verder zoeken en gewoon hier je auto heen brengen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Sta je altijd te woord Op alle vragen een goed en duidelijk antwoord Vaktechnisch personeel in de werkplaats Help je zoeken naar de gewenste auto die je wil hebben

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben ook tevreden je weet inderdaad van tevoren wat het kost en ze laten je het ook zien wat er kapot isof ver versleten dik tevreden marietta

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onlangs een nieuwe auto gekocht. Zeer goed geholpen. Nemen de tijd en geven deskundig advies. 100% tevreden.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik was al geruime tijd op zoek naar een goede, mooie en betrouwbare peugeot 206 cabrio. Verschillende autobedrijven bezocht, maar dit liep telkens op een teleurstelling uit. Afgelopen zondag zag mijn man op internet deze peugeot 206 cabrio staan bij autobedrijf van Loon.Direct telefonisch contact gezocht en we konden zelfs nog op zondagavond komen kijken. De peugeot 206 cabrio zag er echt prachtig uit, keurig onderhouden en rijdt fantastisch. De eigenaren zijn vakmensen die je goed adviseren en hun afspraken nakomen. Kortom zeer goede ervaring met dit autobedrijf. Ik beveel dit bedrijf zeker aan bij andere mensen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

net een occasion gekocht ,perfekt afgeleverd een aanrader voor iedereen die een goede gebruikte auto zoekt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een bedrijf waar ze hun uiterste best doen voor de klanten!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na stukken aan mijn auto ben ik gelijk en goed geholpen. Het probleem werd duidelijk uitgelegd, en de kosten waren vooraf doorgegeven. Precies zoals ik door een goede garage geholpen zou willen worden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

ze vakkundig zijn,snel, op alle vragen een antwoord hebben, modern maar ook voor de oudere auto vaktechnische kennis in huis hebben.

Molensingel 1

4724CL Wouw