Prima ontvangst je bent er duidelijk geen nummer maar een klant.
erg tevreden
Erg goede service en altijd behulpzaam.
Betrouwbaar, deskundig en servicegericht autobedrijf, waar zelfs een incourante auto in goede handen is.
Betrouwbaar en klantvriendelijk gericht
Plezierig snel en kundig... Altijd weer goed geholpen en eerlijk en goed advies.
Een aanrader het fijne is ook dat je een leenauto ter beschikking kan krijgen!
Snelle service en vakbekwame werkplaats medewerkers
Voor de mannen van Van Delft Auto\'s is geen berg te hoog om je weer veilig op weg te helpen. Altijd vakkundig advies zonder kleine lettertjes!
Al jaren tot volle tevredenheid klant bij dit bedrijf. Duidelijk in uitleg over te verrichten reparaties.Overleg over te verwachten gebreken.In geval van nood altijd bereid ook thuis hulp te bieden. Indien nodig thuisgebracht of leenauto beschikbaar.
Prima! Was pas voor de eerste keer bij u dus heb nog niet zo veel ervaring met het bedrijf. Erg tevreden tot nu toe!
Altijd goed. Fijne mensen in de omgang, kundige monteurs en goede service. Je bent altijd welkom in de werkplaats zelf zodat je de monteurs zelf ook kunt spreken.
Goede service en kwaliteit. Zeer vriendelijk personeel.
Als je weinig waarde hecht aan uiterlijk vertoon en daar doorheen weet te kijken, tref je in dit bedrijf zeer vakkundig en betrokken medewerkers! De service is meer dan prima en er wordt meegedacht met de suggesties van de klant... Kortom: Een prima autobedrijf!
Goede no nonsens garage met een stel vakbekwame monteurs en goed management. Nooit te beroerd om te helpen of mee te denken met de klant. Ik heb via van Delft een auto aangekocht en ben daarmee keurig geholpen en ik ben zeer tevreden met de aankoop. Danny, Jurgen en Peter ga zo door!!!