Goed zelfstandig leren rijden
Ik heb een supergoede ervaring gehad bij deze rijschool. Wat me vooral opviel, is de manier waarop je wordt gestimuleerd om zelf na te denken en te anticiperen op verschillende verkeerssituaties. Dit gaf me echt het gevoel dat ik niet alleen aan het leren was om te slagen voor mijn rijexamen, maar ook om een zelfstandige en zelfverzekerde bestuurder te worden.
De sfeer tijdens de lessen was altijd ontspannen en toch professioneel. Het is fijn om te merken dat je op een relaxte manier serieus aan de slag kunt gaan met je rijvaardigheid. De instructeur wist precies hoe hij een fijne balans kon vinden tussen een rustige benadering en doelgerichte uitleg.
Daarnaast werd ik uitgedaagd om zelf oplossingen te vinden voor problemen die ik onderweg tegenkwam. Hierdoor voel ik me nu veel beter voorbereid op onverwachte situaties in het verkeer. Het geeft een goed gevoel om te weten dat je niet alleen blindelings opdrachten opvolgt, maar dat je echt leert wat je moet doen.
Al met al zou ik deze rijschool zeker aanbevelen aan iedereen die niet alleen zijn rijbewijs wil halen, maar ook echt goed wil leren rijden!