Een erg goede rijschool. De rijschool werkt met het RIS-stappenplan waardoor je goed wordt voorbereid op het examen. Ze laten je het examen pas doen als zij zeker weten dat je gaat slagen.
Een geweldige rijschool.
Ik heb dit als een geweldige rijschool ervaren. Alles werd duidelijk uitgelegd en ze nemen ook de tijd voor je. Als je iets niet begrijpt moet je dat aangeven en ze leggen het gewoon weer uit. Ze werken echt naar je examen toe. Wat ik heel fijn vond dat je ook een tussentijdse toets krijgt dan weet je waar je nog aan moet werken. Ook de theorie lessen worden heel duidelijk uitgelegd. Heel veel van geleerd . Ik heb mijn rijbewijs gehaald in 37 lessen.
Niets dan lof! Deskundig, geduldig, vriendelijk maar duidelijk. Dank je wel Jan! Hier spreekt een trotse vrouw. Succes verder,
Heel goed heel vriendenelijk
professioneel ; prettig ;
Twee jaar geleden begon ik met rijlessen bij Jan Cools van autorijschool Coenen. Ik had heel veel moeite met snelheid maken, verkeersinzicht en veel andere vaardigheden die nodig zijn om veilig de weg op te kunnen. Regelmatig vroeg ik mij hardop (soms wanhopig) in de auto af of het wel zin had om door te gaan. Jan sprak mij dan moed in en bleef geduldig tijdens de lessen, ook als ik per ongeluk een doodlopende weg in ging... Uiteindelijk haalde ik ik - zelfverzekerd en met een goed gevoel - na ruim 90 (!) lessen het fel begeerde rijbewijs. Bijna 3 x een 10, dit omdat het btw-tarief m.i. laag zou moeten zijn, hierdoor lijkt de les duurder terwijl de rijschoolhouder vele kosten maakt.
Ik kreeg na elke les steeds een beetje meer vertrouwen in het autorijden.
Je word bij rijschool coenen rustig stap voor stap begeleid naar het examen. Ze laten je pas op , op het moment dat jij er echt klaar voor bent
Ik heb bij meerdere rijscholen gelest en daarvan was deze rijschool zonder twijfel de beste. Naast zeer deskundige instructeurs ook goede, leerzamen lessen. Een echte aanrader wat mij betreft!
De rijlessen als heel fijn ervaren. Deskundige en fijne begeleiding.
Ik was niet bepaald een natuurtalent in de auto, maar Annemarie heeft mij heel geduldig lesgegeven en bleef me motiveren. Ook toen ik het even niet meer zag zitten, wist ze me toch weer op te peppen door te zetten!
Heel goed! Alles werd op mijn tempo gedaan.
Bedankt voor de fijne deskundige rijlessen. Groetjes Jaimy,
Ik ben gisteren geslaagd voor me rijbewijs met dank aan Jan en Annemarie cools. Voor de zeer gezellige en rustige en leerzame lessen. Ik zal met heimwee terug kijken op elke les!! Jan en Annemarie super bedankt mvg Brenda
TOP rijschool zowel dochter (waarvan de \"geleerden\" hadden gezegd dat ze nooit auto zou rijden) en zoon het rijbewijs gehaald Ik verwijs vrienden en familie altijd naar deze rijschool
Prima 2 dochters en schoonzoon allemaal 1ste x geslaagd
Super goede ervaring! Super fijne en leuke lessen! Top!!
Fijne rijschool. Zeer goede instructeur, goede voorbereiding op theorie en praktijkexamen.
Jan is een hele rustige duidelijke instructeur die heel goed weet hoe hij iemand moet begeleiden.\ \ Ik kijk met veel plezier en ook een beetje heimwee terug op zijn lessen de humor,plezier,duidelijkheid en stiptheid staan bij Coenen hoog in het vaandel. Als ik ooit iemand zou moeten aanbevelen om ergens te gaan lessen dan is het rijschool Coenen
Dat ik vandaag, op m\'n 58e, voor de eerste keer zou slagen heb ik nooit durven dromen! Dit heb ik zonder twijfel te danken aan de deskundigheid en het geduld van Jan. Bedankt voor de fijne lessen!Ik kan deze rijschool iedereen aanbevelen!
Vechtstraat 15
5215 GW �s-hertogenbosch