Uitstekende ervaring

Sinds de oprichting van Autoservice Kuipers zijn wij al klant. Eens in de zoveel tijd moet er een nieuwere auto komen. Bij Auto Kuipers slaag je altijd, gevarieerd aanbod van occasions waar je de keus uit kan maken. Willen altijd graag weten wat de auto moet 'leveren' en baseren hun objectieve adviezen hierop. Prijs-kwaliteit verhouding is altijd in orde. Altijd een uitstekende betrouwbare ervaring bij het kopen van een nieuwe auto bij Auto Kuipers. Een aanbeveling waard.

Super service, voor een goede prijs!

Ik kom al jaren bij Autoservice Kuipers met mijn verschillende BMW’s en ben niet van plan ooit nog ergens anders heen te gaan. Heel vriendelijk en meedenkend personeel, goede prijzen en proberen je niks aan te naaien. Wat mij betreft dezelfde goede vakkennis als een BMW-garage, maar dan voor een hele nette prijs.

Klantgericht deskundig no nonsens team

Goede service, deskundig, flexibel in spoedgevallen en dat tegen alleszins redelijke tarieven. Auto Kuipers valt nooit tegen.

Kort maar goed

De tot nu toe verleende service is zeer bevredigend.De medewerkers zijn hulpvaardig, coulant en zeer correct.

Klantgericht en kwalitatief goed werk

De beurten van de auto's werden goed uitgevoerd. Goede hulp bij de verkoop van een van de twee auto's.

Goede ervaring

Goed geholpen met mijn nieuwe auto. Alleen toen ik hem kocht en weg reed stond de tank helaas in de reserve. Niet optijd opgemerkt. Voor de rest goede service.

Prima.

Voor het eerst bij deze garage geweest met een motorstoring. Vriendelijke benadering, nette prijs vooraf en de reparatie is snel en adequaat uitgevoerd. Ik kom hier zeker terug!

Top bedrijf

Prima ontvangst, geduldig, zeer vriendelijk. Ik heb een Peugeot 208 e gekocht, extra werk laten verrichten, zoals spiegeld kappen en dak spoiler laten spuiten en super strak geworden, ik ben super tevreden. Een aanrader!

APK met grote beurt

Bij afspraak voor APK wilde ik toch grote beurt. Geen enkel probleem. Op de dag van afspraak uitgelegd dat ik onverwacht late dienst moest werken, of het snel geregeld kon worden. Ook geen probleem. Netjes overleg over de kosten van grote beurt. Om 12 uur gaat de telefoon dat mijn Aygo klaar is. Heerlijk meedenkend en flexibel personeel. Dankjewel voor de goede service!!

Snel en goed geholpen aan huis

De mannen van Auto Kuipers hebben me binnen 24 uur kunnen helpen nadat mijn remmen vastgeroest waren. Al eerder hebben ze me erg goed geholpen voor een vriendelijke prijs. Een aanrader

geweldige kleinschalige klantvriendelijkheid gekoppeld aan kwalitatief technisch handelen.

Onze Ford Fusion (ruim 12 oud) is in onderhoud bij Auto Kuipers naar volle tevredenheid! Omdat we naar een veiliger auto uitkeken, heeft Jordy ons zeer goed geadviseerd, zonder dat hij er tussen is gaan zitten. We hebben met zijn advies gisteren een geweldige koop gesloten. Wij hebben opnieuw zijn klantvriendelijkheid ervaren.

Snel en klantvriendelijk

Recent onze Audi a3 bij dit Autobedrijf gekocht. Fijn geholpen en alle afspraken nagekomen. Mochten wij weer een andere auto kopen of een paar jaar dan neem ik eerst weer contact op met Autokuipers. Mvg J van baarn

Heb voor de eerste keer mijn auto gebracht voor APK en kleine beurt .

Vriendelijke ontvangst. Men denkt met de klant mee.

Vw gti

Bedankt voor de goeie service. Versnellingsbak is gereviseerd zonder kosten bedankt 😃

Helaas boekjes kwijt gemaakt van auto en geeft niet thuis

Slechte ervaring. De onderhoudsboekjes van mijn auto zijn verdwenen en autobedrijf geeft niet thuis. Ook garantie die ik bij Wim Kok zou hebben gehad is vervallen door overname? Kom hier niet weer....helaas was fijn autobedrijf..

Super!

Goed en snel geholpen. Alle problemen verholpen voor een schappelijke prijs.

Doet wat is afgesproken

Prima service, doen wat ze beloven en doen het snel.

Prettig

Goede, snelle service . Erg tevreden

Prima geholpen!

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service. Vriendelijke mensen en behulpzaam.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vriendelijk en behulpzaam U kent u klant niet goed als u mij met de heer aanspreekt.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen