Super geholpen en fijne service, heeeel fijn bedrijf
Hier wordt met kennis van zaken gesproken
Hier wordt met kennis van zaken gesproken
Was op zoek naar een nieuwe auto en andere garage. Zag op hun site een auto staan die me wel aansprak. Ik had direct een goed gevoel bij dit bedrijf. Proefritje gemaakt en auto gekocht. Ben blij met mijn nieuwe Toyota Yaris!
Hier kan je nog normaal een auto inruilen zonder er ,,onder door,, getrokken te worden.
Persoonlijke ontvangst en behandeling en zeer klantgericht , echt op maat
Bij de proefrit kon er iemand mee, dit ervaarde ik als prettig, en mijn vragen werden ook allen goed beantwoord. Bij aankoop duurde het ivm een onderdeel langer voordat mijn auto gereed was, echter deed dat niet minder aan de service af. Ik ben zéér gelukkig met m'n nieuwe reisgenoot!
Altijd bereid om kleinigheidjes op te lossen.
goede ervaring
Zeer betouwbaar en hele goeie service.
Geen gladde praatjes maar doen wat ze beloven. Een gewoon, vriendelijk en heel redelijk bedrijf.
Ik ben vriendelijk en goed geholpen. De auto is op een mooie manier overgedragen. De zaken werden op een nette en vriendelijke manier geregeld.
had er een goed gevoel bij
Goede Auto gekocht!
Vriendelijk personeel, schappelijke prijzen en goed bereikbaar
We zijn goed geholpen en totaal niet opdringerig zoals in vele garages wel het geval is. Daardoor erg vertrouwd ! Wij zijn blij met onze toyota CHR. Dus wij bevelen deze garage zeker aan. John en Eveline
Yaris gekocht mooie auto prima service.
Zeer netjes behandeld.
The experience as a whole was great. They are helpful and kind guys. They helped me from the beginning until the end. Even for the aftersales. I am very happy to work wit them. I strongly recommend them.
Heel fijn personeel en prima van dienst te zijn geweest bij de aanschaf van mijn toyota Yaris, Ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid
Geen commerciële praatjes of opdringerige houding maar alle ruimte om rustig na te denken over de aankoop. Daarna een goede en geduldige uitleg van alle opties. En die mooie rode strik op de motorkap toen we de auto gingen halen, deed het hem!
Vriendelijk personeel, wij zijn goed geholpen. Heel erg blij met mijn (nieuwe) auto!
Ivm werk zocht ik een auto met een brede kofferruimte. Bij Greijmans werd ik hulpvaardig, vriendelijk, snel, goed en vakkundig geholpen.
Vriendelijk en correct behandeld