Uitstekende, vriendelijke en vakkundige service!. Niets is teveel.
De werkplaats is zeer klantvriendelijk! Altijd het correcte advies en de beste kosten efficiënte oplossing!
Goede en deskundige service. Een betrouwbaar bedrijf. Heel tevreden al diverse jaren. Ik rijd er graag voor om.
Wij voelen ons thuis bij dit bedrijf en zijn perfect behandeld. Klantvriendelijk staat daar hoog in het vaandel.
Uiterst prettig bedrijf. Zeer correct en vriendelijk.
goed en zeer betrouwbaar , en vriendelijk. zo ga je met klanten om
Goed. Vriendelijk en service gericht en professional. Dik tevreden
Zeer vriendelijk ontvangen, uitgebreide bezichtiging en proefrit. Alles netjes en opgeruimd. Goeie koffie en relaxte sfeer. Kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen
heel dicht bij de klant, ze nemen de tijd en erg service gericht! Chapeau!
De Ervarlng die we tot nu toe hebben gehad is zeer goed.In die korte tijd dat wij klant zijn bij jullie hebben wij als heel goed ervaren.
Kom er nu 9 jaar gemiddeld 3 a 4 keer per jaar aangezien ik nogal veel km rijdt. Eerlijk verhaal, redelijk geprijsd, afspraak is afspraak. Fijne mensen. Helaas teveel andere dealers meegemaakt waar de bovenstaande woorden niet in het woordenboek pasten. Ga zo door
Geweldig geholpen!
Wat een top bedrijf! Eigenaar is een vakman en daarbij een erg plezierig persoon!
Prima contact, nette afhandeling en service