4 sterren: goede service, goed behandeld

Eerste kennismaking in nov.2014 gaf al snel een vertrouwd gevoel. Na een aantal prettige gesprekken, goede adviezen en uitleg was de keuze om hier onze nieuwe auto te kopen snel beslist.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede service en vriendelijke behandeling. de afspraken worden snel nagekomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel vriendelijk behandeld,en zeer goed geholpen na een klein probleempje met de airco. Betrouwbaar bedrijf!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne en deskundige klantbenadering. Geen praatjes, maar gewoon goed en zorgvuldig!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een zeer goed bedrijf, zowel verkoop als onderhoud. Ik kom er al ca. 10 jaar zonder problemen. Altijd goed geholpen. Prima garage.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vandaag een Toyota RAV4 funcruiser gekocht bij Greijmans. Ik had de auto zien staan op de website autokopen.nl. Ik had het contactveld ingevuld met de vraag mij even terug te bellen over de auto. Meteen \'s ochtends werd ik vriendelijke teruggebeld en goed voorzien van informatie. Ik had de website van Greijmans Auto\'s ook al bekeken. Het bedrijf kwam bij mij erg goed en vertrouwd over. Reden om de auto te gaan bekijken. We moesten er wel een stuk voor rijden, maar dat hadden we er wel voor over. Bij Greijmans Auto\'s aangekomen werden we zeer vriendelijke geholpen en te woord gestaan door de heer Greijmans, en ook z\'n personeel niet te vergeten. Je krijgt aandacht en er wordt ruim de tijd voor je uitgetrokken. Ook de showroom en het hele bedrijf zien er goed verzorgd en opgeruimd uit. Alle auto\'s staan er zeer goed verzorgd bij in de showroom. Zo ook de Toyota RAV4 uit 1997 waar wij voor kwamen. Na een uitgebreide testrit hadden we gekozen om voor de auto te gaan. Er moesten nog enkele reparaties uitgevoerd worden aan de auto alvorens deze afgeleverd kon worden. Deze zijn keurig uitgevoerd en de auto stond er tiptop bij toen we deze een week later kwamen ophalen. De heer Greijmans liep alles nog eens rustig met ons door. Een perfecte aflevering. Ook aan een leuk presentje is gedacht. Ik ben super blij en tevreden met de auto totnutoe. De kwaliteit van de auto moet zich nog bewijzen (ik heb m pas 1 dag), maar ik weet zeker mocht er een mankement aan de auto zijn, waar ik niet vanuit ga, dat dit goed en eerlijk opgelost wordt Geen \'snelle jongens\' en \'gladde jongens\' met leuke verkoopraatjes maar een eerlijke, betrouwbare en gezellige garage waar een goede sfeer hangt en waar je als klant nog aandacht krijgt Dat noem ik nog eens service! Mijnheer Greijmans en personeel bedankt!

meer dan 10 jaar klant. jaarlijkse bert. Enkele klachten aan auto goed opgelost

vriendelijk behulpzaam deskundig

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima bedrijf en zeer betrouwbaar. Heb nu al andere vrienden dit bedrijf van harte aanbevolen. Heb de aanschaf van een andere auto en inruil van mijn auto met veel plezier in samenwerking metn de heer Greijmans gedaan. Ben meer dan tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige behandeling. Geen \'snelle jongens\' gevoel, die persé iets willen verkopen. Goede uitleg van zaken. Auto kort geleden gekocht,het moet natuurlijk nog blijken of auto ook aan verwachtingen blijft voldoen. Ik heb er goede hoop op.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

wij hebben ons onderhoud van de auto, en pas een andere auto gekocht bij garage greijmans, en zijn heel erg tevreden. je word vriendelijk en eerlijk te woord gestaan. Wij blijven zeker bij deze garage.

Deskundig en behulpzaam.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service staan altijd voor je klaar ,een eerlijk en transparant bedrijf waar de klant nog koning is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ontvangst.Prima gesprek en afspraken. Mooi showroom .Bedrijf zag er goed onderhouden uit. Kantoor zag er geordend uit.De eerste oogopslag over het geheel gaf een vertrouwde indruk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We werden netjes geholpen en kregen goede uitleg/instructie. Er werd tijd voor ons geomen. Fijn. Garage staat goed bekend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer correcte en goede ervaring met dit bedrijf.

Nieuwendijk 58

5591JK Heeze