Prima en deskundige service

Fijne deskundigheid en fijne service

Deskundig,klantvriendelijk en inlevend.

De fa. heeft begrip voor de situatie en is deskundig en alleszins redelijk in hun offertes. Heb nu denk ik mijn 10 e auto gekocht. Zegt wel iets.

Geweldige service

Ik ben zeer tevreden

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Zeer vriendelijk en behulpzaam!

Werd zeer vriendelijk geholpen, werd ook alle tijd voor mij genomen voor uitleg en proefrit. Mijn auto stond zelfs ruim eerder klaar dan verwacht, super fijn!!

Vriendelijk en eerlijk geholpen

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid samen bij Greijmans Auto's.

Onlangs heb ik een VW Polo aangeschaft bij Greijmans Auto's. Ik werd opgehaald door een medewerker op het station, dat ik een fijne extra service vond. De auto voldoet tot heden aan mijn verwachtingen en is conform de omschrijving in de occassion van dit bedrijf. Ik ben aangenaam ontvangen en uitstekend geholpen. Kortom, een tevreden klant.

vriendelijk

Wij hebben het als vriendelijk en de ruime tijd die zij voor ons hadden als prettig ervaren

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.

Al jaren goede ervaring

Al jaren goede ervaring

goede garage . familiebedrijf

Wij hebben een gebruikte auto met heel weinig kilometers gekocht. Er is niks mis mee. De prijs was nog wel aan de hoge kant. Weing of bijna niets aan kunnen onderhandelen.

uitstekende service

Onlangs bij Greijmans een auto gekocht. Ik werd zelfs opgehaald voor de proefrit! Onderweg alles uitgelegd. Ik mocht er rustig over nadenken en heb besloten de auto te kopen. Bij het ophalen zat er een mooie rode strik op. Van te voren werd elk knopje en weetje helemaal uitgelegd en doorgenomen. Zelfs mijn telefoon werd gekoppeld, wat erg prettig was. Ik ben helemaal tevreden en kreeg zelfs een lekkere fles wijn mee naar huis. Dankjewel allemaal. Eliëtte E.

Top bedrijf

Goede service, ook de werkplaats! Wij komen hier al ruim 25 jaar.

gewéldig

Nadat ik de knoop door had gehakt dat dit mijn auto werd hebben zij alles vlekkeloos geregeld. De vrijwaring, de koffie (die perfect was) , de verzekering (maar had die al 1 dus hoefde niet) de ontvangst alsof je al jaren klant bent, de garantie van 3mnd, en als er ook maar iets mocht zijn kon ik langskomen en of bellen. De aflevering: men belde mij vrijdagsavonds dat ik hem 's maandags kon ophalen maar ik wilde dat direct (natuurlijk). Ze waren nog maar 1 uur open, waarop ik zei ik kom er aan, ben over 20 minuten bij je. En inderdaad de auto stond midden in de showroom met een grote rode strik er boven op. Nog nooit heb ik zo'n bedrijf meegemaakt ! Dus 5 ***** van mij !

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

uiterst tevreden in alle opzichten

wordt goed geholpen mede ivm lichgamelijke beperking

• Reden bezoek: N.v.t.

Goede service en vriendelijke personeel!

Ik ben er goed geholpen!

Fijn bedrijf

Ik heb hier mijn bmw x1 gekocht en ben er tot nu toe erg tevreden over ! Geen moeilijk gedoe met garantie ,en meteen een onderhoudbeurt en een nieuwe apk erbij voor een nette prijs

Prima en betrouwbaar

Goede service en betrouwbaar

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Deskundig en klantgericht

Greijmans Auto's, met deskundige medewerkers in de verkoop en in de werkplaats, biedt de klanten een deskundige en klantgericht service. Wij ervaren deze service al vele jaren, en hebben hierdoor vertrouwen in dit mooie autobedrijf.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Wij zijn redelijk geholpen bij het aankopen van onze auto

We hebben nog wel wat aandachtspunten Er was niet doorgeven dat we na onze vakantie op dinsdag terug zouden komen om half 6 . De verkoper had toen dus maar beperkt tijd en was niet voorbereid. Ook was niet aan de garage doorgegeven dat de onderhoudsbeurt van onze vorige auto niet door zou gaan, dus kregen we een telefoontje waar we bleven. Er was expliciet toegezegd dat dit doorgegeven zou worden. We hebben een duurdere afneembare trekhaak aangeschaft omdat gezegd was dat de camera anders voortdurend zou piepen. Dit blijkt niet nodig te zijn.

Fijne afhandeling van zaken

Ik heb mijn contract met Greijmans als prettig ervaren. Heb vertrouwd gevoel bij de aankoop van mijn auto en geen moment gedacht dat iets niet goed geregeld zou zijn.

nvt

Goede en snelle service

Een defecte radiator kon door snel handelen van personeel nog dezelfde besteld dag en vervangen worden.

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Topgarage

Aardige mensen die goed zijn in hun werk

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

fijn contact

heel fijn en vriendelijk

• Reden bezoek: N.v.t.

Niet opdringerig, laat je de kans om rustig te kijken!!

Fijne garage, met prima advies. Keurig afgeleverde auto!!

Nieuwendijk 58

5591JK Heeze