4 sterren: goede service, goed behandeld

Na een lange zoektocht naar een mooie Kawasaki Z750 ben ik uiteindelijk geslaagd bij Wim ter Braake. De service is prima,de motor is goed nagekeken en netjes afgeleverd met een volle tank!Het aanbod is erg groot en is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen als je op zoek bent naar een mooie motor.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na langere tijd niet motor te hebben gereden toch weer de kriebels. Onlangs tweedehands BMW R 1150 RT met weinig kilometers aangeschaft bij Wim ter Braake en opnieuw kleding/helm,etc. Zowel bij de aanschaf van de motor als bij de aanschaf van de kleding etc. erg goed geholpen. Bedrijf straalt vertrouwen en kundigheid uit en laat je met een goed gevoel huiswaarts keren Bedrijf is zeer aan te bevelen voor de ( herintredende ) motorliefhebbers.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had voor mijn 60e verjaardag een BMW R 1100 S + outfit gekregen van mijn familie. Daaronder een Rev\'it jas met fluor gele vlakken, verder zwart. Ik ontdeed jas en broek elke keer van muggenlijkjes met een vochtig doekje met helaas als resultaat een behoorlijke verkleuring van de gele vlakken. Contact hierover opgenomen met Rev\'it zelf: die wilden graag dat ik gebruikshistorie opgaf, 2 1/2 jaar, 17000 km, en de jas bij een dealer liet beoordelen. Van ter Braake kreeg ik een speciaal wasmiddel mee, hiermee gewassen; resultaat 0,0. De jas is toen naar Rev\'it opgestuurd en ziedaar: ik heb een hele nieuwe jas gekregen. Hulde dus voor zowel Rev\'it als Wim ter Braake.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Tweede hands BMW aangeschaft. Erg tevreden. Reis vanuit Utrecht meer dan waard !

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik was al een tijdje op zoek naar een mooie Yamaha XJR 1300, heb toen ook op de website van Wim ter Braake gekeken en daar zag ik er inderdaad een die precies was wat ik zocht. Nu is Nijeveen niet echt bij mij in de buurt (Katwijk) maar omdat ik in het verleden wel eens eerder prettig zaken had gedaan met de aankoop van een paar Kreidlers en ter Braake beslist een goede naam heeft in de \"motorwereld\" en het telefonische contakt nu wederom plezierig verliep, durfde ik het aan om de motor ongezien te kopen behalve de foto\'s natuurlijk. Ook zou de motor bezorgd worden en zou mijn oude inruilmotor meegenomen worden. Dit is binnen één week geregeld en stonden ze bij mij voor de deur, de Yamaha XJR ziet er werkelijk als nieuw uit, precies zoals beloofd. Het bezorgen is geheel kosteloos gedaan, helemaal geweldig! Aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ik wou een motor met meer tour gehalte dan mijn CBR maar niet direct een Goldwing , f.j.r of een dikke b.m.w en de motor moest ook nog door een deur van Max.85 cm kunnen na een ( achteraf )voor mij perfect advies van Eric Buining van de verkoop en een hele lange proefrit heb ik een motor gekocht en de CBR ingeruild de motor had bij aankoop lichte schade wat bij aflevering perfect was gerepareerd goed advies prima service

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nog even terugkomen op mijn eerder bericht over het olieverbuik van mijn Thunderace. Heb nu ruim 900 kilometer gereden en het olieverbruik is nihiel.Perfect gemaakt dus.Complimentje voor Wim ter Braake en Eddy Spin chef van de werkplaats. Deze reparatie koste ruim € 2000,00 maar dat was uberhaupt geen probleem voor Wim ter Braake. Als ik toe ben aan een andere motor zal ik echt eerst kijken of Wim ter Braake iets van mijn gading heeft staan. Ouderwets gezegd: Wim en Eddy een 10 met een griffel zo hoort garantie afgewerkt te worden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit jaar op de motorbeurs bij Wim ter Braake een Yamaha Thunderace gekocht. Al snel bleek na 1400 km gereden te hebben dat het olieverbruik enorm was, 3 liter. Nadat ik dit had doorgegeven is de motor binnen een week opgehaald in Rotterdam. Na 3 weken was ie klaar. Alle onderdelen die het verbruik veroorzaakten zijn vervangen. Toen ik de ace kwam op halen kreeg ik bovendien nog €50,-- brandstofvergoeding omdat de afspraak was dat ze de motor weer naar Rotterdam zouden brengen, maar ivm de vakantiedrukte kon dit nog wel een week of 2 duren, van daar dat ik hem zelf ben wezen halen. Dat noem ik pas sevice en de garantie nakomen.. Nu moet ik nog wel afwachten of het olieverbruik inderdaad is verholpen, maar daar heb ik goede hoop op.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kwam hier voor de aanschaf van een ZZR1400. Ik twijfelde of het wel de motor voor mij was ivm gewicht en vermogen. De oplossing van Ter Braake was simpel: dan ga je toch gewoon proefrijden! Zo verkoop je mij dus een motor.. Goed gedaan :-)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor de derde keer bij Ter Braake een motor gehuurd. Wederom goed bevallen. huurmotor is in uitstekende staat en ook de kleding die kosteloos geleend kan worden is zo goed als nieuw. Daarnaast prima service.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb zojuist mijn negende motor aangeschaft. Alle negen bij Wim ter Braake gekocht. Let op: ik ben een kritische motorrijder.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kawasaki Versys gekocht met garantie. Daarna terug geweest voor scheef stuur, alles perfect volgens afspraak en kostenloos gerepareerd. Prima sfeer in de zaak waar het personeel zeer vriendelijk met elkaar en de klant omgaat. Prijzen liggen wat hoger, maar afspraak is afspraak geldt hier nog. Echt aan te bevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vandaag mijn eerste nieuwe motor opgehaald, alles was goed geregeld, eerlijke inruil prijs(geen onzin verhalen om de prijs te drukken). Snelle response op vragen via de mail en telefoon.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe tweewieler

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deze mensen weten nog wat service. ik had een kleine schade aan de motor. Koppeling hendel afgebroken en versnellingshendel verbogen. Vandaag om 12:00 telefoontje gekregen: Meneer hij staat alweer klaar. Echt Een top zaak

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ervaringen met werkplaats perfect, omdat een nieuw onderdeel te duur was voor mijn motor is eddy op zoek gegaan naar 2 hands onderdeel, dit tot goed resultaat.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onlangs heb ik een z.g.a.n. Yamaha YZF-R6 gekocht bij deze Wim ter Braake Motoren B.V. Ik was al een tijdje op zoek naar de juiste motor voor mij en ben op veel plaatsen geweest. Bij Wim ter Braake Motoren B.V. voelde het direct goed. Een prachtige zaak zonder al te veel poespas, zeer vriendelijk en bekwaam personeel en een uiterst scherpe prijs. Open en eerlijk! Een aanrader voor iedereen die gek is van motoren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nieuwe Kawasaki ZZR1400 hier aangeschaft (2008) en sindsdien ook hier in onderhoud/winterstalling. Kernwoorden zijn hier: Klantvriendelijkheid, kennis van zaken, eerlijk advies en persoonlijke touch.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

echt super service !!! heb bij Ter Braake een 2e hands motor gekocht..na een tijd niet te hebben gereden ivm het halen van mijn rijbewijs .na deze eindelijk gehaald te hebben sprong tijdens het rijden na een week rijden mijn trommelrem kapot..na weg gesleept te zijn en contact gehad te hebben met Ter Braake is mijn motor opgehaald en kostenloos gerepareerd TOP BEDRIJF !!! service is top en contact via e-mail loopt altijd heel vlot echt een aanrader!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een heel open, no nonsense bedrijf, vakkundige mensen, eerlijk en goed advies, en een vriendelijke benadering. Er wordt de tijd genomen om tot een goed besluit te komen. Als het enigszins mogelijk is wordt er alles aan gedaan om vragen of probemen op te lossen Service gaat hier ver, ook in het halen/brengen/reparatie en winterstalling van je motor. Prima technische dienst, Eddy..thanks voor je inzet! Zeer de moeite waard, een regelrechte aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super gastvrij . Na een lange rit kwamen wij dinsdag bij de nieuwe showroom aan , helaas gesloten op Dinsdag . Na amper 2 min komt er iemand op ons aflopen en nodigd ons uit om de zaak te bewonderen . Hij ging zelf verder in z\'n kantoor en wij mochten de hele zaak in alle rust bekijken zelfs de koffie stond klaar . SUPER .