Altijd keurig alles volgens afspraak!

Van het maken van een afspraak voor onderhoud tot het ophalen van de auto daarna, alles wordt heel netjes geregeld en overlegd. Geweldige service en nette prijzen!

Goede eerlijke service

Vriendelijke eerlijke service

Fijne, snelle service

Altijd snelle, oplossings gerichte service! Duidelijke uitleg, een professioneel luisterend oor en altijd vriendelijke benadering.

Ze zouden hoger scoren als ze eerst goed checken voor er iets wordt afgeleverd

De mensen zijn vriendelijk, maar in de werkplaats wordt niet altijd nauwkeurig gewerkt. Heb winterbanden laten plaatsen waarbij de spanning veel te laag was bij aflevering. Daar had ik direct al melding van gemaakt, maar dat zou volgens garagehouder op de metertjes vanzelf goedkomen. Dat was niet het geval en bij een van de banden bleek het ventiel niet goed te zijn. Toen ze het hersteld hadden, enkele dagen daarna, zat er vervolgens nog allemaal smeer op de velgen. Hoeveel moeite is het om dat even schoon af te leveren? Hun vriendelijke houding maakt een hoop goed, maar de werkplaats laat hier toch echt steken vallen.

Goede service en duidelijke uitleg mbt reparaties.

Prima klantvriendelijk garagebedrijf met vakkundig personeel en goede service.

Ik ben hier altijd uitstekend geholpen. Er is vervangend vervoer beschikbaar en ze denken met je mee als het gaat om reparaties. Prima!

Klant vriendelijk en eerlijk

Ik ben altijd zeer te spreken over hun service. Ze zijn eerlijk in de kosten en brengen geen verborgen kosten in rekening

Uitstekend en betrouwbaar!

Prima service, goede reparaties en duidelijke communicatie!

Bovenstaande zegt genoeg.

Goede en geweldige service

Goede en geweldige service Luisterde naar wat er gedaan moet worden en geeft ook advies.

Betrouwbaar en vakkundig

Ik kom er nu al jaren en nooit iets negatiefs meegemaakt. Wat ook fijn is: even tussendoor een kleine reparatie, geen probleem.

Goede communicatie en deskundig.

Mijn ervaring is zeer goed met de garage. Goed in het vinden en oplossen van problemen, goede communicatie en adviezen.

ben dik tevreden!!

goede voorlichting en prima service!

Gewoon zeer goed

Altijd even tijd maken, en meedenken in het onderhoud, en uitvoeren van noodzakelijke werkzaamheden. Vriendelijk personeel.

Goede service, fijn personeel

Altijd een erg fijne ervaring bij deze garage, fijn personeel en er word erg goed werk geleverd. Overleggen altijd goed en denken mee over kosten besparen

Zeer klantgericht, geweldige service

V

Klantgericht, meedenkend en professioneel

Al 24 jaar klant. Dat is alles zeggend

Buitengewoon

Alles klopt als een bus en een auto

Vriendelijk en goede service

Heel tevreden

Vakkennis en communicatie zeer goed

Zeer betrouwbaar en serieus contact voor klant en auto. Heb goed gevoel bij dit bedrijf.

De auto werd goed afgeleverd, alleen later dan afgesproken. Daarom goed ipv zeer goed.

Uitstekende service en kwaliteit

Auto zeer goed onderhouden, daarnaast de service van zeer hoge kwaliteit

Betrouwbare en deskundige garage

Vakkundig en accuraat

Geweldig goede vakgarage. Meedenkende en zeer ervaren medewerkers die secuur werken. Geven mij een zeer goed gevoel van een veilige en storingsvrije auto dus zekerheid. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Echt een aanrader.

prima garage

afspraak maken, uitvoeren en evt. toekomstige reparaties worden goed ,in overleg uitgevoerd, voor een redelijke prijs.

Kooikersweg 5

5361 VA Grave