Super!

Ik heb bij Frank rijlessen gevolgd. Frank legt de lat hoog, hierdoor is de kans groter dat je slaagt. In het begin vond ik het erg spannend om auto te rijden, Frank gaat goed met deze spanning om. Met vragen kan je altijd bellen met de rijschool, ze nemen samen met je even de tijd om de vraag te kunnen beantwoorden en/of het probleem op te lossen. Ik ben in een keer geslaagd! Dankjewel Succes-Mimpen en Frank!

Hele fijne rijschool!!

Hele fijne rijschool waar je geen nummertje bent. Lieve mensen. Erg behulpzaam. Zeker een aanrader!!

Fijne organisatie met goede begeleiding

Vanaf het eerste contact met de dames op kantoor, tot de begeleiding van de instructeurs. Het was allemaal super. Ze investeren regelmatig ik hun wagenpark, hierdoor rijd je met mooie lesauto s! Iedereen hartelijk dank voor hun inzet.

Echt een top ervaring!

Ik heb bij Frank lessen gehad en hij nam echt de tijd om iets rustig uit te leggen. Echt enorm bedankt want namens hem heb ik in een keer mijn autorijbewijs gehaald

Geweldige rijschool!

Echt een top rijschool! In één keer geslaagd voor mijn motorrijbewijs! Super bedankt Tjitske en Aart voor jullie top lessen! Wat een top begeleiding, ze bereiden je echt goed voor en weten goed bij te sturen.

Zeer professionele en geduldige rijinstructeur die zorgt voor zelfvertrouwen op de weg!

Mijn rijlessen bij Frank waren top! Hij neemt de tijd om alles rustig uit te leggen en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt achter het stuur. Dankzij zijn geduld, duidelijke uitleg en positieve aanpak heb ik mijn rijbewijs gehaald en voel ik me zelfverzekerd op de weg. Ik raad Frank zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een fijne rij-instructeur!

Na gelest te hebben bij een andere instructeur nam ik een pauze van autorijden voor 2 jaar. Ik zat totaal niet op mijn gemak in de auto en voelde mij constant angstig. Na deze nare ervaring ben ik gestapt naar rijschool succes-miempen met instructrice Sonja, en heb ik nu mijn rijbewijs. Ik voel mij nu in controle en veilig wanneer ik rij. Ik kan deze rijschool aan iedereen aanraden, en met name aan mensen die last hebben van stres of Autisme Spectrum Stoornis.

Na het vlotte inschrijven en reageren van de rijschool en bij het juist keuze van rij instructeur Frank. Goed te zijn begeleid naar mijn examen toe, kunnen slagen voor mijn praktijkexamen. Super bedankt voor de super lessen. Een echt aanrader om te lessen bij succes Mippen.

Fijne, prettige lessen gehad en geslaagd voor E achter B

Fijne en zeer leerzame lessen, om straks met de caravan op stap te gaan

Goede rijschool; duidelijke uitleg en fijn in de omgang.

Mijn rijbewijs BE in 1 keer behaald. Tijdens de lessen duidelijke uitleg gekregen. De omgang met de instructrice was prettig.

top rijschool

Succes-mimpen is zeker een aanrader de instructeur frank legde alles goed en duidelijk uit en was ook flexibel met het in plannen van lessen.

Ik heb een hele fijne ervaring gehad, met leerzame en gezellig lessen!

Ik heb een ontzettend fijne tijd gehad bij Succes-Mimpen. De rijlessen van At waren erg leerzaam en tegelijkertijd ook altijd gezellig. De communicatie was super en ik ging met een goed gevoel het praktijkexamen in. Ik zou de rijschool zeker aanraden! :)

Top rijschool!

Ik ben super blij met mijn ervaring bij succes-mi Pen rijschool. De instructeur Frank heeft me heel goed geholpen met duidelijke uitleg en geduldige begeleiding. De lessen waren leerzaam en goed opgebouwd, waardoor ik vol vertrouwen het examen in ging. Dankzij de goede lessen ben ik in één keer geslaagd! Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele rijschool. Succes-mimpen

Zeer goede rijschool

Zeer vriendelijke mensen, zowel de instructeurs als de mensen op kantoor. Duidelijke uitleg gekregen en in 1 keer mijn E achter B rijbewijs behaald.

Uitstekende service

Rijbewijs in 1 keer gehaald! Door de goede begeleiding en lessen van At en de goede voorbereiding door middel van het tussentijdse examen van Mimpen zelf gelijk geslaagd, raad het iedereen aan!

Fijne sfeer en deskundig geholpen

Sinds gisteren me aanhangrijbewijs gehaald. In een fijne sfeer goede lessen gehad. Je rijbewijs halen is je einddoel, een fijne rij-instructeur is daarbij erg essentieel. Ze gaan niet puur voor het behalen van je rijbewijs, maar willen je ook gemotiveerd alles leren. Eerlijk advies, en met wat extra les einddoel gehaald. Auto en aanhangrijbewijs bij mimpen gehaald, nieuwe uitdaging, motor rijles dit jaar. Kortom erg tevreden.

Professioneel

Mijn rijinstructeur heeft mij uitstekend geholpen om alles onder de knie te krijgen voor het rijexamen. Het was duidelijk wat we iedere les gingen doen, de instructies waren duidelijk en als iets even wat moeizamer ging, werd dat de volgende les herhaald. Ze gaf op een fijne manier feedback die bij mij, iemand met faalangst, goed aankwam en zorgde ervoor dat ik met een gerust hart het examen inging. Ook nadat ik een paar keer was gezakt, gaf ze de moed niet op en gaf ze mij de motivatie om door te gaan, wat uiteindelijk bij de derde keer examen heeft geloond. Bedankt voor alle rijlessen!

Super rijschool

Ik heb Succes-Mimpen als zeer fijne rijschool ervaren! Zelf heb ik les gehad bij At van Toor. De lessen waren altijd leerzaam, gezellig en goed afgestemd. Hierdoor heb ik mijn rijbewijs dan ook in één keer gehaald. In vergelijking met andere rijscholen wat duurder, maar je krijgt zeker waar voor je geld.

Prettige instructeurs en goede kwaliteit

De instructeurs zijn goed in hun vak en hebben prettige omgangsvormen. Ze nemen de tijd voor de les en je leert goed rijden. De auto met vele luxe opties zoals stoelverwarming en aanhanger zijn top. Ik slaagde in 1x voor BE en ben dik tevreden.

In 1 keer geslaagd!!

Ik was altijd super gestresst qua verkeer, maar ik heb in deze rijlessen geleerd om zelfverzekerder te gaan rijden. En ik heb hierna in 1 keer mijn theorie gehaald en praktijk.Bedankt Frank voor dit afgelopen jaar!

Zou Succes Mimpen aan iedereen aanraden!

Super ervaring gehad bij Succes Mimpen! Een speciale dank aan mijn instructrice Sonja voor haar geduld, hulp en motivatie. Ze heeft me enorm goed geholpen en gesteund, waardoor ik zelfverzekerd mijn rijbewijs heb gehaald. Echt een aanrader!

Ik heb hele fijne lessen gekregen, mat als gevolg mijn BE in 1 keer weten te behalen. Ik zou Succes-Mimpen zeker aanraden!

Zeer tevreden!

Goeie rijschool met gezellige en ervaren rijinstructeurs ! Ik wil hierbij Frank wijnen nog een keer bedanken voor de gezellige tijd! Het was heel leerzaam!

Super rijschool!!!

Erg goede rijschool. De rij instructrice welke ik had zorgde voor een erg goede sfeer tijdens de lessen en had veel aandacht voor mij als beginnend rijder. Ook gaf deze mij vertrouwen en duidelijke tips tijdens het rijden. De communicatie met de rijschool was goed geregeld! Al met al ben ik heel erg tevreden over deze rijschool en zal deze zeker aanbevelen!!

Prettige rijschool

Vandaag geslaagd voor mijn rijexamen! Ik heb gelest bij 2 hele fijne instructeurs die mij het zelfvertrouwen hebben gegeven bij het rijden. Voor vragen kon ik gemakkelijk bellen en er was dus ook een goede communicatie mogelijk met de rijschool!

Coenecoop 3C8

2741PG Waddinxveen