Altijd snelle en goede service

Voor al onze bedrijfsauto's altijd snelle en goede service. Ook bij pech onderweg.

Fantastisch bedrijf

Alles naar volle tevredenheid beleefd tijdens de aankoop van een occasion

Gedegen vakkennis en denken met je mee/flexibel.

Veel kennis mbt saabs. Denken mee met je en staan altyd voor je klaar. Geen mooie praatjes. Gewoon eerlijk en duidelijk.

Via internet een mooie Mazda CX5 gezien en gekocht. Heel vriendelijke verkoper/eigenaar Luuc Dekkers. Er moest nog wat aan gebeuren dit is uitstekend opgelost kreeg netjes een leenauto mee super garage met super service beveel iedereen aan.

Krantvriendelijk en deskundig geholpen.

Auto kleine beurt gekregen. Het bijkomende onderhoud na goed overleg naar behoren uitgevoerd.

Eind goed al goed

Helaas werd mijn bumper kapot gereden in de werkplaats toen ik deze bracht voor een APK. Dat kan helaas gebeuren. Het heeft me wel behoorlijk wat gedoe opgeleverd waar ik boos om ben geworden. Voor alle miscommunicatie heeft autobedrijf Dekkers gemeende excuses aangeboden, wat ik erg heb gewaardeerd. De schade is hersteld, er is een bedrag van de rekening af gegaan en er is een bloemenbon bezorgd. Aan het einde van het verhaal ben ik toch tevreden over autobedrijf Dekkers hoe ze met de situatie zijn omgegaan en hebben afgehandeld. Ik vond het erg prettig dat ik serieus genomen werd in mijn klacht en dat zij ook baalden hoe het is verlopen.

altijd goede service

altijd goede service en vriendelijke mensen

Nette communicatie en goede service

Tevreden over het handige online boeken van een afspraak, contact verloopt netjes en correct en de service is goed. Heb mijn auto hier ook gekocht!

Er is correct uitgevoerd wat er aan onderhoud gedaan diende te worden.

Er is correct uitgevoerd wat er aan onderhoud gedaan diende te worden.

vakkundig

Ze gaven duidelijk aan wat het probleem was (dashboard melding) en hoe dit opgelost kon worden, hierbij ook aangegeven wanneer het opgelost kon worden.

Heel goed.

Mijn auto, een oude Berlingo is al jaren in onderhoud bij Garage Dekkers. Mede daardoor heb ik zo veel en onbezorgd rijplezier.

Top service

Goede communicatie, snelle service en tot de volgende APK keuring maar weer.

Goede service, snel, betrokkenheid.

Al jarenlang mijn vertrouwde garage.

Klantgericht, transparant en afspraak is afspraak

Inmiddels al enige jaren tevreden klant. Meerdere auto’s in onderhoud (gehad). Altijd bereid mee te denken en voor een acuut probleem wordt snel tijd vrij gemaakt, geen weken wachten tot je langs mag komen. Kortom; goede en klantgerichte service!

Professioneel en klantvriendelijk

Prima service. Vooraf een goede inschatting van de kosten, daarnaast nog gebeld om bijkomende reparaties te overleggen. Duidelijk gespecificeerde rekening, prettig in de communicatie.

top

Goede prijs service en kwaliteit en klantvriendelijk

Altijd netjes geholpen en vooraf ingelicht over de kosten van verschillende reparaties

Fijn dat Luc altijd even belt om te vertellen wat de opties & kosten zijn van verschillende reparaties.

Prima persoonlijke service

Wij zijn al jaren klant en blij met de eerlijke, goede en persoonlijke dienstverlening

zeerr vriedelijk

staan altijd voor je klaar wordt er fijn geholpen ook als je wacht op de auto waar ze dan mee bezig zijn kun een heerlijk kopje koffie of thee krijgen ze hebben belangstelling voor hun klanten

Tevredenheid

Al 30 jaar een tevreden klant

Top service

En vriendelijk!

goede afspraken, snel ter zake, goed werk afgeleverd!

goede afspraken, snel ter zake, goed werk afgeleverd!

Erg behulpzaam!

Heel fijn, dit is een garage waar je zo nog een keer langs kan rijden voor vragen en korte termijn afspraken in te plannen. Fijne mensen, eerlijke prijzen.

Staan altijd klaar!

Goed tevreden door altijd te helpen onder alle omstandigheden.

Fijne garage met goede service

Goede ervaring, vriendelijke mensen, goede service.

Westeind 1

5245NL Rosmalen