Uitstekend geholpen voor beurt en bandenwissel. Kundige mensen. Vriendelijk. Komen afspraken na. Duidelijke en rustige uitleg over de factuur. Leenfiets was dik in orde.

Top bedrijf

kom al jaren bij autobedrijf dekkers waar Luuc de scepter zwaait in alle tevredenheid aardig maar vooral vakkundig bedrijf met top kwaliteit als het gaat over sevice , prijs afspraken , snelheid , moderne en goede diagnose en alles wat je van een bosch car service mag verwachten . Naar dit autobedrijf kan ik iedereen verwijzen en zal maar zeer zelden iemand teleurgesteld worden [ zie alle mooie en goede reviews ]

Niet zo goed als In eerdere ervaringen maar netjes opgelost

In het verleden met heel onze familie vaak bij dit bedrijf geweest voor reparaties en onderhoud. De communicatie over de voortgang qua werkzaamheden en prijs had wat beter gekund. Na een tweede afspraak lijkt nu alles verholpen. Wat ons betreft volgende keer beter want we komen zeker terug.

super

snel geholpen en hoor tijdig wanneer er iets mankeert of wat de kosten worden.

Aardige mensen goede kwaliteit

Snel, vakkundig en goede prijs

Goed geholpen; goede service en zeer klantvriendelijk

Alles volgens afspraak

Snelle service en geen verrassingen

Ieder jaar breng ik mijn auto naar Autobedrijf Dekkers voor onderhoud en reparatie. Op afgesproken moment wordt de auto onderhouden en gerepareerd en ik kom niet voor verrassingen te staan m.b.t. kosten of andere mankementen.

prima en persoonlijke service

ben zeer tevreden over AutoDekkers

Vanaf het begin klant, dat zegt genoeg

Een betrouwbaar en deskundig bedrijf, waar ik vanaf het eerste begin mijn auto's koop (inmiddels meer dan 25) en laat onderhouden. Ook nu ik veel verder weg woon, blijf ik daar klant.

Eerlijk en vakkundig garagebedrijf

Goede ervaring met dit bedrijf. Ze luisteren goed naar je wensen.

erg goed

zeer goed geholpen erg vriendelijk iedere keer

Prima. Goede communicatie en service

staan altijd voor je klaar, denken in betaalbare oplossingen

goede persoonlijke ervaring. Iedereen spreekt je vriendelijk aan. Denken met je mee. Gewoon normaal degelijk onderhoud, geen extra dingen die niet nodig zijn. Mooie showroom met leuke betaalbare auto's.

Geweldig geholpen

Word bij jullie altijd geweldig geholpen . Word altijd goed meegedacht.

Zeer goede ervaringen

Goede service en prima geholpen.

top!

Altijd duidelijk, snel en indien er extra werk is, wordt er vooraf overlegd en er wordt altijd meegedacht.

Autobedrijf dat top kwaliteit levert!

Bij Dekkers weet je waar je aan toe bent. Ze leveren echt top kwaliteit. Ze zijn niet de goedkoopste, wel de beste!!

Wij worden hier altijd snel en vriendelijk geholpen.

Vriendelijk vertrouwelijk en zondermeer goed

Ik kom er graag.Je hebt het gevoel dat ze goed met je auto omgaan.

goede service op basis van vooraf gemaakte afspraken.

goede service op basis van vooraf gemaakte afspraken.

Vriendelijk en adequaat

Vriendelijk en adequaat

Goede garage en als er een probleem is wordt dit snel en klantvriendelijk opgelost.

Snelle service, uitstekend geholpen.

Ik had een kapotte accu. Ben naar garagebedrijf Dekkers gegaan en met een uurtje had ik, ondanks dat deze niet op voorraad was, een nieuwe accu gemonteerd en wel. Dit alles ook nog eens voor een uiterst aantrekkelijke prijs.

prima service

Goede service/prijs/kwaliteit. Gemoedelijk