Super service. Je kan altijd terecht.
Top service en actief meedenken
goede service, staan altijd voor je klaar
Vriendelijk en behulpzaam
We komen al jarenlang bij autobedrijf dekkers en zijn tevreden over de manier van handelen, aanpak en service. Kleine problemen worden snel opgelost. Er wordt rekening gehouden met de mogelijkheden en knelpunten. Er wordt met je meegedacht. laatste auto hier gekocht en nog steeds tevreden.
Gewoon goed
Heel goed. Vriendelijk, betrouwbaar en denken goed met je mee.
Fijn en snel geholpen door Luuc, als altijd.
Kom hier al jaren, goede service, deskundig advies en vriendelijke prijzen.
APK terwijl u wacht, exact binnen de afgesproken tijd. Metingen van profiel/riemschijven wordt verstrekt. Dit heb ik nooit eerder gehad, top!
Ze leveren goede, snelle service. Ze zijn bereid om te helpen als er nood aan de man is. Zeer tevreden!
Goede service!
Vriendelijke ontvangst, flexibele opstelling t.a.v. afhandeling en proefrit.
Vriendelijke en cordate mensen. Goede service als er aan mijn auto iets / storingen zijn.
Al jaren trouwe klant daar ik me vertrouwd voel zoal ik behandel wordt.
Goede service!
jarenlang een zeer deskundige en betrouwbare garage
Goed autobedrijf, familiebedrijf met kundig personeel. Jammer dat er geen leenauto ter beschikking kan worden gesteld tijdens (langere) reparaties. Alleen een huurauto.
Een jaar gelden een auto gekocht bij dit bedrijf, nu voor het eerst een onderhoudsbeurt. Was ik bij de koop al erg tevreden, ook bij de afspraken en uitvoering van de beurt alles vlgs afspraak en grote tevredenheid uitgevoerd. Geef nooit een 10 vandaar de negens!
Westeind 1
5245NL Rosmalen