Afgelopen week voor de eerste keer een auto gekocht hier en helemaal tevreden hierover. Vanaf het eerste bezoek tot aan de aflevering van de auto alleen maar hele goede service gehad. Echt een aanrader voor iedereen.
Super tevreden! Zakelijk maar uiterst correct behandeld! Zeer mooie auto gekocht!
Top service en ze doen alles om de klant het naar de zin te maken. Altijd heel schappelijk met de prijs.
goede auto\'s met lage kmstand. vriendelijk personeel met goede deskundigheid. voor de zesde keer hier een auto gekocht
gastvrije ontvangst, prettige sfeer, betrouwbare indruk
De service bij de aankoop van een auto, is bij dit autobedrijf prima. Ook aan nieuwe matten en een kleurstift, wordt gedacht. Echt een autoverkoper die aan te bevelen is en waar je teruggaat.
Je word goed geholpen ondanks we geen dure auto kochten ..iedereen deze garage aanbevelen. kreeg zelf nog een bosje bloemen voor mijn vriendin, . Waar vind je dat tegenwoordig nog bedrijven met zoveel service en zoveel zorg voor hun klanten zijn tegenwoordig echt een uitzondering. ze maken nergens een probleem van, .
Toen ik binnenkwam voelde ik meteen, hier zit ik goed, zeer vriendelijk,niets opdringerig en veel keus met lage kilometerstanden en zeer prijsvriendelijk.
Zeer tevreden...goede service,zeer klantvriendelijk.Maakt nergens een probleem van...zeker aan te raden!Geen extra kosten bij aankoop en konden onze oude auto inruilen voor een aantrekkelijke prijs. Wij hebben hier onze auto gekocht en komen zeker terug!!!
Al een paar maal een auto gekocht. Mooie auto\'s tegen concurerende prijzen. Vaak met lage km standen.
Ik heb hier een hele mooie Mercedes gekocht, heel goed geholpen door Bas. Fijn bedrijf, ze nemen de tijd voor je en de service na verkoop is ook goed.
vriendelijk ontvangen en afspraak is afspraak en er word nog een instructie boekje na gestuurd. het rijden van almere naar reuver was zeker de moeite waard.
Klantvriendelijk, goede service, denkt goed mee en kijkt serieus naar je wensen.
Vriendelijk en tegen moed komend. Luisterend oor voor wensen. Het geven van positieve ideeen.
Een super auto met weinig kilometers voor een zeer goede prijs! Echt een goede service. Feijts auto\'s is zeker een aanrader.
Vriendelijke verkopers. Alle vragen worden netjes beantwoord.
Zeer goede ervaring met Feijts, duidelijke afspraken en zeer klantvriendelijke behandeling. Deze garage is zeker de moeite waard om een ritje vanuit de randstad te maken. Bij aflevering was er zelfs aan een bosje bloemen voor de vrouw gedacht. Ik zou iedereen deze garage aanbevelen voor een goede gebruikte auto met weinig kilometers.
Zeer goede service. Geen overbodige verkooppraatjes maar gewoon eerlijk. Aflevering van de auto is in alle opzichten erg goed. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Een betrouwbaar autobedrijf voor een goede occasionï
Je wordt goed geholpen ondanks dat we geen dure auto kochten en ze kwamen hun afspraken goed na. Verder waren ze duidelijk over de auto die in de verkoop zat. Het was de derde auto die we hier kochten.
Ik heb hier recent een auto gekocht. Dit bedrijf is zeer klantvriendelijk en de auto\'s worden in zeer nette staat afgeleverd.
Wat een geweldige service hebben jullie! Ik ben super goed geholpen en heb een mooie auto gekocht. Jullie namen echt de tijd voor ons en daar was ik super blij mee!!
Ben vandaag mijn peugot 207sw uit 2008 gaan ophalen . je wordt er super geholpen. er wordt tijd genomen voor jou. alles goed geregeld auto netjes schoon geleverd . gewoon in een wordt goed.