4 sterren: goede service, goed behandeld

heb er een occasion aangeschaft, de service is zeer goed, meedenkend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tijdens onze vakantie bezocht ivm lekker voorband. Ben er heel snel en vakkundig geholpen. Vriendelijke mensen, na 10 minuten was ik weer opweg!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vandaag mijn Renault Kangoo bedrijfsauto opgehaald die we vorige week kochten. Bij het weg gaan vorige week lieten we ons terloops ontvallen dat het wel jammer was dat er geen wieldeksels op de velgen zaten en dat er geen anti-slipmat op de bodemplaat van de laadruimte lag. Wat stond er vandaag op ons te wachten: Onze Renault Kangoo MET wieldeksels, MET een originele op maat gemaakte antislip-mat EN een mooie bos bloemen op de koop toe......Waar vind je dat tegenwoordig nog...... Bedrijven met zoveel service en zoveel zorg voor hun klanten zijn tegenwoordig echt een uitzondering!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super dienstverlening en service. Vandaag wederom aan den lijve ondervonden bij de reparatie van onze Opel Antara... Top!!!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede service en zeer complete aflevering. Uiterst betrouwbaar bedrijf, komen garantie-afspraken (indien nodig) altijd na. Verkopen uitsluitend kwalitatief goede auto\'s. Onlangs voor de 6e keer een auto hier gekocht en telkens vele schadevrije jaren rijplezier gehad!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een maand geleden een andere auto gekocht bij Feijts. Heel erg tevreden over de service. Duidelijk, eerlijk, betrouwbaar en zonder overdreven verkooppraatjes. De aflevering was top, bij het afleveringsklaar maken nog extra zaken vervangen, zonder daarom gevraagd te hebben en zonder extra kosten! Ook mijn twijfel over een geluidje werd serieus genomen en kon de auto zonder probleem gebracht worden. Mijn vrouw, die in Reuver werkt, werd naar haar werk gebracht en weer opgehaald. Super service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie auto gekocht voor een eerlijke prijs. Klein gebrekje achteraf, naar tevredenheid en zonder kosten opgelost. Prima service dus en betrouwbaar!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd een correcte behandeling. Prettig en vriendelijk personeel. Ben al meer dan 15 jaar klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Sinds een week eigenaar van een Ford Fiesta gekocht bij Feijts Auto\'s. Erg tevreden over de service en vriendelijkheid van de verkoper.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

heb hier 5 maanden geleden een auto gekocht met halfjaar garantie, ben gister terug moeten komen vanwege geluid bij de voorwielen. auto is weer gemaakt, onder de garantie, plus heb ik ongevraagd nieuwe remblokjes gekregen en ruitensproeier reservoir is bijgevuld. en ik heb helemaal niets hoeven te betalen!!! ben zeer tevreden over de service en rijd nog steeds elke dag met veel plezier in mijn auto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb gezocht naar een minpuntje, omdat zoals Bas zelf zegt het niet altijd helemaal goed kan zijn... Maar.. ik heb het niet gevonden. Keurig geholpen door Bas, die ook weet waar hij het over heeft. Het feit dat we niet met de auto weg gingen waar we voor kwamen zegt iets over de keus die ze hebben. Klant voelt zich hier nog heel erg koning! Het was voor ons best ver rijden maar zeker de moeite waard.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ben al meer dan 20 jaar een vaste klant van dit bedrijf. Betrouwbaar en deskundig, daardoor altijd een constante hoge kwaliteit in advies en service. Zekerheid is bij dit bedrijf voor mij vanzelfsprekend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service. Eerlijk verhaal. Snelle afhandeling!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor de tweede keer een auto gekocht bij Feijts. Wederom met de zelfde service zoals de afgelopen vijf jaar. Hier geen rare verkooppraatje maar eerlijk advies. Aanrader!!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettige ervaring recht door zee en geen mooie verkoop praatjes .Zeer klantvriendelijk en zeker aan te bevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service, duidelijke communicatie en vriendelijke medewerkers

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Feyts Auto\'s BV is een bedrijf welk zich kenmerkt door deskundigheid, betrouwbaarheid en een hoge mate van klantvriendelijkheid

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel fijn bedrijf je hebt niet het gevoel dat je meteen moet.Bas verstaat zijn verkoopvak goed.Wat ze beloven komen ze na.compliment het samen spel tussen Jos enBas ga zo door chapeau

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer goed niet te opdringerig voor de verkoop

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een prima bedrijf zonder flauwekul, afgelopen week ,nette mensen , 2 nieuwe achterbanden gekregen zonder er om te hoeven vragen, netjes afgeleverd en goede uitleg gekregen, een aanrader

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben hier een tweedehands auto gekocht, en hem afgelopen woensdag opgehaald. De auto werd prima afgeleverd! We kregen heel duidelijke uitleg, en zelfs nog bloemen! We hopen dat de auto goed gaat bevallen, maar daar kan ik nog weinig over zeggen, we hebben hem nog maar net.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alhoewel ik nog geen indruk van dit bedrijf kan geven, welke gebaseerd is op een langdurige relatie, is mijn eerste ervaring dat ik hier te maken heb met een klantvriendelijk, deskundig en betrouwbaar bedrijf welke zijn afspraken nakomt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer deskundige en klantvriendelijke verkoopadviseur. Alle afspraken en toezeggingen worden nagekomen. Auto piekfijn afgeleverd. Echtgenote ontving een mooi boeket bij overdracht auto. Erg attent!

ruim 20 jaar naar volle tevredenheid klant van Feyts aoto,s

Rijksweg 55 A