ruim 20 jaar naar volle tevredenheid klant van Feyts aoto,s

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Kom al vele jaren met veel plezier bij Feijts Auto\'s in Reuver. Met prima service en klantvriendelijkheid voor mij DE autozaak om graag terug te komen. Geen \"verrassingen\" en \"No-nonsens\": TOP!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldig !!! Wat een survice.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldig !!! Wat een survice.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een verademing, dit bedrijf! De benadering van de klant is vriendelijk, respectvol en je krijgt het gevoel dat er met je mee wordt gedacht. Ze nemen de tijd voor je en de informatie maakt een zeer deskundige indruk doordat zij bij de auto\'s voor- én nadelen noemen. Bij de onderhandeling over de prijs had ik geen enkel moment de indruk dat dit bedrijf het uiterste uit de kan wilde halen. Het ging allemaal heel gemoedelijk en redelijkheid leek voorop te staan. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Hier geen gladde verkopers in strakke pakken, die zo snel mogelijk zo veel mogelijk producten moeten slijten tegen een zo hoog mogelijke prijs. Nogmaals: een verademing!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hier een suzuki swift sport gekocht waarbij ik mijn mazda 3 mps ingeruild heb. Vriendelijke en goede service gekregen en tot een goede en passende deal gekomen. Zeker aan te raden om dit bedrijf te bezoeken!

4 sterren: goede service, goed behandeld

hans uit arcen heb gebruikte auto gekocht alles top verzorgd en goede uitleg

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ondanks CARNAVAL (het bedrijf was dus gesloten).Zijn we na aanvraag toch op maandag geholpen omdat wij ook op maandag met onze winkel gesloten zijn.De koffie stond direct klaar wat heerlijk was na een rit van bijna 2 uur.We zijn perfect geholpen en zeer tevreden. Hartelijke dank voor de vakkundige begeleiding.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn bijzonder tevreden over de vakkundige en persoonlijke benadering van Feijts Auto\'s bv. Een half jaar na aankoop van onze gebruikte auto geen onverwachte mankementen of storingen. Mochten er zich nog problemen voordoen weet ik zeker dat Feijts Auto bv ons adequaat zal bijstaan. Vakkundige service met een warme \'touch\'.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig, correct, zeer klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf! Ben erg tevreden met mijn aankoop en de manier waarop ik werd geholpen: goede service met vervangend vervoer en klein probleempje goed en snel opgelost.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettige, persoonlijke benadering. Zeer betrouwbaar en correct.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede service en kundigheid. Klantvriendelijk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nieuwe auto gekocht, prima ontvangen, mooie nette showroom. Goede afhandeling geen poespas enecht een prima klantgerichtheid.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In december een gebruikte auto gekocht, en ze behandelde de auto en mij alsof het een nieuwe auto was! Chapeau!! Ipv bloemen een mooi onderhoudssetje gekregen voor de lak en om de auto lang mooi te houden, ook erg goed. En nadat de auto afgeleverd was aan mij ontdekte ik lichte olielekkage werd meteen zonder problemen of kosten opgelost, ook 2 lampjes in het interieur werden vervangen. Kortom, een garage om naar terug te gaan, SUPER!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij Jo en Til uit Panningen zijn zeer tevreden over dit bedrijf zijn zeer goed geholpen door Jos. De auto zag er keurig uit bij aflevering vandaag 11-1-2014. Wij hebben er alle vertrouwen in als er iets is dat het keurig wordt opgelost

4 sterren: goede service, goed behandeld

eind november 2013 een tweedehands Mondeo gekocht. Eerste contact prettig. geen poespas, gewoon eerlijk. lange rit gemaakt maar op basis van de informatie de gok genomen. Klopte helemaal.Auto zag er echt keurig uit. bij aflevering bleek de stoelverwarming defect. werd gelijk naar gekeken, monteur gebeld. Helaas niet opgelost. Bij een Ford dealer laten maken. Binnen zeer korte tijd had Feijts zijn afgesproken bedrag gestort en is het gerepareerd. geen kosten voor ons.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

prettige snelle afhandeling van reparaties en verkoop/aankoop auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke vlotte verkoper, doet meer dan prijstechnich is afgesproken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ons eerste bezoek aan Feijts was meteen heel positief, het voelde meteen vertrouwd. We kenden het bedrijf helemaal niet. Straight to de point, en klantvriendelijk ten top. Chapeau voor Jos en Bas !!! en ook de monteurs van de werkplaats!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ken het bedrijf nog maar kort maar de eerste ervaring is erg positief en erg klantvriendelijk. Mijn vertrouwen in dit bedrijf is dan ook goed en zal dan ook de onderoudsbeurten door dit bedrijf laten uitvoeren;

Rijksweg 55 A

5953AB Reuver