5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer klantgericht, je wordt vriendelijk geholpen en van een eerlijk en oprecht advies voorzien. Altijd een snelle service! Of het nu gaat over de aanschaf, onderhoud of reparatie van onze auto\'s, wij zijn zeer tevreden over Feijts Auto\'s!

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij vinden Jos Feijts, en de andere medewerkers eerlijk en betrouwbaar hele goede service en erg klantvriendelijk, zo moeten er meer garage\'s met de klanten omgaan!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

ondanks het feit dat de gekochte auto onder het bovag garantie bedrag zat, heeft deze garage kostenloos een reparatie uitgevoerd als service. Zo\'n garage is je vertrouwen ten volle waard.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onlangs onze tiende occassion gekocht.Betrouwbaarheid, degelijk en deskundig in alle geledingen van het bedrijf. Transparant (reparaties niet achter gesloten deuren en met rechtstreeks contact met de monteurs ipv \"helpdesk-intake\". Korte lijnen en adequaat, klantgericht en deskundige medewerk(st)ers. Service is meer dan uitstekend......

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eerlijk en oprechte service en advies. Dit is zoals een autobedrijf zou moeten zijn. De klant is hier nog echt koning.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heb al meerdere gebruikte auto\'s bij dit bedrijf gekocht.Met geen enkele auto problemen gehad.De beurten en APK laat ik er ook uitvoeren.Deskundig en vvorkomend personeel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb op 18-11-2011 reeds mijn mening gegeven en daarbij - met betrekking tot service - gezegd dat ik daaromtrent nog geen oordeel kon vellen. Welnu slechts enkele dagen later heb ik al ervaring m.b.t. de service opgedaan.Al betrof het slechts enkele kleine dingen werd ik toch verrast hoe hierop gereageerd werd. Feijts in een woord klasse en daarom nu mijn herzien oordeel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb zeer onlangs bij Feijts \'n auto gekocht. Zeer mooie zaak, werd zeer correct en vooral (zo voelde ik het) betrouwbaar geinformeerd. Kan aan een ieder deze zaak aanbevelen. Wacht nu af wanneer \'DE BEURTEN \" eraan komen.Heb er alle vertrouwen in. Dus over de service kan ik nog niet echt oordelen.(vandaar het schuifbalkje in het midden geplaatst)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer betrouwbaar en goede service je krijgt er waar voor je geld

4 sterren: goede service, goed behandeld

een goed en betrouwbaar bedrijf , je bent echt een klant en geen nummer . er valt gemakkelijk met iets overeen te komen , dat geeft zekerheid en vertrouwen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gewoon netjes en eerlijk geholpen, daarna is de auto perfect afgeleverd met een mooie bos bloemen!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede service mooie autos perfecte afhandeling

Prima service en advies

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wordt op afstand(via internet contact gezocht)netjes geholpen en duidelijke afspraken.

Rijksweg 55 A

5953AB Reuver