Het is een heel erg prettige en eerlijke zaak!

Goede service, aardige mensen en eerlijk zaken doen.

Ze doen het gewoon goed!

Het team staat klaar wanner het moet en dat geeft een goed gevoel.

Heel klantvriendelijk en beleefd

Wij hebben onze auto twee jaren geleden gekocht bij Bie Olthof en toen viel ons de ontzettend vriendelijk en beleefde bejegening al op. Toen kreeg ik een mailtje dat onze auto gekeurd moest worden en dat ook bij hun kon heb ik dat gedaan. Ik kon er op wachten kreeg koffie, het was net een warm bad. bedankt Bie olthof dat ondanks dat wij geen enorme klant zijn toch heel goed behandeld worden. Dus als je later een nieuwe auto nodig hebt ga je natuurlijk eerst bij Bie shoppen.

Alles top

Auto aangeschaft en zowel bij de aankoop ,als het moment van afhalen op een zeer prettige wijze geholpen.,tevens half jaar garantie,hetgeen weinig word geboden voor een auto in die prijsklasse

Fijne garage

Auto aangeboden voor Apk en oh. Kreeg telefoontje wat er aan mankeerde. In goed overleg besproken hoe ze de auto gingen repareren. Einde dag telefoon dat de auto klaar staat. Bij het ophalen krijg je een mapje mee waar de factuur en het keuringsrapport in zitten. Top gedaan weer bij Bie Olthof.

Top service!!!

Goede service, kregen sensormelding, kom maar even langs, lossen ze het indien mogelijk direct op. Veel pech met onze auto, kunnen er snel terecht, ondanks dat ze het druk hebben. Is er geen leen auto beschikbaar, willen ze je ook nog even thuisbrengen als je in de buurt woont.

Prima garage, alles naar wens !

Super fijne service

Onze ervaring bij Olthof is al jaren zeer positief. Woorden die het bedrijf omschrijven zijn: betrouwbaar, klantvriendelijk, eerlijk en no nonsens.

Vriendelijk personeel En alles vlotjes verlopen

Alles keurig geregeld

Keurig behandeld . Geen poespas.Afspraken nagekomen volgens afspraak.Zeer prettig overleg met verkoper.Erg fijn totaal geen druk met de verkoop.

De ervaring bij was goed de airco was moest gevuld worden en super konden er op wachten onze dank was super groot

Goede en prima snelle service!

Ben goed geholpen naar het vinden van onze nieuwe auto. Vriendelijk en betrouwbaar! Goede service!!

Super auto garage

Mooie auto gekocht Vriendelijke mensen Prima service

Prettig contact en goede deal.

Ik zag bij Bie Olthof via Marktplaats een grappig autootje staan die ze uit inruil hadden overgehouden. Hij voldeed aan onze eisen als vakantie bolide. Snel een afspraak gemaakt en we werden keurig ontvangen. Na enige bedenktijd een bod gedaan. Dat werd geaccepteerd en wederom gastvrij ontvangen. Er valt nog wel wat aan te sleutelen, maar dat wist ik wel en vind ik ook wel leuk. Volgend jaar Parijs Dakar. (Oei, hoor ik nu protest van mijn vrouw?)

Goede en snelle service.

Vlak voor we op vakantie gaan gaat de band aan de rechterkant kapot en moet vervangen worden. Meteen geholpen en aan het einde van de dag een auto die klaar is voor vakantie. Dank voor de snelle service!

Goede communicatie en klantvriendelijk

Bij Senior was de dienstverlening altijd prima, Bij Junior is het ook prima voor elkaar. En behalve onderhoud, ga ik er ook altijd tanken, breng ik mijn pakketjes er naar toe, en misschien binnenkort ook een broodje bal bestellen!

Zelfs mijn vieze auto gewassen

Een zeer goede service.

Heel goed bedrijf

Mooi bedrijf en de koffie staat altijd klaar

Fijn bedrijf leuke medewerkers

Erg fijn geholpen. Ik ga zeker terug komen.

Hele goede ervaring

als je er komt zijn ze allemaal even netjes en vriendelijk ,word je koffie aangeboden echt klant vriendelijk

Net bedrijf met uitstekende service

Een auto gespot op het internet, net online en meteen gebeld. Ze waren bereid om de auto een week vast te houden vanwege de afstand. We werden netjes ontvangen al was er wel wat hectiek. Ze hadden net te horen gekregen dat ze bij de top 3 zitten van beste onafhankelijke Bovag garages. Voor ons een fijn idee en gaf het gevoel dat we goed zaten. Na een proefrit en een fijn gesprek tot de koop overgegaan. We kregen netjes een broodje voor de lunch en omdat we niet in de buurt woonden ook nog een volle tank benzine. Oftewel een fijne garage met een nette service. In oktober zullen ze ongetwijfeld de eerste plaats winnen.

Mooi makkelijk en snel

SUPER

Fijn personeel, en zeer klantvriendelijk.

APK en reparaties aan Landrover snel uitgevoerd.

APK en reparaties aan Landrover snel uitgevoerd. Monteurs denken in oplossingen. Met een 25-jarige auto kan wel wat tegenzitten. Daar had ik als klant beter rekening mee moeten houden. Nu moest er door de monteurs extra tijd worden geïnvesteerd, dat gaat altijd ten koste van andere klussen, denk ik.

Collenstaartweg 7

7443RM Nijverdal