Bekwam, vriendelijk, klantgericht, gastvrij.

Nooit eerder zo één vriendelijk, begripvol en behulpzaam autodealer tegengekomen. Klasse!

Remmen hadden piepend geluid contact opgenomen direct afspraak kunnen inplannen Leenauto gehad en daarna de auto kunnen ophalen super service en vriendelijke mensen garage is een aanrader

professioneel en klantvriendelijk

vriendelijk ontvangen en het ziet er allemaal netjes en uitgebreid uit

Uitstekende service

Goede en vriendelijke medewerkers. Voor zover ik kan beoordelen: goede vakmensen die netjes werken. Bij onverwachte problemen denkt men altijd mee voor een goede en snelle oplossing. Klasse!

Erg prettig!

Fijne en vlotte service met aandacht voor de klant!

Hele goeie service

Mijn verlichting van de caravan deed het niet meer, Olthof gebeld en kon direct komen, ondanks dat ze heel erg druk waren was ik direct aan de beurt en was het probleem binnen 5 min gevonden en opgelost. Terecht genomineerd jongens.

Fijn, nuchter en vertrouwd

De tweede auto die ik hier gekocht heb en wederom prima geholpen. Ze denken met je mee, nemen de tijd voor je en je krijgt eerlijk antwoord op al je vragen. Aanbod van auto's goed, waardoor je altijd wel iets kunt vinden wat bij je past.

Erg goede service!!

Zeer goed geholpen met een kapotte band!

Zeer aangename service

Fijn contact, flexibel in de afspraken, eerlijk verhaal.

Een van de beste garage In Nijverdal.

Goede garage en service

Erg vriendelijk en zeer vakbekwaam!

Super!

Ben tevreden over het onderhoud

Goed geholpen

prima bedrijf

positief werken hard

de garage is top, maar de behandeling in de winkel is slecht. geen begroeting. Geen aandacht - appen en andere ' belangrijke' zaken

We zijn weer goed geholpen.

Een goede , eerlijke en snelle service

Mijn auto voor een beurt gebracht , vakkundig onderhoud en netjes schoon terug gekregen.

Denkt altijd mee in oplossingen

Fijn geholpen

We zijn geholpen door Rinke. Hij denkt goed mee. Goede service, rustige uitleg, met humor. Gewoon heel prettig

Goede vakmensen

Goede service en kwaliteit

Zeer vakkundig en vriendelijk

Erg blij met de manier waarop en hoe je hier geholpen wordt! Transparant en vriendelijk.

Goed bedrijf, leuk team.

Vriendelijke mensen, goede service. De aankoop van de auto is goed verlopen. Hartelijk dank voor de korting!

Goede service tegen goede prijs

netjes geholpen

mijn bus voor apk gebracht en onderhouds beurt. paar kleine puntjes zijn netjes opgelost.

Correct

Een garage waar ik voor de tweede keer ook weer een auto zou kopen. Correcte behandeling.

Top geregeld

Alles netjes en volgens afspraak nagekomen

Collenstaartweg 7

7443RM Nijverdal