Hele goede lessen

Fijne ervaring, alle dingen behandeld die in het rij examen voorkomen. Rij instructrice Jihane was heel leuk en goed en gaat voor het beste. Soms streng, maar dat is soms nodig om goede resultaten te krijgen! Ik ben in 1 keer geslaagd

Fijne ervaring

Meerdere lessen van Wilma gehad, nadat ik jaren niet gereden had en daardoor rijangst had. Ze gaf ontspannen les en op een pragmatische manier waardoor ik weer veel positieve rijervaring heb opgedaan en nu weer zelf de weg op kan.

Na veel moeite alsnog geslaagd door een geweldige instructeur.

Ik heb aanvankelijk veel moeite gehad met het halen van mijn examen. Ik kan nu trots zeggen dat het me gelukt is met veel dank aan mijn rijinstructeur rein. Een hele gezellige man die zeer goed les kan geven en precies weet wat jij nog nodig hebt om te slagen.

Top!

Altijd hele goede en gezellige lessen. Met Fatima waren we altijd aan het lachen ookal gaf ze ondertussen goede aanwijzingen.

Een heel motiveerende ervaring

Heidi is een uitstekende lerares, die positief kan motiveren en geduldig uitlegt wat mis ging en waarom. Na 6 opfrislessen voel ik me klaar om weer in een auto de straat op te gaan (nadat ik sinds 2006 slechts af en toe tijdens de vakantie achter het stuur zat). Hartstikke bedankt !

Vakkundig in één keer geslaagd

Ik begon met grondige rijangst aan de rijlessen, maar Peter-Paul bleek een zeer goede, vriendelijke rijinstructeur die precies weet hoe je met rijangst om gaat. Het hele systeem van lessen inboeken werkt ook top. Kortom: ik kan het iedereen van harte aanbevelen!

Erg goede rij-instructeur

Lessen bij deze rijschool was voor mij een erg fijne ervaring! Het was een erg goede rij-instructeur. Ik zou hem zeker aanbevelen!

Geweldige rijschool, absolute aanrader

Op aanraden van een vriendin van me bij Rijschool Overtoom gaan lessen, met Jihane als instructrice. In een woord 'geweldig'. Jihane is een goede, duidelijke en onwijs gezellige instructeur. Weet je erg goed op je gemak te laten voelen in de auto en is duidelijk in haar instructies. Ziet snel waar de ontwikkelingspunten zijn en besteedt daar dan ook aandacht aan. Gaf mij echt het gevoel samen met mij mijn slagen als doel te hebben. Dit is dankzij Jihane in 1x gelukt! Ik moest daarnaast vanwege ADHD een extra keuring doen en Carla & Belinda (de dames van kantoor) hebben me er goed bij geholpen dit allemaal in orde te krijgen.

Geweldige instructeur: Leer hier autorijden!

"Eerst gluren, dan sturen!" "Links kun je links laten liggen!" "Achter je lossen ze het op!" Het zijn slechts een paar van de geweldige one-liners die Rein dagelijks uit zijn mouw schudt. Je moet erom glimlachen, tuurlijk. Maar ze blijven ook hangen. Zelf nu - maanden na het behalen van mijn rijbewijs - hoor ik mezelf die uitspraken nog herhalen in mijn hoofd. Rijschool Overtoom is een prettig bedrijf waar alles tot in de puntjes geregeld is. En Rein is een geweldige instructeur. Uitermate kundig, vrolijk en geduldig. Stap voor stap leerde ik om veilig en zelfverzekerd te rijden. Maar bovenal heb ik ontzettend veel plezier gehad met Rein. Uren in de auto, waar alle facetten van autorijden én het leven besproken werden.

Ondanks mijn faalangst heb ik het gehaald, dankzij Rijschool Overtoom!

Ik ben op mijn achttiende twee keer gezakt en durfde nooit meer te rijden. Dankzij de lessen van Overtoom heb ik zeven jaar later het rijden weer opgepakt. In de les was er ruimte voor mijn angsten en gingen we ermee aan de slag. Ik ben heel blij dat ik van mijn rijangst af ben en mijn rijbewijs in the pocket heb!

Toplessen gehad! Aardige, geduldige instructeur

Vanaf het begin een goede duidelijke opbouw waarin rustig aan je zwakkere punten gewerkt wordt, tot je alles goed genoeg kan. Vraag naar George voor een topper in de stoel naast je!

Fijne service

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring bij rijschool Overtoom. De service is prettig en lessen zijn gemakkelijk in te plannen. Met de hulp van mijn rij-instructeur Peter Paul ben ik in 1x geslaagd! Hij was helder in zijn uitleg, professioneel, altijd goedgehumeurd en bleef geduldig, ook na iets meermaals te moeten uitleggen.

Fijne, bevestigende opfrislessen

Doordat ik lang niet had gereden was in onzeker met autorijden. De fijne, bevestigende en positieve houding van de instructrice zorgde ervoor dat ik na 3 opfrislessen weer met meer zelfvertrouwen kon rijden.

geeft zelfvertrouwen

Hele fijne ervaring met de rijlessen. Voorheen was ik niet zeker over mijn rijcapaciteiten. Overtoom heeft me zelfvertrouwen gegeven waardoor ik nu zonder stress in de auto stap

Ik vond het spannend om na een lange tijd weer de weg op te moeten maar Rijschoo Overtoom en Heidi hebben mijn vertrouwen compleet teruggetoverd. Wat een ontzettend leuke rijschool en goede ervaring!

Altijd gezelligheid tijdens perecte lessen

Naast dat de rijschool heel goed geregeld is, hebben ze ook top instructeurs. Ik heb mijn lessen gevolgd bij Naziha en ik zou ook niet anders gewild hebben. Terwijl ik op een leuke, interessante en vooral veilige manier mijn lessen kreeg hebben we ook altijd erg veel gelachen. Ik ga het lessen zelfs missen want het was altijd super leuk! Ik ben ontzettend blij dat ik les heb mogen krijgen van Naziha, en wil haar ook graag bedanken daarvoor!

Fijne manier van les geven met een aardige, behulpzame en goeie instructrice.

Ik ben naar rijschool Overtoom gegaan omdat ik bij mijn vorige rijschool geen goeie begeleiding kreeg. Ook werd er geen rekening gehouden met mijn faalangst voor het praktijk rijexamen. De begeleiding bij rijschool Overtoom is heel fijn en ik kreeg altijd support van mijn instructrice en voelde mij daarom erg op mijn gemak in de auto. Ik heb bij mijn vorige rijschool het praktijk examen drie keer niet gehaald, toen heb ik besloten over te stappen. Ik haalde het examen toen wel. Daar ben ik heel dankbaar voor en raad rijschool Overtoom aan voor iedereen die faalangst problemen heeft.

Onder de uitstekende begeleiding van instructeur George ben ik voor mijn rijexamen geslaagd. George is een professionele, rustige, geduldige en bijzonder vriendelijke instructeur. Dankzij zijn lessen zit ik inmiddels vol vertrouwen achter het stuur.

Geweldig!

Na het behalen van mijn rijbewijs heb ik meer dan tien jaar niet gereden. Angstzweet en hartkloppingen bij de gedachte om alleen in een auto te zitten, op een druk kruispunt te staan of in te moeten voegen op de snelweg. Na lang uitstellen de opfriscursus/ rijangstbegeleiding bij Rijschool Overtoom gevolgd. Instructrice Wilma was precies wat ik nodig had: ontspannen en begripvol, maar ook ferm waar dat nodig was. Na vijf lessen rijd ik weer zelfstandig, zelfs in het buitenland (in de bergen!). Het fijnste is dat ik rijden nu ook gewoon heel erg leuk vind.

Echt een toprijschool

Na vervelende ervaringen bij een andere rijschool kwam ik bij rijschool Overtoom terecht. Ik vind ze echt deskundig, persoonlijk en betrouwbaar. Ab heeft me geweldig geholpen met technische kennis en een vriendelijke en geruststellende manier van werken. Echt een enorm fijn mens. Super bedankt!

Overgestapt naar rijschool overtoom na 2 keer zakken bij een andere rijschool. Had behoorlijk wat rij angst, vooral op de snelweg. Bij Heidi ben ik compleet tot rust gekomen, ik heb de ruimte gekregen om mijn zelfvertrouwen achter het stuur te ontwikkelen. Geduldige uitleg, herhaling en bemoedigende woorden. Alles ging in overleg, De gang van zaken mbt het rooster en de betaalmethode is prettig en overzichtelijk. Ik heb gister mijn rijbewijs gehaald dankzij Heidi! Ik kan met vertrouwen de weg op en ik ga iedereen die er naar vraagt doorverwijzen naar Overtoom ;-)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben na een minder leuke ervaring overgestapt naar rijschool Overtoom. De rijschool is erg duidelijk en het is erg makkelijk dat je zelf de lessen in kan plannen via de app. Ik heb super leuke en leerzame lessen gehad bij Wilma. Ze is een topper!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Veel geduld en veel tijd om goed te oefenen, ook voor iemand met veel moeite zoals ik

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een aantal opfrislessen van Wilma gehad. Ben uitermate tevreden! Ze heeft heel veel ervaring met dit soort lessen: ze weet heel goed hoe ze je zelfvertrouwen moet bijbrengen want daar ging het bij mij om. Ze weet in de auto een sfeer te scheppen waardoor je je ontspant en waardoor je weer plezier in het rijden krijgt. Mijn complimenten!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele fijne en deskundige ervaring gehad met Rijschool Overtoom. Rein is ontzettend geduldig en legt tijdens de lessen alles tot in detail uit. Hij gaf me het vertrouwen dat ik nodig had om voor mijn tussentijdse toets & praktijkexamen beiden in 1 keer te slagen. Bedankt Rein!

Weteringschans 11 D

1017 RV Amsterdam