Fijne instructies en gezellige lessen bij Aysel!!

Ik heb een jaartje rijles gehad, met een pauze van 2/3 maanden door Corona. Alle lessen waren altijd nuttig en goed gegeven. Mooi meegenomen was dat het ook altijd super gezellig was met mijn rijinstructeur Aysel. Zeker een aanrader om bij deze rijschool en instructeur te gaan rijden!

Goede rijschool

Erg tevreden met rijschool overtoom. Ervaren instructeur en prettige lessen. Contact met de rijschool zelf was ook fijn en snel!

Prettige rijschool en fijne instructrice

Door de geboorte van mijn dochtertje ben ik (eind dertig) toch maar mijn rijbewijs gaan halen. Ik zag er een beetje tegenop en autorijden leek mij niet zo leuk, maar met een kleine toch wel handig. Het ging ondanks corona toch allemaal veel sneller en soepeler dan ik had gedacht. Het contact met de rijschool is erg prettig en je krijgt snel antwoord bij vragen. De lessen van Gūlhan zijn heel duidelijk en gestructureerd. Ze zag ok vrij snel wat me goed af ging en waar er meer aandacht naartoe moest gaan. Hierdoor heb ik in ongeveer 30 lessen en in één keer mijn rijbewijs behaald, wat echt veel sneller is dan ik vooraf had verwacht. En Gūlhan is ook een erg gezellige instructrice: ook fijn want je zit er uiteindelijk toch uren mee in de auto ;-)

Goede instructeur en inzet van de rijschool in het algemeen

De rijschool heeft mij veel geholpen in mijn rij process en dat heeft ervoor gezorgd dat ik in een keer ben geslaagd.

Fijne rijlessen bij Peter

Zowel de eigenaressen als mijn instructeur waren altijd helder in communicatie zowel tijdens als buiten de lessen. Alles is top geregeld en de lessen zelf zijn erg prettig. Kan Overtoom zeker aanraden!

Professioneel, gezellig en gewoon goed

Na het melden van mijn toch wat moeilijke wensen wat betreft een fijne rij-instructrice ben ik erg fijn geholpen door de rijschool-eigenaressen. Ik kreeg Jihane, ik kan me niet voorstellen dat er een nog professionelere, gezelligere en betere rij-instructice is dan Jihane. Ik ben altijd met heel veel plezier en motivatie aan de rijlessen begonnen. Jihane is een rij-instructrice met erg veel ervaring en een mega-gezellige babbel, op de goede momenten natuurlijk. Professioneel, onthoudt je zwakke punten, houdt het leuk en heeft er eigenhandig voor gezorgd dat ik in 1 keer geslaagd ben. Ruimte voor het bespreken van situaties, goeie kritiek, en complimenten als je het goed doet. Look no further, als ze beschikbaar is, kies haar! Enorm gelachen, enorm veel geleerd en het gaat raar worden om d'r niet meer naast me te hebben. Super bedankt, ook aan de eigenaressen die hun ervaring ook heel fijn inzetten!

Top team!

Super blij met mijn rijbewijs! Ik heb mijn lessen met Jonathan gedaan, die, ook al was soms een beetje koppig, zijn manier van lesgeven heeft aangepast om mij te laten slagen! Naast dat Jon een goeie gozer is probeert hij altijd te kijken naar wat jij nodig hebt, en past zijn lessen aan op wat jouw het beste helpt. Daarnaast zijn Carla en Belinda twee geweldige vrouwen die altijd met je meedenken en ‘the extra mile’ voor je gaan. Niets dan lof voor Overtoom!

Vriendelijk en geduldige rijinstructeur

Een paar opfrislessen gevolgd, dat heeft me heel goed geholpen. Ik zit weer met vertrouwen achter het stuur.

Fijne, professionele rijschool. De eigenaresses zijn erg vriendelijk en alles is goed geregeld. Met heel veel plezier heb ik lessen gehad van Sabina, een fantastische instructrice die ik nooit meer ga vergeten en die ik nu al mis! Sabina heeft veel ervaring en passie voor haar vak en is ontzettend bevlogen met haar leerlingen. Ze laat je op je gemak voelen en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat je goed, veilig en met veel zelfvertrouwen leert rijden. Naast dat ik veel heb geleerd tijdens haar lessen heb ik het ook heel erg gezellig gehad, veel gelachen en veel gekletst. Niet alleen meer over het rijden geleerd, maar ook over mezelf. Na een paar lessen keek ik iedere week uit naar de volgende les, in plaats van er tegenop zien, wat ik van te voren had verwacht. Sabina is een vrouw met een gouden hart die het beste met al haar leerlingen voor heeft, flexibel is en al haar tijd en energie in haar leerlingen steekt. Met haar hulp heb ik in 1x mijn rijbewijs gehaald en ga ik nu met veel plezier en zelfvertrouwen de weg op. Ik ga haar ontzettend missen!

Prettig, gezellig en leerzaam :)

In één keer mijn rijbewijs gehaald! Fijne rijschool met instructeurs die weten waar ze mee bezig zijn. Bij instructrice Naziha heb ik erg veel kunnen leren en voelde ik me altijd op m’n gemak. Rijles op niveau met aandacht voor de leerling. Zeker aan te raden!!

Eindelijk weer de weg op dankzij Heidi!

Na 7 jaar niet meer te hebben gereden had ik toch maar een rijangstles geboekt. Erg onwennig en angstig stapte ik in de auto, maar Heidi gaf me meteen het vertrouwen en het comfortabele gevoel waar ik op hoopte. Met handige tips en trucjes heb ik meer vertrouwen gekregen in het rijden, durf ik eindelijk weer te rijden en heb ik mijn angst onder controle. Nu ga ik zoals Heidi het zegt ‘vlieguren maken’. Voor alle mensen met rijangst: boek een rijangstles en voor je het weet ga je weer de weg op!

Leerzaam én gezellig!

Vandaag ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! De rijlessen met Aysel waren ontzettend leerzaam en ik stak er altijd iets van op. Aysel is ongelofelijk geduldig, kan goed uitleggen en is daarnaast ook nog eens super gezellig waardoor ik altijd met een fijn gevoel aan de les begon. Bedankt Aysel, je bent een topper! :)

uitstekend!!

In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs!! Ik heb de lessen met Aysel altijd fijn gevonden. Je leert snel zelfstandig en veilig te rijden. Dit is een van de redenen dat ik geslaagd ben met 26 lesuren.

Heel goed!!

Ben net geslaagd en ben helemaal blij. Ik had Jonathan als instructeur en heb hele leuke lessen gehad. Heb heel veel van hem geleerd. Ook heb ik heel hard met hem gelachen en daardoor voelden ik me erg op gemak. Zo waren de lessen erg fijn. Top rijschool en instructeur!! :)

Great Driving school

I am very pleased with Overtoom driving school! I had Jonathan as my instructor and I can say that I had great experience with him. He was very thoughtful and very dedicated to make sure that I understand all the traffic situation. His methods were easy to follow and he always took his time to make sure that I feel comfortable when driving. Carla has been very helpful as well from day one. She always reacts quickly whenever I have inquiry and always verg friendly. I would definitely recommend Overtoom driving school for anyone who would like to get a driving lesson.

In één keer geslaagd!

Ik ben super tevreden over mijn rijlessen van Nordin! Er werd de tijd genomen om dingen uit te leggen en te herhalen als ik er moeite mee had maar juist ook aangemoedigd om minder na te denken en gewoon te doen. Hele fijne balans. Lessen van 2 uur waren in het begin wel érg lang maar uiteindelijk juist blij mee omdat ik daardoor sneller vooruitging. Aanrader!

Kundig, prettig, ontspannen, absoluut aanbevolen

Ik heb bij Overtoom opfris cursus van Rijinstructeur Aysel gehad, nadat ik een aantal jaar niet had gereden. Deze Rijinstructeur heeft mij met een paar lessen weer op niveau kunnen krijgen, zodat ik: 1. Op de hoogte ben van de laatste wetenswaardigheden van het verkeer 2. Ik weer met vol vertrouwen aan het verkeer kan deelnemen. Mijn ervaring is dus zeer positief, echt een rijschool om naar toe te gaan.

Hele fijne ervaring gehad bij rijschool overtoom! Zou het aan iedereen aanraden.

Een extreem fijne rijschool

Echt een topervaring gehad bij rijschool overtoom. Instructeur Ab behoudt complete rust in de auto waardoor je het gevoel hebt dat je zeker zit en legt daarbij alles duidelijk uit. Een fijne en rustige man die samen met jou echt door het hele proces van leren rijden gaat. Een aanrader!

Erg fijne rijschool

In een keer geslaagd! Goede en professionele instructeur. Heel tevreden!!

Ik zit weer met meer zelfvertrouwen achter het stuur

Ik heb de afgelopen 6 jaar heel weinig gereden en 3 opfrislessen gevolgd bij Aysel, waarin we alle dingen hebben geoefend waar ik onzeker over was. Ik ben er nog niet helemaal, maar stap al met veel meer zelfvertrouwen achter het stuur! Zal in de toekomst zeker nog een paar lessen bij Rijschool Overtoom nemen om de laatste puntjes op de i te zetten.

Geweldig, want ik durf (weer) te rijden!

Na ruim 10 jaar niet gereden te hebben na het halen van mijn rijbewijs, durf ik nu weer te rijden! Zonder Francis was dit echt niet gelukt. Ze is rustig, begripvol, betrokken en duidelijk in haar adviezen en tips. Omdat ik schakelen een lastige en spannende handeling vond, heb ik ‘automaten’-rijles gekregen en rijd ik nu in mijn eigen automaatje zonder angst rond. Iets waar ik echt heel blij mee ben en trots op ben! Heb je ook rijangst, ga dan vooral bij deze rijschool en bij Francis aan de slag!

Eindelijk mijn rijbewijs!

Na lang wikken en wegen na bijna 10 jaar toch weer begonnen met rijlessen in Amsterdam. Ik heb rijschool Overtoom gekozen omdat zij ervaring hebben met faalangst en mensen die na zoveel jaar weer beginnen met rijden. Al snel kon ik rijden bij George. Hij is een hele vriendelijke en geduldige rijinstructeur die je rustig wijst op wat beter kan en je goed leert rijden. Door hem heb ik geleerd goed vooruit te kijken en de rust te bewaren. Hij legt kijktechnieken duidelijk uit en weet je rijstijl steeds meer aan te scherpen waardoor je met zelfvertrouwen kan afrijden. Na 7 examens over 10 jaar verspreid eindelijk bij rijschool Overtoom geslaagd voor mijn rijbewijs! Heel erg bedankt George!

Super!

George heeft een passie voor zijn vak en dat merk je tijdens de lessen. Hij doet zijn best om alles tot in de detail aan te leren en is verder geduldig en vriendelijk in zijn aanpak. Zeker een aanrader en altijd fijne muziek aan.

Goed geholpen!

Na veel goede reviews gelezen te hebben, ben ik bij deze rijschool terecht gekomen. Ik heb mijn rijbewijs al dus ik kwam voor opfrislessen. Mijn instructrice Aysel wist me vanaf het begin meteen op mijn gemak te stellen. Ik was vergeten dat rijden ook gewoon leuk en ontspannen kan zijn. Hartstikke bedankt voor de leuke, relaxte lessen. Aysel is een topper!

Weteringschans 11 D

1017 RV Amsterdam