Wij hebben ons bescheiden wagenpark aan garage Dirk van der Steen toevertrouwd. Vanaf dag 1 is dit een probleemloze samenwerking gebleken. Zowel bij aanschaf van onze bedrijfsbussen als de personenauto van onze buitendienst, zijn voorzien van het juiste advies. Ook qua onderhoud en de planning daarvan wordt er gedegen rekening gehouden met onze wensen en onze mensen, Garage Dirk van der Steen ontzorgd ! Namens de medewerkers van de Huiscomponist.
Aardige verkoper, goede service,mooi bedrijf, mooie locatie,voldoende keuze in occasions en mooi bosje bloemen bij aankoop.
Goede kwaliteit/prijs verhouding en uitstekende service
Direct geholpen na een vervelende storing die na een deskundige diagnose werd gevonden en verholpen!
prima ervaring, werk goed uitgevoerd en als extra service de auto gewassen en uitgezogen
Goede service en reparaties/onderhoud. Flexibele instelling. Duidelijke afspraken bij aanschaf auto.
Zoals altijd vriendelijk en goede uitleg over evt. reparaties. Beslist een automobielbedrijf om vertrouwen in te kunnen hebben dus een aanrader.
Ik ben overgestapt van mijn merkgarage naar Dirk vd Steen. Een ingewikkelde reparatie is met een uitstekende service uitgevoerd. Daarbij was de prijs heel schappelijk. Dik tevreden. Ik had eerder over moeten stappen!
Dit bedrijf krijgt van mij een dikke 10! De werknemers zijn allemaal super aardig en je kan altijd terecht voor vragen en zelfs op ieder moment even langsrijden. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan die op zoek is naar een goede betrouwbare auto voor veilige kilometers! Echt Top!
JE word goed ontvangen en krijgt een lekker bakje koffie ,en een goed gesprek over de aankoop van je auto
Goede ervaring. Wil heeft ons zeer goed geholpen, we zijn erg tevreden met de service.
Vriendelijk contact. De auto kon meteen langs gebracht worden. Snelle oplossing van het probleem. Veel service: De auto is weer thuis gebracht, gewassen en uitgezogen!
Bijzonder warm welkom. Vriendelijk personeel en zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden.
Prima service bij aankoop gebruikte auto, zoals afgesproken is ook keurig nagekomen. prachtige bos bloemen. Echt een aanrader
Ik heb er eigenlijk geen woorden voor... Hartelijk ontvangst. Gemoedelijke sfeer. Uitstekende deal. Keurig nette goed onderhouden gebruikte auto. Dit bedrijf heeft er een vaste klant bij.
Ik heb een hele goede ervaring.
Snelle en vakkundige afhandeling van reparaties en onderhoud. Goede service .
vriendelijke zakelijke ontvangst prijsopgave vooraf duidelijke uitleg werkzaamheden uitstekend vervangend vervoer auto gewassen en gestofzuigerd terug
The best! Zij staan altijd voor je klaar en als ze je snel kunnen helpen, doen zij dit. En zeer deskundig!
Rijksweg 141
1906BG Limmen
Autobedrijf Dirk van der Steen staat al ruim 30 jaar dagelijks voor u klaar voor al uw mobiliteit gerelateerde zaken. Als BOVAG gecertificeerd autobedrijf met een ruime showroom voor occasions, een werkplaats voorzien van professionele apparatuur en deskundig personeel zorgen wij voor een vakkundig resultaat. U vindt ons aan de Rijksweg 141 in Limmen. Telefonisch te bereiken via 072 505 32 66 en per mail via [email protected].