Je wordt keurig gebeld als er bijzonderheden zijn, alleen ervaringen met caravan Bovag keuringen en dat is prima!
Prettig contact, vriendelijk personeel en vlotte leveringsafspraak. Auto in perfecte staat ontvangen. Ik hoop er veel plezier van te hebben.
Aardige mensen, snelle reparatie, betrouwbaar.
De APK is zorgvuldig uitgevoerd en de communicatie (reserveren en opbellen na de keuring) was prima. Een goede eerste ervaring bij deze garage.
Reageren meteen na een telefoontje
Altijd prettig contact en je wordt snel geholpen. Deskundig advies van wat vervangen moet worden. Goede prijs kwaliteit verhouding
Na sluitingstijd waren we welkom en erg behulpzaam. Zelfs de testrit kon 2 dagen later ook buiten de tijden. Behulpzaam vriendelijk we voelden ons welkom. Goed contact met vader, zoon en dochter Verkoop..onderhoud en administratie contact gaat met hun. Auto is top en gevoel dat we altijd bij hun terecht kunnen. We waren hier nog nooit geweest het is voor ons ern uurtje rijden maar kregen de tijd en goed gevoel.
Bovag onderhoudsbeurt voor de caravan. Ook deze keer zijn de medewerkers vriendelijk en behulpzaam. Beurt is naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Camper uitgebreid getest en gekeurd. Kritisch rapport en advies ontvangen waar ik verder mee kon. Betrokken en vriendelijke service, zou het zeker aanraden.
Kom ik graag
Het personeel is vriendelijk, denkt mee en probeert alles op te lossen. Kwaliteit is uitstekend en men is zeer flexibel in het oplossen van zaken die er nog even bij komen…
Laast de auto heen gehad voor apk en groote beurt. Ze bellen altijd netjes wat er aan moet gebeuren en wat ze gaan vervangen.
Vriendelijk en goede informatie.
Prima!
vlotte en goede service
Bearlock vlot en netjes ingebouwd,gratis leenauto
Goed gevoel bij de aankoop, betrouwbaar. Zal bij een evt. volgende auto, ondanks 2,5 uur reistijd, zeker kijken wat Kooistra heeft staan.
Zeer snel en deskundig geholpen!
Snel geholpen
Snelle service, goede communicatie!
Goede service en perfect geholpen
Altijd fijn contact, vriendelijk, meedenkend,
Strak geplant,,
Volgens afspraak alles correct en op tijd afgeleverd
Foijingaweg 100 B
9293LP Kollumerpomp