Prettige mensen met een goede service
Gemoedelijke sfeer, nette werkplaats, duidelijkheid over de werkzaamheden. Hier kom je graag nog eens terug.
Zeer goed. Zeer vriendelijk en staan altijd voor je klaar.....
Omdat dit overzichtelijke familie bedrijf zich verbind met zijn klanten. Denken en handelen zij mee in de belangen van de klant. Dat kost hun tijd, moeite en betrokkenheid. Juist deze combinatie van service op maat gaat verder dan technisch handelen.
De zeer persoonlijke service en betrokkenheid van eigenaar en personeel. De kennis van zaken, de uitleg en de mogelijkheden (keuzes ) van de reparaties maken dat ik zeer tevreden ben en iedereen deze allround garage durf aanbevelen.
Ik heb bij dit bedrijf het gevoel als klant nog gewaardeerd te worden, er is altijd even tijd voor me en waar het kan helpen ze je meteen. Ik krijg hier ook het gevoel dat er veel deskundigheid in huis is waardoor ik het volste vertrouwen heb dat mijn auto in goede handen is.
Betrouwbaarheid en deskundigheid staan hoog in het vaandel. Goede service.Er wordt met de klant meegedacht. Goede adviezen. En het is er ook nog eens heel gezellig.
Afspraken worden netjes nagekomen, transparantie op de factuur, duidelijke uitleg over eventuele mankementen. Auto werd zelfs thuis gebracht na uitloop werkzaamheden. Goede service.
Wij komen al jaren bij Garage Jacobs en hebben alle vertrouwen.
Voor meerdere reparaties en prijsopgaves bij Garage Jakobs geweest, prijs/kwaliteits verhouding is erg goed, ze communiceren altijd erg duidelijk als dit nodig is en leveren erg goed werk.
Rectificatie; Prijs/Kwaliteit verhouding eerst beoordeeld met een 5, maar ik beoordeelde de vraagstelling dubbelzinnig. Is prijs hoog/laag of kwaliteit hoog/laag? Kon dit in 1 vraagstelling niet beoordelen. Kortom prijs is laag en kwaliteit is hoog en daarom mijn gecorrigeerde beoordeling.
Erg goed, professioneel, deskundig, snel, beleefd.
Ik was met autopech gestrand in Nuland. Ik had net mijn lidmaatschap met de ANWB opgezegd dus de ANWB bellen was geen optie; ik moet financieel op de kleintjes letten en had geen zin om gelijk een fiks bedrag armer te zijn. Ik ben gaan zoeken op een garage in de buurt en kwam bij garage Jacobs uit om dat ik daar het beste gevoel bij kreeg bij het bekijken van de website. Als je met autopech staat en net zo weinig van auto\'s weet als ik is het makkelijk voor garages om misbruik van de situatie te maken. Maar Jacobs heeft dat niet gedaan. Integendeel: ik kreeg het idee in de garagehemel terecht te zijn gekomen. Meneer Jacobs heeft mij gerustgesteld, meegedacht en mij enorm geholpen zonder daar de hoofdprijs voor te vragen. Ik kreeg zo een goed gevoel over de service, maar ook de integriteit, dat ik mijn auto gelijk heb laten staan voor de APK-keuring (moest toch gebeuren binnen een maand) en voor een grote beurt (had al 6000 km eerder moeten gebeuren). Ik kreeg een prachtige leenauto mee die veel mooier was dan mijn 18 jaar oude Peugeot Partner. Toen ik mijn auto op kwam halen kwam ik erachter dat ik een aantal kuren van de auto vergeten was te noemen voor de beurt, maar ze waren gewoon opgelost. Mijn auto is weer als nieuw en als ik er nu op terugkijk, ben ik blij dat ik mijn ANWB lidmaatschap had opgezegd en daardoor in Nuland terecht ben gekomen. Ik heb mijn lidmaatschap voor de zekerheid wel weer geactiveerd, niet in elke plaats zit tenslotte een garage Jacobs, maar ik ga zeker weer terug als er weer eens iets is met mijn auto, ook al is het 90 km van mijn huis af (retourtje).