Al 25 jaar is Garage Jacobs voor mijn auto \" the place to be\" Ik vertrouw mijn auto blindelings toe aan Garage Jacobs, en ze staan altijd ( ook bij plotselinge pech), voor je klaar. Niets dan lof!
Prima bedrijf, zeer klantgericht Je loopt gemakkelijk binnen en niet te vergeten: Een vrouwvriendelijke garage!!
Zorgvuldige en oprechte omgang met de klant, aanspreekbaar op fouten in het algemeen,goed werk.
Vakkundig,klantgericht en service gericht garagebedrijf met oog voor de portemonnee van de klant.
reeds jarenlang goede service vakkundig en klantvriendelijk. Geeft goede uitleg over het hoe en waarom van reparaties.
Deskundige, geïnteresseerde vakmensen, die weten waar ze mee bezig zijn en zorgvuldig werken. Altijd mee willen denken in de mobiliteids vragen van hun klanten!
Klantvriendelijk, betrouwbaardit kun je merken door: ze bellen wat eraan je auto moet gebeuren en wat de kosten zijn.
Een heel fijn bedrijf, waar we met de sympathieke mensen een heel goed contact hebben.
Vooral de zeer persoonlijke benadering is erg prettig. Het enige minpuntje bij het laatste bezoek was de begroting van de APK met bijbehorende reparaties. De factuur was iets hoger dan de prijsopgave en dat viel me een beetje tegen.
Mijn ervaringen als zakelijke klant met Garage Jacobs zijn uitstekend.
Prima en eerlijk vakbekwaam bedrijf!!!!
goed, mn prima service
De klantvriendelijkheid in combinatie met deskundigheid heeft gemaakt dat wij vanuit Amsterdam graag de kilometers rijden om onze auto in Nuland te laten onderhouden.Het is ons gebleken dat garage Jacobs zeer betrouwbaar is en bereid is mee te denken met de klant. Wij krijgen waar voor ons geld bij deze garage die prima service verleent met een persoonlijke touch.
Goede,snelle,klantgerichte service. Een persoonlijke,vertrouwde klantenbenadering.
Vriendelijk, goede service en betrouwbaar.