Goed, kwaliteit voor een goed bedrag
Fenomenabel
Mijn ervaringen met garage Jacobs kan ik omschrijven als zeer prettig, flexibel en professioneel. nemen de tijd viir je en zoeken altijd naar een geschikte oplossing.
Super! Klantvriendelijk en altijd meedenken met de klant.
Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf als er iets aan moet gebeuren wordt er eerst contact met je opgenomen hoeveel het gaat kosten
Deskundig, integer, doeltreffend en hartelijke service. Ik kan hierdoor makkelijk de onderhoud van mijn auto aan hen toevertrouwen.
V.O.F. Garage Jacobs is een erg klantvriendelijke garage. De eigenaars en medewerkers zijn erg meedenkend, flexibel, sociaal en oplossingsgericht. Ik raad deze garage inmiddels divers mensen aan en zal dat blijven doen.
Wij zijn zeer tevreden over het bedrijf, prima service en vriendelijk personeel.
Je word goed geholpen,en echt klantvriendelijk
Betrouwbaar en degelijk, dat komt als eerste in me op.
Zeer goed, flexibel.
We hebben onze eerste ervaring met Gerard Jacobs en zijn zoon => het is een warm bad - vertrouwd - duidelijk - komt gemaakte afspraken na ! De uitgevoerde reparaties zijn goed en wat belangrijk is betaalbaar.
De klantgerichte houding kenmerkt zich door een prettig meedenken en echte flexibiliteit. Ook de advisering is kundig en op maat! :-)
Vlotte, deskundige service met kostenschatting vooraf
Ik ben heel goed geholpen bij het kopen van een 2e hands auto. Er is heel goed naar mijn wensen geluisterd, en de aankoop is heel professioneel doch vriendelijk en rustig afgerond.
Na meer dan 30 jaar vaste klant te zijn, kan ik zegen: \'Altijd een hele goede service!!\'
Zeer sociaals en goede monteurs!!
Betrouwbaar en zorgvuldig.