klantvriendelijk, eerlijk, zeer deskundig, netjes enz, enz
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam, professioneel geholpen.
Al jaren kom ik bij Jacobs, altijd goed. Tip bij leen auto standaard blauwe parkeerkaart en een telefoon/tomtomhouder
Geweldige service! Staan altijd voor je klaar. Gewoon een heel fijn bedrijf.
Ik bén zéér te vreden voor die kans die ik kreeg om de wagen te financieren. Het geef óók véél vertrouwen Voor de toekomst om als klant te fungeren!!
zeer klantvriendelijk, betrokken en hartelijk, constructief in het zoeken naar de juiste passende oplosiing
Gewoon goed.
Bij het zoeken voor gebruikte auto goede deskundigheid,service zeer bekwaam,prijs die wij in gedachten hadden kwam goed uit
Goede service. Denken met je mee. Eerlijk.
vriendellijk met zeer kundige menssen. Ze staan altijd voor de klant klaar. Hier is de klant nog echt koning. Ik zelf woon 90km bij de garage jacobs vandaan maar ga er altijd voor onderhoud en keuringen naar toe.
iets wat goed is blijft goed service is gewoon goed en je bent nog echt een klant en dat gevoel geven zij ook dat jij ook belangrijk bent voor hun