Top bedrijf

Vlot en deskundig geholpen. Kan met elke auto hier terecht

Vakkundig en behulpzaam

Prima!

Een prettig behulpzaam bedrijf waar ik graag kom als er iets met mijn auto is.

Het bedrijf is goed bereikbaar. De medewerkers zijn vriendelijk en kundig. Ze geven de indruk dat ze graag met elkaar samenwerken en zijn behulpzaam. Ik kom er graag.

Zeer tevreden.

Ik kan altijd snel terecht met m’n vragen. Er wordt adequaat gerepareerd ende sfeer in de garage voelt prettig aan.

Behulpzaam en snelle service

Behulpzaam en snelle service

Topservice voor een eerlijke prijs

Al jaren vertrouw ik het onderhoud van mijn auto toe aan dit bedrijf. Vriendelijk en vakkundig personeel met altijd goede service.

Goede service en altijd gezellig.

Staan altijd klaar voor je,denken met je mee in oplossinngen. Goede service en altijd gezellig.

Een garage zonder poespas

Bij alle reparaties gaan ze voor kwaliteit! Ze vertellen precies wat er vervangen / gerepareerd moet worden. En de kwaliteit die ze leveren is perfect. En dat alles voor een prima prijs.

Altijd correct!

Vakkundig, goede prijs, aardige mensen

Perfecte afspraken en service

Prima service, komen afspraken goed na.

Onlangs werden we geweldig geholpen toen we een lekke band hadden en het reserve-wiel niet los kwam. Weliswaar vlakbij de garage maar toch: uit de kunst.

ook in 2024 weer super blij met de mannen

alles volgens afspraak en op tijd.

Fijn dat het bedrijf geen onderdeel is van een grote keten! Hopelijk blijft dat zo.

Top, alles goed geregeld en afgehandeld

Afspraak gemaakt voor wat technische problemen aan auto. Prima verholpen. Kom hier al jaren voor onderhoud. Vriendelijke mensen en goede service.

Fantastisch!

Supervriendelijk, kundig en meedenkend

Te druk omdat ze super goede service leveren

In het verleden hadden wij al aangegeven dat dit echt een goed en betrouwbaar bedrijf is, maar niet in alles de goedkoopste. Helaas moeten we nu ook vaststellen dat ze het enorm druk gekregen hebben door alle extra klanten deels ten kosten van onze positieve ervaring. Konden wij vroeger zonder al te veel moeite een leenauto krijgen, nu is dat wel iets lastiger geworden. Zo druk soms, dat ze alle moeite doen om kleine dingen tussendoor te regelen maar het niet altijd (goed) lukt. Succes heeft soms bijwerkingen. Wij persoonlijk zijn altijd enorm goed geholpen en vooral humaan in combinatie met professioneel. Neen, wij zijn ook gewoon klanten net als u. Gewoon oprechte consumenten met een mening, en ja, soms maken ze ook wel fouten. Dat wordt altijd echt super goed opgelost, en hoewel onze positieve review er voor zorgt dat men soms minder tijd voor ons persoonlijk heeft, dit is echt een bedrijf met een hart en waar je individuele afspraken mee kan maken. In deze tijd inmiddels wel steeds zeldzamer aan het worden. Prijs? Vakkundigheid? Vertouwen? Flexibiliteit? Waarom zou je kiezen als het niet hoeft? En die prijs is echt wel meevallend ten opzichte van anderen, niet de goedkoopste per uur, maar zeker geen duurkoop, en prima garanties zonder verdere discussies. Vragen stellen, vakkundige antwoorden krijgen of je nu wel of niet door hun wilt laten herstellen/repareren. En dan nog kan je eigen onderdelen aanleveren die zij voor jou plaatsen zonder discussies. Echt wel bijzonder. Dingen worden snel en vooral naar behoren opgelost. Wat kan je meer verwachten van een bedrijf?

Goede service, prettig contact

Apk en grote beurt. Naar verwachting uitgevoerd!

Degelijk en vriendelijk

Prettig familiebedrijf waar we al jaren met onze twee citroens komen. Ditmaal nieuwe katalysator. Ik denk niet dat ooit naar een ander gaan.

Snel en adequaat

Liter olie bijgevuld. Kon gewoon zonder afspraak langskomen.

Snelle en vakkundige hulp. Materialen snel in huis

Zeker aan te bevelen

Ik ben erg tevreden over de service en de auto die ik hier gekocht heb.

Goede service en netjes volgens afspraak altijd.

ik ben goed geholpen bij de laatste reparatie

Prettig, ik wordt gehoord.

Vlot geholpen zonder poespas

Mijn gevoel zegt: Prima,

Ik ben weer terug van weggeweest. Helemaal goed!

Bovenstreek 19

9731DH Groningen

Over Autobedrijf Ceulen en Ko

Autobedrijf Ceulen en Ko* is een familiebedrijf, aangesloten bij de BOVAG en gevestigd aan de Bovenstreek (nr19). Jaap Koster (Ko*) heeft destijds in 1997 samen met Jan Ceulen dit bedrijf opgericht. In 2002 is Jan verder gegaan in de ITC en is Jaap verder gegaan. In 2015 is Joost (oudste zoon) als vennoot in het bedrijf komen werken. Naast twee werknemers en de echtgnote van Jaap werkt ook de jongste zoon mee op de zaterdagen. Samen zijn we een op goede service gericht bedrijf met persoonlijk contact met onze klanten. We blijven op de hoogte van de nieuwste technieken door ons te trainen op divers gebied. Ook voor onderhoud aan electrische auto's zijn we gecertificeerd. Naast een moderne werkplaats en goede (uitlees-)apparatuur hebben wij een ruim aanbod van occasions in verschillende prijsklasses. Speerpunten van ons bedrijf zijn: Goede en snelle service leveren Met de klant meedenken Persoonlijk contactpersoon Goede kwaliteit leveren