Friendly guys & great service

Straight to the point with clear communication also with great service. Couldn't ask for anymore!

• Would you recommend us? Yes

in alle opzichten goed, vriendelijk, vertrouwd.

Een topbedrijf met aardige, eerlijke mensen. Ik ben hier altijd goed geholpen!

Een topbedrijf met aardige, eerlijke mensen. Ik ben hier altijd goed geholpen!

Snel en zorgvuldig

Snelle professionele service

Een fijn bedrijf waar ik al jaren mijn auto heen breng.

Betrouwbaar!!

Klantvriendelijk en deskundig.

Vriendelijk en technisch

Ze communiceren heel helder over kosten en als een reparatie wat uitloopt. Dat vind ik heel prettig.

Ondanks hun drukke agenda kon de apk-keuring van mijn auto er toch nog bij zodat de auto op tijd gekeurd werd. Ik kon de condensator voor mijn airco die ze zouden bestellen zonder probleem de volgende dag afbestellen.

Onderhouden m'n auto's al meer dan 10 jaar naar grote tevredenheid, ook over de prijs.

Betrouwbaar en creatief meedenkend om de kosten niet onnodig op te laten lopen.

We zijn zeer tevreden

Een goede service

Goed service

Snel geholpen en altijd vriendelijk

Zoals altijd weer goede service, eerlijk advies en een eerlijke prijs.

Ik ben grote fan van Ceulen en Ko

Altijd als er iets met mijn auto is, kan ik op redelijk korte termijn bij hen terecht. Ik ben al meer dan 25 jr klant bij hen, tot volle tevredenheid.

Goed bedrijf met goede service door prettige, capabele mensen!

Jarenlange ervaring met dit bedrijf en alleen maar goed ! Heel prettige en persoonlijke klantbenadering. Fijne, behulpzame mensen, die altijd voor je klaar staan en hun werk goed doen !

Al jaren tevreden klant.

Ik heb een positieve indruk van de deskundigheid monteurs, prettig contact en goede service (ophalen en terugbrengen van auto). P.S. Ik vind Gertrude ook een mooie naam maar ik heet Godelieve, een Vlaamse naam!

Heel prima en correct

Auto wilde niet starten (vlak bij huis, hoefde niet dringend weg, dus geen anwb hulp nodig). Per fiets naar vCeulen, desgevraagd direct hulp-accu mee gekregen. Toen met auto n de garage en heel vlot nieuwe accu in de auto gezet. Met alles werd ik vlot en correct geholpen.

Super service!

Al jaren tevreden klant. Meedenken en flexibel in oplossingen en mogelijkheden.

Top garage

Altijd super vriendelijk en goed geholpen.. Dik tevreden!

Prima en deskundig

Bij Ceulen & CO denken ze met je mee en houden ze ook nog een beetje rekening met je portemonnee.

Klantvriendelijk en transparant

Klantvriendelijk en transparant

Snel en goed geholpen

Geweldige service

Zeer tevreden zoals persoonlijk contact en service

Prima garage bedrijf met goede service.en eerlijke prijzen

Bovenstreek 19

9731DH Groningen

Over Autobedrijf Ceulen en Ko

Autobedrijf Ceulen en Ko* is een familiebedrijf, aangesloten bij de BOVAG en gevestigd aan de Bovenstreek (nr19). Jaap Koster (Ko*) heeft destijds in 1997 samen met Jan Ceulen dit bedrijf opgericht. In 2002 is Jan verder gegaan in de ITC en is Jaap verder gegaan. In 2015 is Joost (oudste zoon) als vennoot in het bedrijf komen werken. Naast twee werknemers en de echtgnote van Jaap werkt ook de jongste zoon mee op de zaterdagen. Samen zijn we een op goede service gericht bedrijf met persoonlijk contact met onze klanten. We blijven op de hoogte van de nieuwste technieken door ons te trainen op divers gebied. Ook voor onderhoud aan electrische auto's zijn we gecertificeerd. Naast een moderne werkplaats en goede (uitlees-)apparatuur hebben wij een ruim aanbod van occasions in verschillende prijsklasses. Speerpunten van ons bedrijf zijn: Goede en snelle service leveren Met de klant meedenken Persoonlijk contactpersoon Goede kwaliteit leveren