Prima en deskundig

Bij Ceulen & CO denken ze met je mee en houden ze ook nog een beetje rekening met je portemonnee.

Klantvriendelijk en transparant

Klantvriendelijk en transparant

Snel en goed geholpen

Geweldige service

Zeer tevreden zoals persoonlijk contact en service

Prima garage bedrijf met goede service.en eerlijke prijzen

Top service en snel geholpen

Joost heeft ons erg goed geholpen met de APK en werkzaamheden aan onze oude Renault Clio. Hij denkt mee over wat wel en niet verstandig is om uit te voeren en ze hadden de auto al snel weer klaar staan.

Hele fijne garage, denkt goed met je mee!

We zijn al jaren klant bij Ceulen en Ko. Elke keer een goede ervaring. Ze denken goed met je mee en betaalbare prijzen.

Vakwerk zonder capsones

Je wordt vlot geholpen en krijgt je auto de aandacht die het nodig heeft. Hier krijg je, zonder eerst in een menu terecht te komen, direct een medewerker aan de lijn.

Fijne Garage. Men wordt daar als klant goed behandeld.

s. morgens gebracht en s,middags indien mogelijk weer halen. En indien mogelijk staat er een leenauto klaar voor U.

Goede persoonlijke service. Uitstekend vakmanschap.

Zelf heb ik geen enkel verstand van de auto. Bij Ceulen en Ko* worden mijn vragen naar alle tevredenheid beantwoord en klachten net zo afgehandeld. Dit geldt bij kleine en grote problemen.

Topbedrijf

100 procent betrouwbaar, vakkundig en ook nog aardig.

Staan snel klaar om te helpen

Uitsluitend goede ervaringen in de 5 jaar, dat ik klant ben.

Prima service!

De deskundigheid straalt er vanaf en de service is prima!

Klantvriendelijk en prima service.

Klantvriendelijk en prima service

Fantastisch

Geweldige service

Prettig bedrijf, goede sfeer, goede service

Kom hier als meer dan 30 jaar. Altijd goede service en advies.

Deskundig, persoonlijk en betrouwbaar

Al jarenlang is Ceulen en Ko mijn vaste garage. Zowel de aankoop, als het onderhouden van mijn auto, is bij hun in goede handen. Door de kleinschaligheid, zijn de lijntjes kort en persoonlijk.

heel goed

je wordt er heel vriendelijk geholpen en goed garage. Geweldig. De service is top

Deskundige en eerlijke garage

Deze garage werkt met een vriendelijk, deskundig en eerlijk team aan mijn auto en ook niet te beroerd iets extra's te doen.

Het zijn toppers daar!

Meedenkend, meewerkend en reëel met hun prijzen.

Top garage

Altijd bereid om te helpen. Als klant ben je geen nummer.

Professioneel en betrouwbaar

Behulpzaam en kundig

Iedereen staat altijd klaar

Wanneer je ook komt voor iets kleins of iets anders er is altijd iemand die gelijk klaar staat en je weer op weg helpt

Als altijd: prima service en heel prettig contact.

We hopen nog heel lang met ons autootje bij jullie te kunnen komen.

Top bedrijf

Vlot en deskundig geholpen. Kan met elke auto hier terecht

Bovenstreek 19

9731DH Groningen

Over Autobedrijf Ceulen en Ko

Autobedrijf Ceulen en Ko* is een familiebedrijf, aangesloten bij de BOVAG en gevestigd aan de Bovenstreek (nr19). Jaap Koster (Ko*) heeft destijds in 1997 samen met Jan Ceulen dit bedrijf opgericht. In 2002 is Jan verder gegaan in de ITC en is Jaap verder gegaan. In 2015 is Joost (oudste zoon) als vennoot in het bedrijf komen werken. Naast twee werknemers en de echtgnote van Jaap werkt ook de jongste zoon mee op de zaterdagen. Samen zijn we een op goede service gericht bedrijf met persoonlijk contact met onze klanten. We blijven op de hoogte van de nieuwste technieken door ons te trainen op divers gebied. Ook voor onderhoud aan electrische auto's zijn we gecertificeerd. Naast een moderne werkplaats en goede (uitlees-)apparatuur hebben wij een ruim aanbod van occasions in verschillende prijsklasses. Speerpunten van ons bedrijf zijn: Goede en snelle service leveren Met de klant meedenken Persoonlijk contactpersoon Goede kwaliteit leveren