Eerste keer geweest prima indruk kom er zeker weer.

Gewoon weer goed en betrouwbaar.

Nogmaals goed en betrouwbaar.

Op dezelfde dag direct geholpen

Kabel van de ruitenwisvloeistof was kapot. We konden direct langs komen en werd direct gerepareerd.

Prima garage

Goede service vakkundig personeel geven goed advies.

Goede service en deskundigheid

Altijd zoals afgesproken Leuke mensen Sympathiek bedrijf

Top service!

Snel en goed geholpen door Ceulen en Ko. Erg tevreden.

Apk laten doen ik ben tevreden gewoon aanrader

Apk met kleine beurt gehad, geen verassingen zoals ik elders wel meegemaakt heb en zeer prettig contact. Een bedrijf met mensen die vertrouwen wekken. Daar ben ik blij mee!

Altijd snel en deskundig geholpen

Klein probleem of iets groter, altijd snel en deskundig geholpen.

Top bedrijf!

Bij Ceulen & Ko ben ik al jaren lang een tevreden klant. Heb hier twee auto's in het onderhoud en ben zeer tevreden. Van Ceulen en ko is een garage waar het altijd druk is, wat op zich al een goed teken is! Maar desondanks ben je als klant geen nummer en wordt er met je mee gedacht en kun je vaak snel geholpen worden. Een bedrijf met aandacht voor de klant en die zijn klanten kent. Top bedrijf!!

Betrouwbare garage

Vanaf moment één had ik een goed gevoel bij deze garage. Mijn auto had een beurt en APK nodig en ik wist zelf niet of er een kleine of een grote beurt nodig was. Het werd een kleine beurt zonder aanvullende kosten en dat heb ik persoonlijk nog zelden meegemaakt. Ik ga nooit meer ergens anders heen!

Niet voor niets al jaren mijn vaste garage

Open en eerlijk communicatie, doen niets zonder overleg, zeer vriendelijk, klantgericht, verstand van wat ze doen! Top garage.

Erg prettig

Dit is de tweede keer dat we met onze C3 bij Ceulen en Ko zijn. Ik heb de indruk nog met echte monteurs te maken te hebben die verstand van auto’s hebben dit in tegenstelling tot onze vorige garage, een onderdeel van een hele grote keten. Daar konden ze alleen de diagnose uitlezen maar zelf niets bedenken. De volgende afspraak (Apk en grote beurt) maken we uiteraard weer bij Ceulen.

geweldige service voor een acceptabele prijs

Deze garage voelt echt als een eerlijk bedrijf waar ze transparant zijn over hun werk en de kosten. Na een prijsopgave ben ik eerder minder dan meer kwijt. Ze denken altijd mee in slimme en/of goedkopere oplossingen. Ik zou geen andere garage meer willen!

Goede en betrouwbare garage

Wij zijn al vele jaren klant bij Ceulen en Ko. Onze ervaring is dat er met je wordt meegedacht. Geen onnodige reparaties of onnodig hoge kosten. Als de reparatie duurder is dan gedacht, dan wordt er contact met je opgenomen voordat de reparatie wordt uitgevoerd. Een fijne, betrouwbare garage.

Prettige en vakkundige garage

Fijne garage met prettige en vakkundige monteurs, goede communicatie, normale prijzen

Laagdrempelig

Het is fijn overleggen met Joost en geeft een goed beeld wat mogelijkheden zijn voor een reparatie.

Weer een goede beurt

Prima. Ga zo door.

no nonsense bedrijf waar ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

ik heb het volste vertrouwen in dit bedrijf. Ze weten snel wat er mankeert aan de auto. Ze lossen het probleem snel en vakkundig op.

Open en eerlijk betreffende de te maken kosten

Ben al jaren klant, en het contact is altijd goed, belangrijk, vooraf een kosten overzicht, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Goede, vriendelijke, kundige service

Al jaren fijne service

Altijd goed!

Maken altijd tijd voor de klant.

Prima in orde

Apk vlot en goed gedaan

Erg prettig

Eerste keer bij deze garage. Als leek gaat het bij autogarage altijd op gevoel en dat zit bij deze garage wel goed. Erg vriendelijk, transparant en gevoel dat ze met je meedenken.

Bovenstreek 19

9731DH Groningen

Over Autobedrijf Ceulen en Ko

Autobedrijf Ceulen en Ko* is een familiebedrijf, aangesloten bij de BOVAG en gevestigd aan de Bovenstreek (nr19). Jaap Koster (Ko*) heeft destijds in 1997 samen met Jan Ceulen dit bedrijf opgericht. In 2002 is Jan verder gegaan in de ITC en is Jaap verder gegaan. In 2015 is Joost (oudste zoon) als vennoot in het bedrijf komen werken. Naast twee werknemers en de echtgnote van Jaap werkt ook de jongste zoon mee op de zaterdagen. Samen zijn we een op goede service gericht bedrijf met persoonlijk contact met onze klanten. We blijven op de hoogte van de nieuwste technieken door ons te trainen op divers gebied. Ook voor onderhoud aan electrische auto's zijn we gecertificeerd. Naast een moderne werkplaats en goede (uitlees-)apparatuur hebben wij een ruim aanbod van occasions in verschillende prijsklasses. Speerpunten van ons bedrijf zijn: Goede en snelle service leveren Met de klant meedenken Persoonlijk contactpersoon Goede kwaliteit leveren