Perfecte service

Ik ben altijd dik tevreden.

Topservice

Ze maken tijd voor je bij kleine klusjes en bellen vooraf bij grote reparaties in overleg mbt kosten.

Goed bedrijf met deskundige mensen

Zonder afspraak staan Joost en de zijnen altijd voor je klaar, vriendelijk en ter zake doende. Bij reparaties is er altijd een gratis leenfiets. Duidelijke communicatie zodat je weet waar je aan toe bent. Kortom een fijn bedrijf!

Prima garage

Goede vakmensen

Service op maat.

Sinds 2004 een tevreden klant.

Deskundig en klantgericht

Deskundig en klantgericht

Deskundig, snel en vriendelijk

Bij garage Ceulen & Ko word ik mijn auto altijd deskundig gerepareerd. Het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Hier wordt mij nooit een poot uitgedraaid. Bij andere garages is mij dat wel vaak overkomen, misschien wel omdat ik een vrouw ben.

Prima geholpen. Lof

Goed en snel geholpen!

Komt altijd alle afspraken na! en werkt goed.

Wat ik het belangrijkste vind aan een garage, is dat ze meedenken en hun afspraken nakomen. Bij Ceulen en Ko doen ze dat perfect! Als ik mijn auto breng voor iets, kijken ze er eerst naar en geven dan een prijsopgave. Mocht er iets onvoorziens tegengekomen worden, dan wordt dat eerst telefonisch aangegeven en wordt er akkoord voor gevraagd. Zo kom ik niet voor hoge onvoorziene kosten te staan en dat vind ik heel erg fijn! (heb helaas wel eens anders meegemaakt bij andere garages). Daarnaast werken ze gewoon goed. Ik heb nog nooit terug hoeven gaan met een auto na een reparatie. En er is ook te praten over b.v. gebruik van 2e hands onderdelen (zo had mijn vrouw laatst een botsing met haar auto gehad waardoor de hele voorkant vernieuwd moest worden. Hier hebben ze qua kosten flink in meegedacht en b.v. ook, in overleg, een 2e hand voorbumper en koplampen verzorgd waardoor de reparatie flink goedkoper uitviel.)

Persoonlijke aandacht en goede service

Kon snel worden geholpen met het aanschaffen van nieuwe banden en het monteren ervan. Top.

Geweldig!

Meerdere hele goede ervaringen. Eén voorbeeld: de dag voordat we weg zouden ivm de herfstvakantie maakte de auto een heel vreemd geluid. Het was inmiddels vrijdagmiddag 14:30 uur dus ik verwachtte dat we te laat zouden zijn om er nog iets aan te laten doen, maar voor de zekerheid toch maar naar Ceulen en Ko gereden om te vragen of het wel veilig zou zijn om een paar uur met de auto te gaan rijden. We werden meteen geholpen en toen bleek dat er een probleem was met de remmen werd dit ook direct nog dezelfde middag gemaakt zodat we veilig weg konden de volgende dag. Helemaal geweldig dus!

Goede service.

Prima de luxe, goede service

Altijd goed geholpen

vriendelijk en klantgericht

Ik word altijd prettig te woord gestaan en vriendelijk personeel en goede service.

klantvriendelijk

Kundig, betrouwbaar en altijd bereid te helpen en mee te denken. Prettig familiebedrijf

Betrouwbaar

Goede service en eerlijk.

Tevreden alleen leenauto kan beter.

Fijne garage die goed werk levert voor een degelijke prijs. Het enige wat mij stoort is de leenauto. Deze is vaak niet aanwezig wanneer ik de auto kom brengen voor onderhoud. En een wat modernere leenauto zou ook fijn zijn.

Top service, leuke lui

Al bijna 30 jaar vriendelijke en vakkundige service

Nu met een niet Franse auto maar weer prima geholpen

Prima sevice en goed contact.

Al 30 jaar lang bij deze garage. Staan voor je klaar. Uitstekende service. Reparaties en beurten worden adequaat en naar tevredenheid uitgevoerd.

Vriendelijk en betrouwbaar

Auto moest voor APK Beurt was nog niet nodig. Doen ze dan ook niet.

Vlotte service.

Even ruitenwisser vervangen, direct klaar.

Prima, no nonsense, accuraat

Goeie service

Goeie ervaring, snelle oplossing

Al ruim tien jaar een tevreden klant!

Ceulen & Ko is een prima garagebedrijf. Het personeel is altijd vriendelijk en uiterst vakbekwaam. Ze denken goed met je mee en hebben service hoog in het vaandel. Hierin gaan ze zelfs verder dan je zou mogen verwachten. Kortom: een betrouwbare partner voor al uw auto's.

Bovenstreek 19

9731DH Groningen

Over Autobedrijf Ceulen en Ko

Autobedrijf Ceulen en Ko* is een familiebedrijf, aangesloten bij de BOVAG en gevestigd aan de Bovenstreek (nr19). Jaap Koster (Ko*) heeft destijds in 1997 samen met Jan Ceulen dit bedrijf opgericht. In 2002 is Jan verder gegaan in de ITC en is Jaap verder gegaan. In 2015 is Joost (oudste zoon) als vennoot in het bedrijf komen werken. Naast twee werknemers en de echtgnote van Jaap werkt ook de jongste zoon mee op de zaterdagen. Samen zijn we een op goede service gericht bedrijf met persoonlijk contact met onze klanten. We blijven op de hoogte van de nieuwste technieken door ons te trainen op divers gebied. Ook voor onderhoud aan electrische auto's zijn we gecertificeerd. Naast een moderne werkplaats en goede (uitlees-)apparatuur hebben wij een ruim aanbod van occasions in verschillende prijsklasses. Speerpunten van ons bedrijf zijn: Goede en snelle service leveren Met de klant meedenken Persoonlijk contactpersoon Goede kwaliteit leveren