Heel goed!!

Goed geadviseerd en met veel vertrouwen deze auto aangeschaft, we zijn er erg blij mee.

Denkt mee met de behoefte van de klant.

Klantvriendelijk en uitstekende service

Fijn contact! Bij het zoeken naar een auto maar ook bij de aflevering

Super!!

Goed ontvangen , komen afspraken na en zeer netjes in de omgang.

goed behandelt

Erg goed geholpen, fijne mensen

Dikke voldoende!

goed geregeld, auto weer als nieuw

Na schade aan mijn auto is mijn auto na reparatie weer als nieuw. Perfect geregeld. De buitenzijde en zelfs de binnenzijde gepoetst en schoongemaakt.

Persoonlijke benadering, vertrouwd en betrouwbaar

Altijd een prettige ervaring om bij Mooren auto een andere auto aan te schaffen. Prettige en persoonlijke benadering. Indien er niet direct iets voor je bij staat, denken ze met je mee en houden het aanbod van auto's voor je in de gaten. En op de competatieve prijzen ook nog 12 maanden garantie.... en nooit gezeur over de service.

Goede service, fijn autobedrijf!

Fijn autobedrijf, vriendelijk personeel en goede service. Recent hier een auto gekocht en dit verliep allemaal super! Mijn auto blijft hier in onderhoud, want ik ben zeer tevreden!

Klantvriendelijk en betrouwbaar.

Klant vanaf het begin, dus meer dan 25 jaar, dat zegt genoeg.

Prettig en goed geholpen

Er was veel keus en ik werd goed begrepen naar wat ik zocht

Altijd goede service

Deze week onze derde auto gekocht bij Mooren. Prettig geholpen, goede service maar vooral de gekochte auto’s waren altijd piekfijn in orde.

Gewoon goed

Nette verkoper niet opdringerig

Vertrouwd gevoel

Het voelde voor mij vertrouwd en eerlijk!

Prima service !

Fijn geholpen, ook met vragen en een keurig nette auto afgeleverd..

Prima Advies en begeleiding

Zelf weinig of geen ervaring met het aanschaffen van een auto maar kreeg hierbij goede begeleiding en advies

Super geholpen

Kocht mijn auto een paar weken geleden. Super mooie auto. Ondanks dat het een iets oudere auto is werd er echt voldoende tijd voor me vrijgemaakt. Alle puntjes die ik tegenkwam doorgesproken en die zijn opgelost. Toen hoorde bij het gebruik thuis toch een tik bij het sturen. Terug geweest en er is meteen naar geKeken en opgelost. SUPER TEVREDEN!

Zeer goede contacten en prima service

Keurig geholpen, met verkoop en koop auto , prima service erg vriendelijk personeel.

Verkoop zonder geleuter.

Via internet hier mijn eerste nieuwe bedrijfsbus gekocht en ik was blij met de hele aanpak van dit bedrijf. Geen mooi geleuter, gewoon een bakkie koffie, een eerlijk verhaal en een goed aanbod. Aardige mensen die betrouwbaar zijn en goede service verlenen! Helemaal prima, ik koop hier zo weer.

Beste garage met de beste service!

ik ga deze week mijn nieuwe Ford Mondeo ophalen ik wil graag Jos bedanken! en natuurlijk iedereen van de garage voor de goede services!

Uitstekend.

Meedenkend,goed advies,nemen alle tijd voor je,vriendelijke behandeling en goede afhandeling.

Goede inruil en netjes geholpen!!!

Een eerlijk verhaal bij de aankoop van mijn auto In vergelijk met andere garages.

Ruim voldoende

Zeer prettig. Al mijn vragen werden beantwoord en met goed gevoel huiswaarts met aangekochte wagen. En dat is nog steeds zo.

Keurig bedrijf dat gericht is op kwaliteit.

Mijn ervaring was dat van Mooren een bedrijf is van de oude stempel, met duidelijke voorwaarden en service gericht.

Prettige omgang kan bijna niet beter

De Lasso-Zuid 2

2371 EW Roelofarendsveen