SUPER

Ik ben bij mooren geweest voor een 2e auto, ook omdat we hier al onze eerste auto vandaan hebben. We hebben zeer goede ervaring met dit zeer vriendelijke bedrijf, worden goed geholpen en altijd open en eerlijk behandeld. Wij komen hier graag en zullen dat in de toekomst ook zeker blijven doen.

Staan altijd klaar en goede service

Super service

Een no nonsense bedrijf met een hele prettige en goede service. Een half jaar geleden een auto gekocht, met een jaar garantie. Toen de koppeling stuk snel en professioneel gemaakt, gratis leen auto. Geen gedoe.

Prima en vakkundig geholpen

Ik ben bij Mooren prima geholpen bij de aanschaf van een nieuwe auto en inruil van mijn oude auto. Nette prijzen en een keurige aflevering zonder verborgen danwel ongewenste afleverkosten.

Wat moet ik hier nog meer aan toevoegen

TOP bedrijf een aanrader

Wij zijn blij met onze auto. De service is geweldig.

Prima bedrijf staan gelijk voor je klaar

Zie boven

Topservice

Betrouwbaar en goede service

Prima. Zoals altijd!

Goede garage met voldoende kennis en een prima service. Auto komt altijd gratis gewassen terug en als ze tijd hebben brengen ze je auto ook nog gratis thuis. Top

Goede communicatie en tevreden met de onderhoud van de auto .

uitstekend

vandaag proefgereden met de Nissan en toch uiteindelijk niet gekocht,maar ondanks het niet kopen goed en vriendelijk geholpen door Dennis.

Prima en betrouwbaar service gericht garagebedrijf voor aanschaf en onderhoud.

Eerlijk autobedrijf waar je voor alles goed terecht kan en snel geholpen wordt. Geboden service is top.

ervaring is prima

vriendelijk, deskundig, goede service

heel fijn gesprek, netjes behandeld, prettig zaken gedaan, Nikki bedankt!!

de koop verliep heel soepel, erg duidelijk, snelle levering, alles keurig geregeld

Goed advies

Goede ervaring.

We werden snel en vriendelijk geholpen. Goede prijs gekregen voor onze oude auto.

Goed en netjes

Het bedrijf is netjes en vriendelijk en nemen de tyd voor de klant. Klachten worden opgelost

Goed, professioneel, klantvriendelijk

Zie boven

Goed bedrijf met goede service en garantie

Na 11 maanden bleek de voorbanden nog maar 3mm te hebben en hebben ze de banden meteen vervangen voor nieuwe

Toppie

Fijne service, Voelen goed aan wat onze wensen zijn.

Heel goed , kom zeker weer terug

Je wordt er heel fijn geholpen en de service is een tien waard.

Super deal afgesloten auto bedrijf Mooren

Wij waren opzoek naar een occasion BMW X1 met goede garantie voorwaarden en een Bovag occasion bedrijf. Zo kwamen wij uit bij Mooren auto’s via de web site. Daar stond een X1 zoals wij hem precies wilden hebben. Snel hadden wij een afspraak gemaakt met eigenaar Jos Mooren om te kunnen komen kijken, dat was geen probleem. Uiteraard hebben wij een proef rit gemaakt. Super auto en hij zag er als nieuw uit. Na de proef rit kwamen wij snel tot aankoop, mede door een goede inruil prijs van onze oude auto en de aanpassingen die door Jos Mooren bij de BMW zoal een trekhaak nieuwe vloermatten en de steenslag schade werd ook nog verholpen, vandaar de super deal. Autobedrijf Mooren is een top bedrijf, afspraak is daar afspraak. Maar ook geeft het een vertrouwd gevoel, en je voelt je daar thuis.

Uitstekend geholpen.

Ik ben goed geïnformeerd in wat voor auto bij mij past.

Alles wat je mag verwachten van een garagebedrijf! We maken gebruik van het volledige pakket: van banden wisselen en APK tot aankoop. Prachtig bedrijf!

Fijn geholpen aardige mensen en mijn service beurt uitstekend kom graag terug

De Lasso-Zuid 2

2371 EW Roelofarendsveen