De communicatie bij de garage kan echt veel beter
Dit is 'n update v/d review van 11-11-2020, Brenda, Amsterdam
Onze 1e ervaring bij Mooren na de aanschaf van onze Ford: prima service, leuke mensen.
Begin november wilden we 'n kleine beurt laten doen en tegelijk onze buitenspiegel laten nakijken. Die klapte niet meer terug. De garage zou ernaar kijken. Na ongeveer 2 uur was de auto klaar. We (mijn man) pinden 't bedrag en vroegen hoe 't zat met de spiegel. Daar was waarschijnlijk wel naar gekeken, maar we moesten 't nog maar even controleren als we wegreden. Aldus gedaan en hij bleek 't nog steeds niet te doen. De auto werd teruggenomen en ons werd gezegd dat we daar 'n aparte afspraak voor moesten maken, want dat zou een dag kosten. Ze wisten ook niet of dat onder de garantie viel, want waarschijnlijk was er iemand tegenaan gebotst.
Erg gek. Waarom was ons dat niet verteld? We waren bijna gewoon weggereden. Het werd nog vreemder toen bleek dat 't waarschijnlijk wél in 1,5 uur te repareren was. Geraamde kosten: 200 euro. Goed, communicatiefout. Kan gebeuren.
Een week later staan we (mijn man) er weer. Hij gaat even wandelen en als hij terugkomt, krijgt hij de sleutel v/d auto. "Het is goed zo." Huh, we hoeven niet te betalen? Het was blijkbaar toch iets kleins? Hij gaat voor de zekerheid nog naar de andere jongen achter de balie, maar die zegt ook dat we niet hoeven te betalen. "U krijgt nog een mail". Omdat we vorige keer wel het bedrag hebben gepind, gaan we ervanuit dat die mail over iets anders ('n review?) gaat. Wij zijn blij.
Weer een dag later krijgen we de mail: kosten 240 euro. Huh? Waarom werd er eerst gesuggereerd dat het gratis was (wat ook komt omdat we niet ter plekke hoefden te betalen zoals bij de kleine beurt)? Waarom zei de jongen niet gewoon: "het was 240 euro maar we sturen u een mail?". Vorige keer hebben we toch ook gepind?
We snappen dat er betaald moet worden als er 'n service wordt verleend. Maar wees daar gewoon duidelijk over. Nu hebben we 'n nare nasmaak.