Auto gebracht voor keuring. Binnen 2 uur werd ik al gebeld dat de auto klaar was. Goede service!

top bedrijf

vriendelijke mensen top werk aanbieden uitstekend!!!1

Mooie auto gekocht

Even kijken of er nog een leuke auto stond en ja hoor. Blij met mijn nieuwe bolide. En naar fijne service zoals ik gewend ben. Jammer alleen dat die niet vol getankt werd geleverd. Dan had ik wel de 10 gegeven.

Wij zijn prima geholpen

Door het kopen van een nieuwe auto zijn wij goed en prettig geholpen

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Het gevoel dat we kregen toen wij onze auto gingen kopen was dat het een autobedrijf is die betrouwbaar is en kennis van zaken heeft,dit was wel erg prettig daar het toch een grote uitgave is.

Wat je mag verwachten

In Corona tijd misschien iets meer aandacht hiervoor. Uitleg in de auto met mondkap zou ik erg waarderen.

Ik ben erg goed en fijn geholpen

Had wat vragen over een auto verzekering en ook daar ben ik bij geholpen.

Vakkundig en vriendelijk!

Ik ben naar alle tevredenheid geholpen, en kan Mooren Auto van harte aanbevelen!

Snelle koop.

Afgelopen weekend mijn tweede auto aangeschaft bij Mooren auto. Heel tevreden met de service.

De communicatie bij de garage kan echt veel beter

Dit is 'n update v/d review van 11-11-2020, Brenda, Amsterdam Onze 1e ervaring bij Mooren na de aanschaf van onze Ford: prima service, leuke mensen. Begin november wilden we 'n kleine beurt laten doen en tegelijk onze buitenspiegel laten nakijken. Die klapte niet meer terug. De garage zou ernaar kijken. Na ongeveer 2 uur was de auto klaar. We (mijn man) pinden 't bedrag en vroegen hoe 't zat met de spiegel. Daar was waarschijnlijk wel naar gekeken, maar we moesten 't nog maar even controleren als we wegreden. Aldus gedaan en hij bleek 't nog steeds niet te doen. De auto werd teruggenomen en ons werd gezegd dat we daar 'n aparte afspraak voor moesten maken, want dat zou een dag kosten. Ze wisten ook niet of dat onder de garantie viel, want waarschijnlijk was er iemand tegenaan gebotst. Erg gek. Waarom was ons dat niet verteld? We waren bijna gewoon weggereden. Het werd nog vreemder toen bleek dat 't waarschijnlijk wél in 1,5 uur te repareren was. Geraamde kosten: 200 euro. Goed, communicatiefout. Kan gebeuren. Een week later staan we (mijn man) er weer. Hij gaat even wandelen en als hij terugkomt, krijgt hij de sleutel v/d auto. "Het is goed zo." Huh, we hoeven niet te betalen? Het was blijkbaar toch iets kleins? Hij gaat voor de zekerheid nog naar de andere jongen achter de balie, maar die zegt ook dat we niet hoeven te betalen. "U krijgt nog een mail". Omdat we vorige keer wel het bedrag hebben gepind, gaan we ervanuit dat die mail over iets anders ('n review?) gaat. Wij zijn blij. Weer een dag later krijgen we de mail: kosten 240 euro. Huh? Waarom werd er eerst gesuggereerd dat het gratis was (wat ook komt omdat we niet ter plekke hoefden te betalen zoals bij de kleine beurt)? Waarom zei de jongen niet gewoon: "het was 240 euro maar we sturen u een mail?". Vorige keer hebben we toch ook gepind? We snappen dat er betaald moet worden als er 'n service wordt verleend. Maar wees daar gewoon duidelijk over. Nu hebben we 'n nare nasmaak.

Tevreden

Toen ik belde kon ik snel terecht voor het vervangen van mijn koplampen. Ter plaatse werd ik snel en vriendelijk geholpen.

erg goed

je wordt prettig geholpen en het personeel is vriendelijk

Door de goede reviews hebben we besloten om in 2019 onze tweedehandsauto bij Mooren te kopen. Daar hebben we geen spijt van gehad. Bij de eerste kleine beurt in 2020 zorgde een communicatiefout voor wat onduidelijkheid, maar dat is prima opgelost. Fijne mensen en een uitstekende service!

Kort en to the point

Na zes jaar naar tevredenheid gereden te hebben een leuke inruilprijs gekregen en weer een leuke auto gekocht.... Leuk bedrijf met kundige mensen, no nonsens en to the point...

Fantastisch en snel geholpen!

Altijd een goede service en perfect geholpen met zowel het inruilen van mijn oude auto als de aanschaf van mijn nieuwe auto

Excellent and pleasant people willing to help

Fast and reliable service. Bought a nice car, all went well.

Ik voel mij goed bij de deal die we maakten . Twee jaar geleden ook daar de wagen gekocht . En nu bewust weer na Mooren gegaan , met hetzelfde resultaat. Gewoon prima , vriendelijk en een grote kennis van zaken .

Jammer er werd verteld dat het benzine klepje op slot ging als je de auto afsloot maar niks is minder waar hij blijft gewoon open

Perfecte service...

Wat je hoopt te verwachten van een garage bedrijf komen ze hier na. Alle afspraken die we gemaakt hadden zijn ze keurig nagekomen. Ik hoop geen gebruik te gaan onze 12 maanden garantie maar heb er het volste vertrouwen in dat dit ook netjes opgelost gaat worden.

Altijd klant vriendelijk ,ook al is het druk.

Zoals Veenders zijn .Niet "piepen" gewoon het probleem oplossen.

Prettige en geen opdringende verkoop tactiek

Zijn goed geholpen met het maken van onze keuze voor een Nissan Qashqai,kregen alle vrijheid om de auto te testen en goeie garantie (1 jaar). Ook de inruilprijs was ok dus niets te klagen

Super goeie service

Alles goed en ook snel geregeld! Supergoed!

Clélia Laponder

Het is en goed bedrijf , de service is van hoge kwaliteit, de mensen zijn vriendelijk e de afspraak worden na gekomen.

De Lasso-Zuid 2

2371 EW Roelofarendsveen