Goed.
Zeer goed en altijd iemand bereikbaar. Kleine oneffenheden worden direkt verholpen. Klasse !
Alleen maar goede ervaringen. Altijd deskundig. Altijd mogelijk om op een voor de klant gunstig tijdstip een afspraak te maken. Auto ook altijd weer schoon voor de deur gezet.
vriendelijke mensen en goede service
top!!
Erg goed geholpen, goed bedrijf en goed geholpen!
Goede ervaringen zowel met onderhoud, als de aankoop van auto\'s.
Goede service goede prijs kwaliteit verhouding
Een zeer prettig bedrijf die luistert naar de persoon. Goede service en komen hun afspraken na.
goede ervaringen,word snel geholpen.evt telefonisch teruggebeld bij vragen.
Een woord , uitstekend !
Top garage.
staan altijd voor ons klaar
Een echt goed autobedrijf. Kom hier al weer sinds 2005 en heb er drie auto\'s gekocht. Ze handelen alles netjes af. En als het geen goede auto\'s zijn dan verkopen ze ze niet. Geen gedoe.
Goede service altijd en klantvriendelijk personeel.
Fijn en professioneel geholpen. Hebben service hoog staan en dat geeft een goed gevoel, zeker bij het kopen van een auto.
Uitstekende indruk. Recent gebruikte auto gekocht. Personeel is deskundig en professioneel. Betrokken en attent bij vragen van de klant. Biedt vertrouwen. Afspraken worden keurig nagekomen.
Zeer goede ervaring, helpen mij altijd goed en snel. Ik kan ook altijd snel terecht en voor vragen mag ik altijd bellen.
De Lasso-Zuid 2
2371 EW Roelofarendsveen