Als er iets (kleins) gerepareerd moet worden, doen zij dat direkt. \"Klant is koning\" en dat streven zij na.
Open, duidelijk, vriendelijk en hartelijk.
We hebben prima zaken gedaan met dhr Mooren. Hij wekt vertrouwen en weet waar hij waar hij over praat. Onze Scenic hebben we ingeruild voor een Toyota. De inruilprijs was naar volle tevredenheid en de aflevering volgens gemaakte afspraken.
werden netjes geholpen, en prima service.
Goed bedrijf. Al jaren klant.
Topbedrijf, Na mijn zeer positieve beoordeling bij de aanschaf van onze gebruikte auto bij Mooren Auto nu een beoordeling over de aftersales. Er waren wat kleine issues met de door ons aangeschafte auto. Bij aankoop zat 3 maanden bovag garantie inbegrepen. Je wprd ook door de werkplaats als klant zeer serieus genomen. De door mij gemelde klachten werden kordaat aangepakt. Werkplaats receptie is zeer vriendelijk en er word naar je geluisterd. Wederom een voorbeeld hoe het dus ook kan. Al met al dus een zeer positief algeheel beeld van Mooren Auto gekregen .... Een echte aanrader dus Groet Eric
Zeer goede ervaring mee, vandaag onze nieuwe auto gehaald en helemaal tevreden over de koop en verkoop van onze oude auto.
Onlangs mijn auto ingeruild voor een gebruikte van recenter datum. Zeer netjes geholpen bij zowel aanschaf als aflevering. Super!
goed advies.
Goede service. Ze hebben het probleem met mijn auto uiteindelijk verholpen. Top bedrijf!
Ik krijg een ongeluk 1 telefoontje naar het garagebedrijf en met 5 minuten zijn ze er met de oprij wagen en direkt word er naar me auto gekeken
Positief
Hele slechte communicatie, heb me auto daarheen gebracht en ben tot de dag van vandaag nog geen 1 keer terug gebeld. Alles mondeling besproken wat ze nou in die 6 uurtjes hebben uitgevoerd .Zodra ik daar een rapportje van wil van de teveel co2 uitstoot of wat ze hebben geconstateerd doen ze heel erg moeilijk en moet ik hun maar op het woord vertrouwen. Dan is het vertrouwen ver te zoeken. Vaag verhaal van ze en ben nu een paar 100 euro lichter en ben niet veel verder gekomen
Goed bedrijf met een zeer goede service en bijzonder klantgericht
Zeer positief, kundig
De Lasso-Zuid 2