Via een advertentiesite en mede door de positieve recenties bij Mooren Auto terecht gekomen. Ze hadden een mooie Scenic staan waar ik interesse in had. Eerste telefonische contact met Nikki Mooren van de verkoop verliep uiterst prettig. Ook kreeg ik een goede inruilprijs terug voor mijn oude auto. Afspraak gemaakt voor proefrit en bij aankomst viel op dat het een mooi en net autobedrijf is. Kennis gemaakt met Dennis van de verkoop. Je word hier als aanstaande klant prettig behandeld. Zeker niet opdringerig zoals vaak bij andere bedrijven. Met Nikki de verkoop rondgemaakt. Netjes een nieuwe apk er op en ook de drie maanden bovag garantie maakten het af. De auto was 2 dagen later klaar om afgehaald te worden. Wederom een ontspannen sfeer bij afhalen van de auto. Nu na een goede week met de aito gereden te hebben nog steeds tevreden. Wel een paar issues maar ik ben er van overtuigd dat dit naar tevredenheid opgelost gaat worden. Dus Mooren Auto krijgt van mij een zeer dikke voldoende. Nikki en Dennis vriendelijke dank voor jullie gastvrijheid en snel tot ziens. Vriendelijke groet Eric
super servirce al 8 jaar!
Een top bedrijf. Je word snel en goed geholpen bij klachten aan de auto.
prima. vriendelijke ontvangst, vakkundige en snelle afhandeling/service
tot nu toe prima!
onze ervaring is heel goed dit is de tweede auto die we bij Moooren kopen
Wij hebben er een tweedehands auto gekocht. De verkoper nam ruim de tijd voor ons. Omdat we geen auto meebrachten, ging de prijs meteen al omlaag. Bij het ophalen van de auto, enkele dagen later, werden we opnieuw goed ontvangen en werd er ruim tijd voor ons uitgetrokken voor uitleg van de \'knopjes\'. Erg prettig.
Alleen maar positief.!!
Eerlijk, betrouwbaar en ouderwetse service.
goed.
Prima sevice
Goed, vlot en klantvriendelijk!
geweldig geholpen en goede service
Alleen maar heel goede!
Enkele malen een auto gekocht en daarbij prima geholpen. Ook al vele jaren mijn auto hier tot volle tevredenheid in onderhoud.
Ik heb 3 maanden geleden een auto gekocht bij Mooren auto voelde toen al meteen goed. Nu 3 maanden later had ik een probleempje met mijn auto hj wilde niet meer starten alles geprobeerd maar helaas. Na kerst direct Mooren gebeld en mijn verhaal uitgelegd 3 uur later stonden ze voor de deur met een auto ambulance om mijn auto mee te nemen en te repareren dat noem ik nou service. Volgende dag was mijn auto alweer klaar. Goede service kom je niet zo snel meer tegen tegenwoordig.
De Lasso-Zuid 2
2371 EW Roelofarendsveen