goede aflevering van auto met goede na service
Vakkundig advies en betrouwbaar
Zeer klantvriendelijk behulpzaam bedrijf
Ik heb de auto nog niet ga hem morgen ophalen maar de eerste indruk is goed. De service en de transparantheid sprak mij erg aan tot nu toe een dikke 8.
Net familie bedrijf met een degelijke uitstraling , netjes geholpen aan de telefoon en ook met de inruil van de oude auto en ophalen van de nieuwe. Alles klopte wat er afgesproken was.
zeer goed
Ik had het bedrijf een 8 gegeven als eerst kennismaking. Ik ben terug geweest met de auto, omdat er een tweetal onvoorziene problemen aan het licht kwamen. Alles is keurig en zonder discussie opgelost. Ik wil dan ook mijn waardering verhogen van 8 naar 9.
Netjes ontvangen,Nette auto gekocht,alles was netjes geregeld.
Heb mijn auto hier gekocht en werd zeer klantvriendelijk behandeld. Over de te vervangen onderdelen werd ook niet moeilijk gedaan, top service.
Doen wat ze zeggen en niet meer dan nodig. Geen onverwachte kosten op de factuur. We waren op zoek naar specifieke auto (2e hands) en deze werd binnen 2 uur gevonden en proefrit was zo geregeld.
Mijn ervaring is heel goed. Wordt altijd goed geholpen, Vriendelijke en goede survice
Hier kun je nog goed een gebruikte auto kopen! Onlangs een gebruikte bedrijfsauto gekocht, met 12 maand garantie! Na aflevering waren er toch 2 kleine puntjes, auto gebracht, leenauto mee, na reparatie is de auto zelfs weer bij ons teruggebracht door een medewerker! Dat is service! Pluim voor auto Mooren!
Prima service, goede communicatie.
Heel goed.
Altijd zeer vriendelijk en deskundig! Eerlijk en oprecht!
Het ging allemaal in een keer goed
Ben al lang klant van Mooren ben ook een tevreden klant
Ik kreeg een betrouwbaar en goed advies.
De Lasso-Zuid 2
2371 EW Roelofarendsveen