Dit bedrijf is bijzonder klantvriendelijk en vooral heel duidelijk. Zij leggen duidelijk uit wat je kunt verwachten en wat zij bieden als je een auto koopt. Dit bedrijf schept vertrouwen. Ik kreeg er een goed gevoel bij.
Goede bediening
Positief
Helder en duidelijke afspraken die nagekomen worden. Vriendelijk, geduldige uitleg.
goed tot zeer goed ,tot nu toe
Na een kort, gericht bezoek en een proefrit heb ik bij Mooren Auto een gebruikte auto aangeschaft. Ik ben daarbij zeer vriendelijk geholpen. De aflevering kort daarna verliep soepel, snel en adequaat.
Al meerdere occasions gekocht bij Mooren Auto, goed advies, uitstekende service, goede garantie, vriendelijk personeel. Ben zeer tevreden, top garagebedrijf.
Aanrader!!
Nette werkplaats, vriendelijke medewerkers.
Erg goed geholpen, goed uitleg over de auto en hebben alle tijd voor de klant. Kan alleen maar zeggen Top!!
4 keer bij mooren geweest voor een apk in drie jaar en altijd goede service. zelfs de werkplaats ziet er netjes uit
Goede occasion, uitstekende garantie. Duidelijke factuur.
Geweldig!!!
Ze zijn altijd heel behulpzaam. Service is goed. Zeer klantvriendelijk
Zeer gastvrije ontvangst, persoonlijke aandacht, goede voorlichting en rustig de tijd voor alle vragen, uitstekende serviceverlening en afhandeling van problemen tijdens garantieperiode.
Top service! Kwaliteit! Betrouwbaar!
De Lasso-Zuid 2
2371 EW Roelofarendsveen