Heel goet
Klantvriendelijk, servicegericht en after sales zijn de 3 kernwoorden die mij te binnen schieten.
Top! Behulpzaam en snel!
Beste lezers , Ik heb hier een Opel Agila gekocht en de ontvangst /service is Hart verwelkomend CQ zeer klant vriendelijk . Dus uitkijkend naar een tweedehands auto met een goede garantie , geeft ik aan een ieder dit als ik te doen ... ja koop er 1 bij Mooren auto B.V. Voor mij was de beoordeling een 9.5 waard . M.V.G. Ronald C Camphuisen
Netjes en vriendelijk geholpen!
wij zijn netjes geholpen en zijn zeer teveden
Uitstekende service, supervriendelijk geholpen.
Twee maal een auto gekocht. Heldere communicatie bij aankoop van auto. Daarnaast ook goede service bij aankoop van auto. Er wordt goed meegedacht!
Staan altijd klaar voor de klant. Prima service.
Prima, als van ouds. Snelle afspraak, vriendelijke deskundige telefonische uitleg bij afspraak maken. Auto de zelfde dag weer klaar, met gebruik van de leenauto heel comfortabel.
Betrouwbaar, goede snelle en vriendelijke service.
prima, altijd erg vriendelijk en behulpzaam
Goede en snelle service
in de 14 jaar dat wij nu klant zijn bij Jos Mooren zijn wij zeer tevreden over echt alles.
Een geweldig bedrijf en met ouderwetse uitstekende service. Prima ontvangt! Beslist daar auto kopen
Doe zijn altijd goed snel handelen en begripvol naar de klant
Super!
De Lasso-Zuid 2