Zeer goed geholpen

Mooren auto heeft mij goed geholpen bij het vinden van de juiste auto en het beantwoorden van al mijn vragen. Prettig dat men écht met de klant mee denkt.

Nette en keurige auto garage

Profesioneel garage bedrijf, waar je keurig en netjes geholpen word. Personeel neemt de tijd voor je, zit passie en liefde in het bedrijf. Zijn eerlijk naar de klant toe en verkopen zeer mooie en goede auto's.

Super vriendelijk en kwaliteit

Vriendelijke mensen die de tijd nemen voor de klant, super nette zaak met ruime keuze uit mooie auto's

Boven verwachting!

Net mijn Honda Civic opgehaald nadat een schade was hersteld. Leenauto ingeleverd en eens even kijken want ik was best benieuwd. Nou, hij stond in de garage te glimmen als nieuw. Mooi gedaan moet ik zeggen. En niet alleen de buitenkant maar de binnenkant was ook helemaal gepoetst en hij rook alsof ik hem net gekocht had. Afijn, het was weer helemaal mijn auto. Chapeau!

Goed geregeld

Goed en duidelijk geholpen

Ik heb een goed gevoel aan mij aanschaf overgehouden, ik ben goed geadviseerd, en de afhandeling was ook zeer goed

Outstanding and so satisfying.

Dennis was an amazing sales person and went out of his way to help us with advice and assistance. We are super impressed with how clean and neat the workshops are. We will gladly recommend Mooren Auto to all our friends in NL. Thank you for outstanding service. We are proud to be associated with Mooren Auto.

Goede service, altijd bereikbaar.

Goede service, altijd bereikbaar, snel geholpen.

Onze kennis making met autobedrijf Mooren prima!

heelmaal Goed.

Bedrijf kwam over als klantvriendelijk en heel betrouwbaar.

Heel goed

top bedrijf

In een weekend de site bezocht en gevraagd om een reactie dit om een afspraak te plannen. Ik werd gelijk op de maandag gebeld en afspraak gemaakt. Aangekomen werd ik vriendelijk ontvangen en kreeg een goede uitleg over de auto welke wij op het oog hadden. Na het maken van een testrit waren er eigenlijk geen vragen dit door de goede uitleg en opvolging de keuze was gemaakt. Na een kort gesprek de keuze gemaakt en tot een mooie financiële afhandeling gekomen. Na 2 dagen de auto opgehaald welke was gekeurd en een onderhoud beurt had genoten en gewassen en gepoetst erbij stond. TOP overdracht en alles was geregeld. Dank aan Mooren en aan Dennis.

Uitermate klantvriendelijk en hele goede service

Enige jaren geleden een Toyota Urban Cruiser gekocht. Tot op heden erg tevreden over deze aankoop. Een goede prijs voor onze oude auto gekregen. Zeer vriendelijke personeel. Top service. Onze volgende auto kopen we zeker weer bij hen

Prima autobedrijf

Fijne eigenaar/verkoper

Prettig geholpen.

Zeer goed bod op 'oude' auto's en extra's bij nieuwe.

Gewoon top

Goed bedrijf en een zaak die altijd klaar voor je staat.echt top.

Goede service en zeer klantvriendelijk

Top autootje

geweldig

Leuk ontvangst door Nikki bij Mooren, een eerlijk en duidelijk advies, top geholpen

Hier ben je nog welkom als klant…

Keurig geholpen met de aankoop en de keuze van een gebruikte auto.. Hier wordt je serieus genomen, ook al willen ze natuurlijk wel graag een auto aan je verkopen. Maar door de nette en goede hulp en meedenken van de verkoper de knoop door gehakt en de auto gekocht… Mooie Mazda 2…..

Fijne en gestroomlijnde communicatie en gastvrijheid

De communicatie met Mooren Auto verliep erg soepel. De proefrit was snel geregeld en goed voorbereid. Alle informatie was duidelijk. En erg fijne en vriendelijke gastvrijheid!

Heel goed.

Goed geholpen.

Klantvriendelijk en deskundig

Zeer fijn ontvangst. Leuke auto gekocht. Prijs was 'all in', wat duidelijkheid geeft zonder verassingen achteraf. Ben zeer blij met de aankoop! Ik ben geholpen door Nikki Mooren. Zij was zeer klantvriendelijk en heeft verstand van zaken. Ik zou er zeker nog eens terug komen wanneer ik toe ben aan een andere auto.

Perfecte auto en verkoopster geknipt voor het vak!

Weinig BMW X1's te koop op internet; bij toeval auto te koop van na mei 2019 (laatste update van de X1) bij Mooren. Goede uitleg van Nikki over importauto's. Na de korte proefrit en overeenstemming over inruilprijs besloten tot koop. Groot bedrijf dat betrouwbare indruk maakt.

Meedenkend

Familie bedrijf vol passie, niets is teveel,

Perfecte service en goed advies.

De Lasso-Zuid 2

2371 EW Roelofarendsveen