gewoon en goed

prettig en fijn bedrijf om zaken mee te doen

Goede service en goede afstemming met de monteur

Goeie service

Fijn autobedrijf met leuke verkoper (s)

zeer plezierige garage zeker een aanrader!

Snelle en goede service

Vriendelijk, snelle en goede service. We zijn goed en fijn geholpen!

Geweldig behandeld

Zeer vriendelijk, goede contacten heen en weer en heel netjes afgehandeld.

Attent en correct

Netjes en prettig

Is heel goed

Mijn er vaarring is zeer goed, ik heb er veel vertrouwen in hen, ze hebben mij goed geholpen en overlegd.

Aardige mensen en prima bedrag voor oude auto betrouwbaar bedrijf.

Goed bedrijf.

Bij de aankoop van mijn auto goed geholpen door de verkoper. Hij was duidelijk in zijn uitleg en dacht met mij mee.

fijne motor gekocht bij een autobedrijf

Ik was op zoeknaar een specifieke motor; een Suzuki Burgman 650 exec. Deze stond bij een autobedrijf te kkop: Schouten in Stroe. Maar jah. Een motor kopen bij een autobedrijf... Ik kocht hem, mede gezien de reputatie van het bedrijf. Nu ruim 2 maanden verder kan ik zeggen: Top koop. weliswaar een beurt bij een motorgarage laten geven, maar daar was de prijs ook naar. Vriendelijk, toegankelijk en een top motor! Super dealer.

Het was een heel fijne ervaring.

Het personeel is gastvrij en behulpzaam.

Zeer goed bedrijf klant gericht

Mijn auto moest gekeurd worden kom zelf uit amsterdam geen een bedrijf die tijd had Ja over paar weken En schouten die heb alles gedaan om mijn er tussen door op te pakken erg blij mee Echt top

Super goed en vertrouwd

Onze ervaring is dat wij altijd terecht kunnen met vragen en vakmanschap in onderhoud en reparaties. Eigenaar en monteurs super bekwaam. Vriendelijke mensen en vertrouwend om te komen.

Net bedrijf!

Gastvrij en kundig.

Professioneel geholpen.

Meegedacht met de aanschaf van een 2e hands auto, daarna keurig de inname van de oude auto geregeld.

Goede ervaring!

Vanaf het eerste kontakt tot en met de aflevering netjes en goed, afspraak is ook afspraak. Onze Ford C-max is zeer netjes afgeleverd, en kregen nog een.leuke attentie mee!

Het was Top!

Het contact was goed en we zijn zeer goed geslaagd,

Attent, klantvriendelijk en duidelijk

Auto gekocht en eigen wagen ingeruild. We werden netjes te woord gestaan, er werd goed geluisterd naar de vragen en de afspraken werden netjes opgevolgd en nagekomen. Een goede ervaring en Schouten is wat mij betreft aanbevelingswaardig om eens te gaan kijken voor uw nieuwe auto.

Goed ontvangen, professioneel te woord gestaan. Kunnen slagen bij de zoektocht naar onze droom auto. We komen hier zeker terug.

Behulpzaam en goede service

Ik ben zeer correct ontvangen en heb met plezier een auto gekocht bij Schouten. De service is heel goed en de verkoper was eerlijk, open en toegankelijk.

Open, eerlijk en zeer correct

Wellicht een ander verhaal dan andere reviews... Ik had mijn auto op Marktplaats staan voor een vraagprijs waarvan ik niet verwacht had dat er veel mensen op zouden reageren. Maar ik wilde het toch proberen. Binnen aanzienlijke tijd kreeg ik via een bericht de vraag of ik contact wilde opnemen met hen. Zo gezegd zo gedaan. Zeer nette Reinard aan de telefoon gekregen en aan hem de auto omschreven. Omdat de auto niet geheel schadevrij was vroeg hij mij om 's avonds wat foto's te appen. Ook dat heb ik vervolgens gedaan. Direct werd een bod uitgebracht wat zeer reëel was en een afspraak om de auto op te halen was dan ook zo gemaakt. Henk Jan kwam de auto persoonlijk ophalen en na inspectie was de deal zo gedaan. Nette behandeling, eerlijk bod!! Top!! Mijn aanname is dat het voor de koop van een voertuig niet anders zal zijn maar ook voor de verkoop van uw auto kan ik Schouten zeker aanraden. Reinard, Henk Jan : bedankt!

Prettig ontvangst. Fijne mensen, APK keuring en de onderhoudsbeurt zijn prima uitgevoerd.

Zeer gastvrije en vriendelijke ontvangst. Aanrader

Afgaande op eerdere reviews kan het eigenlijk niet beter en die ervaring deel ik nu ook. Op een ontspannen wijze een mooie auto gekocht die perfect en geheel volgens afspraak is geleverd. Je krijgt een ouderwets vertrouwd gevoel als je hier een auto koopt. Ga vooral zo door!

Goede service met fijn contact

Prima bedrijf wat graag met je meedenkt. Heel hulpvaardig en goed bereikbaar! Top

Wolweg 45

3776 LN Stroe