Goede service met fijn contact

Prima bedrijf wat graag met je meedenkt. Heel hulpvaardig en goed bereikbaar! Top

Wij zijn uitstekend geholpen.

Reinard is een betrokken adviseur die ons de gelegenheid gaf om een goede afweging te maken uit de beschikbare modellen. Bij aflevering bleek dat de technici alle denkbare technische zaken hebben nagelopen zodat we er gerust op kunnen zijn dat we het 1e jaar geen technische problemen gaan ondervinden. Prettig geregeld!

SUPER

Zeer Vriendelijk. Goede en Nette en Vlotte Afhandeling. Zeer Zeker Aan te Bevelen aan Mensen die op Zoek zijn naar een andere auto.

Ik beschrijf mijn ervaring als goed ik nam contact op voor een auto ik werd netjes en goed te woord gestaan daarna ben ik langs geweest goed ontvangen vriendelijke mensen na een overeenstemming werd de auto netjes apart gehouden dus mijn ervaring was meer dan prima ik wens het auto bedrijf veel succes in de toekomst en ik zou er zeker terug komen

Klantvriendelijk

Goed geholpen

Vriendelijke ontvangst, goede informatie en betrouwbaar.

Eigenaar Van Loo is een sympathieke serieuze ondernemer die doet wat hij belooft. Een zeer goede ervaring.

prettig en goed bedrijf

proef rit gemaakt en heel fijn en goed geholpen en auto gekocht.

Geweldige service, vakkundige mensen ;-D

Ben al 10 jaar tevreden klant.

Gewoon goed!!

Begin 2019 zocht ik via internet 'n Jeep en kwam o.a. bij de voor mij onbekende garage Schouten Stroe terecht. De ontvangst en voorlichting gaven mij het vertrouwen de Jeep aan te schaffen. eind april 2021 ruilde ik deze wagen in voor 'n Hyundai. Mijn ervaringen met de medewerkers van Schouten is ronduit goed. Duidelijke afspraken, duidelijke service! Joop Teggelove - Vierhouten.

Uitstekend. Heel vriendelijk personeel, uitstekende service

Heb er een auto gekocht. Werd zeer vriendelijk geholpen. Aanrader

geweldig vriendelijke verkopers.

prima geholpen wij hadden een piepje achter dit gemeld,en terug geroepen.dat prima verholpen.kan deze garage en verkoop auto,s zeker aanbevelen.great

Helemaal prima!

Wij kochten twee weken geleden een autootje voor onze dochter. We werden uitermate vriendelijk te woord gestaan en de aflevering ging ook goed. Wij zijn tot nu toe zeer tevreden over de auto, verwachten dat ook te blijven! Wij raden dit autobedrijf dan ook zeker aan!

Vriendelijk ontvangen

Vriendelijk ontvangen en ruim de tijd genomen om zaken goed af te handelen. Wij hebben een zeer goed en warm gevoel bij dit bedrijf. Goede aflevering volgens afspraak.

Top geholpen

Goede service en goed geholpen

Zie boven.

Geweldig!

Mooi familiebedrijf met goede normen en waarden. Goede service en bereid om een stap extra te doen. Erg tevreden.

Prachtige auto gekocht. Fijn bedrijf. No nonsens. Aflevering soepel en volgens afspraken. Aanrader!

Leuke kennismaking

Een fijne auto gekocht met een leuke smaakvolle attentie

Zeer tevreden!!!!

Goed bedrijf, eerlijk en open, juiste prijs, vriendelijk, uitstekende service, kortom beveel mensen zeker aan hier een auto te kopen.

D van Wendel

In januari hebben wij een Peugeot 308 GTline gekocht, met Reinard van de Ridder was de afspraak snel gemaakt. De koop/ verkoop liep prettig en wij zijn geweldig blij met onze Peugeot 308 Reinard nog bedankt voor het prettige contact, Schouten Stroe van harte aan bevolen.

Vertrouwd gevoel

Vandaag bij Reinard de auto ( Jeep ) opgehaald hij was prachtig gepoetst en ik kreeg ook een uitstekende uitleg. Alle afspraken worden prima nagekomen ik zou zeggen ga zo door. Met vriendelijke groet Peter Holtkamp Apeldoorn

Geweldig!!

Sinds een paar jaar bij autobedrijf Schouten. niks op aan te merken, het is een super fijn bedrijf.. onze auto pas laten keuren en hij kwam gewassen en uitgezogen thuis super fijn!!

Super top

Een top bedrijf

Bijzonder eerlijk, vriendelijk en attent, een aanrader.

Zelfs voor de aankoop van een tweedehands auto staan de gastvrije deuren wagenwijd open. Zelfs de koffie is van prima kwaliteit. Het vertrouwen straalt van dit bedrijf af.

Zeer vriendelijk en niet opdringerige verkoper.

Ben zeer vriendelijk oprecht geholpen.hele fijne garage.hoop nog vele jaren te kunnen genieten van me nieuwe aankoop.

Wolweg 45

3776 LN Stroe