Fijne mensen denken mee

Fijne mensen ,goedekoffie denken mee. Een fijne ervaring

Goede service, afspraak is afspraak!

Naar volle tevredenheid een Hyundai Ioniq electric gekocht. Na telefonisch contact met autobedrijf Schouten stond de auto netjes klaar voor een proefrit, daarna ging het onderhandelen vlot. 2 weken later de auto opgehaald, afgesproken onderhoud was netjes uitgevoerd. Nu na een week in onze nieuwe auto te hebben gereden kan ik alleen maar zeggen. TOP garage.

Uitstekende service goede communicatie

Zeer goede service als er iets is bellen en komen met een oplossing TOP.

Netjes en snel en goed geholpen.

Blij met mijn Volkswagen Polo

Heb een goede ervaring met het auto bedrijf.

Werk is keurig uitgevoerd.

Super!

Ook al was het net voor sluitingstijd dat ik aankwam en nog even in een auto wilde rijden, toch goed welkom geheten!

Mijn opdracht werdt netjes afgehandeld.

Keuring van mijn auto. Goede afspraak gemaakt en werdt netjes ontvangen door het kantoor meisje koffie tijdens het wachten. Nadat de auto was afgekeurd een goede communicatie door eff te bellen en te overleggen. De volgende dag weer netjes gebeld dat de auto klaar stond. Tot nu toe is de ervaring goed

Prettige ontvangst en afhandeling

Het gehele proces van contact opnemen tot aan het wegrijden in onze nieuwe auto is zeer prettig verlopen. Geholpen door Henk-Jan, hij nam de tijd voor ons in een ongedwongen sfeer van een familie bedrijf!

Prima geholpen

Ik heb een auto gekocht bij Schouten Stroe. Zowel het kopen als de afhandeling van de koop is goed verlopen. Ik vond het fijn dat ik tijdens het kopen niet onder druk gezet werd en gewoon rustig de tijd kreeg om de auto te bekijken en dingen te vragen. Toen ik de auto op kwam halen stond alles netjes klaar en was alles dat ik nodig had geregeld. Ik ben dus erg tevreden.

Keurig en hulpvaardig bedrijf

Jeep Wrangler aangeschaft en keurig geholpen.

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen, goede prijs.

Nette zaak; keurig personeel.

2e hands auto gekocht bij dit bedrijf. De behandeling was keurig netjes zakelijk. Tot op heden tevreden. De toekomst zal leren hoe de auto bevalt.

Prima behandeling

Ontvangst en omgang verder prettig Geen opdringerige houding

Hele goede en vriendelijke service.

Auto gekocht en mijn oude auto ingeruild, ik had altijd een handgeschakelde auto gehad en nu voor het eerst een automaat, ik had totaal geen ervaring, ik kende de buurt niet, en dan een proefrit moeten maken, geen idee waar ik heen moest. Toen vroeg de verkoper mij of ik het prettig zou vinden, als hij meeging, maar natuurlijk, dan kan je mij alles uitleggen, zei ik. Zo gezegd zo gedaan, terug bij de garage en toen direct de overschrijving geregeld, ik kon de auto direct meenemen, echt top. En wat een bak, hij rijdt geweldig. Ik ga hier ook mijn APK en service beurten doen, echt een aanrader dit bedrijf.

Super, netjes ontvangen en goed geholpen

Op zoek naar een 2e auto naast een elektrische van het werk kwamen we uit bij Schouten in Stroe. Klantvriendelijkheid ten top en geen verkooppraatjes maar gewoon eerlijk en netjes. Aflevering perfect maar bij thuiskomst bleek afdekdopje van ruitenwisser te ontbreken. Geen enkel probleem, werd gelijk besteld en nagestuurd. Topservice.

Heel prettig bedrijf met een prima service.

Bij Schouten voor de tweede maal een auto ingeruild en ook deze keer heel goed geholpen , de extra wensen werden uitstekend uitgevoerd. Jan Hellevoetsluis

goed bedrijf

service gericht bezoek, onderhoudshistorie en geschiedenis van de auto kan wat transparanter.

Altijd behulpzaam!

Fijne mensen die altijd behulpzaam zijn.

Uitstekend bedrijf

Hebben eind augustus bij dit autobedrijf een Hyundai ix35 gekocht van 2012. Hoe goed ik ook keek, er was nog geen krasje op te vinden. We werden door de verkoper uiterst vriendelijk ontvangen, zonder te pushen. We konden onze auto tegen een redelijke prijs inruilen. Na 14 dagen werden we gebeld door de verkoper met de vraag of de auto goed beviel en of we nog vragen/opmerkingen hadden. Kortom het is een autobedrijf, dat ik van harte kan aanbevelen.

Geweldige heer. Was eerlijk en gaf een fijn gevoel. gaf je eigen ruimte en dat is heerlijk om een auto te bekijken

Klantvriendelijk en competent

Een zeer competent klein bedrijf met oog voor de klant. Geen gladde praatjes maar zeggen waar het op neer komt.

Vol lof.

Een andere auto gekocht die Henk Jan namens is wezen opzoeken. Prima gedaan Henk Jan wij zijn er erg blij met onze Suzuki Vitara. KLANT IS KONING bij Schouten Stroe. Aris en Greet Ermelo

altijd goed

altijd meedenken, proberen zo snel mogelijk service te verlenen. Goede terugkoppeling en goed resultaat

Prima service net als anders.

Zie boven

Betrouwbare garage

De aankoop van onze Opel Ampera bij Schouten is ons uitstekend bevallen. Verkoper Reinard vd Ridder is nuchter, geeft eerlijke informatie, haalt geen ‘verkooptrucjes’ uit (iets wat een andere garage wel bij ons deed) en dat schept vertrouwen. De auto is zeer netjes, schoon en met een volle tank benzine én volle accu afgeleverd, zelfs drie dagen eerder dan verwacht. En ook nog met een mooie fles wijn met onze nieuwe aanwinst op het etiket, verrassend! Kortom, wij bevelen deze garage van harte aan.

Wolweg 45

3776 LN Stroe