Erg fijn!

Het personeel die er werkzaam is, zijn erg gastvrij. Bij vragen of dergelijke word je vrij wel gelijk geholpen, erg fijne mensen die er ook werkzaam zijn.

Verkocht.

Na lang zoeken en twijfel toch maar gaan kijken. Proefrit gemaakt en meteen verkocht. Je word goed geholpen en er hangt een goede sfeer en weet gelijk waar je aan toe bent. In het voorjaar maar weer even langs om de ramen via hun te laten blinderen.

Erg prettige communicatie

Fijn bedrijf netjes geholpen en geeft de klant een goed gevoel van vertrouwen

Hele fijne en goede ervaring

Uitstekende service van begin tot eind. Deskundig en vriendelijk personeel. Zeker aan te raden.

Warm, behulpzaam en persoonlijk!

Fantastisch geholpen door Reinard! Een vriendelijke behulpzame man. Uiteindelijk na het bekijken van een testrit, mijn auto kunnen ophalen na een weekje. Mét een strik er omheen en een persoonlijke gift. Zeker een aanrader wanneer je goed geholpen wil worden met zorg.

Topservice

Wat een super fijne eigenaren van een kwaliteit garage. Super goede service en meedenken van de eigenaar en oplossingsgericht. Klantwaardering van 9.6 is zeker terecht. Wij zijn blij met onze aankoop.

Correct en netjes

Nieuwe auto gekocht, netjes klaar gemaakt en bij aflevering voorzien van een strik. Goede service en vriendelijke mensen

een echt betrouwbaar bedrijf

vertrouwd, net personeel, een fijn bedrijf. netjes geholpen.

Geweldige service

Een goed en eerlijk advies en fijn persoonlijke contact met eigenaar en monteurs.

Bijzonder fijn!

Zeer tevreden over dit bedrijf. Ze nemen de tijd, komen zelfverzekerd en betrouwbaar over. Je wordt goed geholpen, de klant is hier nog "koning". Vriendelijk personeel. Leveren prima kwaliteit en goede service! Prachtige zaak, ziet er keurig netjes uit.

Duidelijk en keurig te woord gestaan

Als ik een andere auto zou kopen zal eerst bij jullie gaan kijken. Wij zijn keurig geholpen en ook na het kopen nog keurig geholpen.

Fijn contact, duidelijke afspraken en goede service

Tweedehands Renault Scenic gekocht. We kregen een eerlijke inruilprijs en alle afspraken werden keurig nagekomen.

Fijn team!!

Deskundig onderhoud met een eerlijk advies!!

Prima ervaring

Prettige bedrijf, prettige communicatie, gewoon goed geregeld.

Uitstekend geholpen!

Schouten Stroe doet er alles aan om de klant te ontzorgen. Dankzij hun deskundig advies, doortastend optreden en goede service ben ik voorzien van een goede auto.

Duidelijk

Vriendelijke verkoper Verstand van aangeboden occasie

Echt helder en eerlijke communicatie en behandeling.

Duidelijke informatie. Geen wollige verkooppraatjes. Goede inruilprijs. Prima afhandeling met lekker flesje wijn. Tot slot: keurig bedrijf met aansprekende finishing touch.

Prettig contact gehad

Goed kunnen overleggen ook telefonisch gaf veel vertrouwen . Ook bij aflevering veel aandacht aan besteed.

Net bedrijf

Nog niet eerder een wagen gekocht , dus verder ga ik het ervaren

Netjes geholpen, goede prijs kwaliteit.

Prijs kwaliteit goed. Netjes geholpen. Snel antwoord op email. Deal snel gesloten.

Betrouwbare, klantvriendelijke, service-gerichte garage

Toch een gok om een occasion te kopen bij een 'onbekend' bedrijf. Niet hier. Perfect afgeleverde auto, afspraken worden nagekomen, prettige 'even tussendoor'-service.

geweldig

ik kom al jaren bij dit mooie bedrijf word altijd vriendelijk geholpen en als je een probleem met je auto hebt nemen zij de tijd voor je en als het kan wordt het de zelfde dag opgelost in een woord geweldig kunnen veel auto bedrijven een voorbeeld aan nemen

Goede service. Met fijne mensen

Afspraak gemaakt, of het mogelijk was of ik er kon wachten. Was geen probleem. Uurtje later weer klaar. Genoten van de koffie. Super !!

Topservice!

M.b.v. de wegenwacht werd mijn Tiguan, met gebroken multiriem, vrijdagavond naar Schouten gesleept. Helaas waren er zaterdag geen monteurs aanwezig en werd mijn auto, ondanks hun volle agenda, maandagmiddag vakkundig gerepareerd.

Vertrouwd adres om een auto te kopen

Prettig geholpen en een deskundig aankoop advies.

Wolweg 45

3776 LN Stroe