geweldige service super gastvrij en belangrijkste goud eerlijk !

Werd super vriendelijk ontvangen kon op me gemak kijken naar de auto waar ik voor kwam . Nadat ik wat bedenktijd vroeg omdat ik nogal een twijfelaar ben was dat geen probleem . Toen ik belde dat ik de auto toch wilden hebben stond de verassing klaar hoor. Mijn zojuist aangeschafte auto met een grote strik voor de deur geweldig. Goud eerlijke mensen die echt service gericht zijn en je niet alleen maar iets willen verkopen nogmaals bedankt.

Snel en behulpzaam

Alles keurig geregeld en gedaan maar één minpuntje is dat ze mij hebben weg laten gaan met twee defecte remlichten toch voortaan iets meer controle

Werd prettig geholpen en het probleem aan mijn auto werd deskundig en snel opgelost.

Vriendelijk personeel, waarvan je ziet dat ze hun werk met plezier en aandacht doen.

Geweldig!

Ik ben, vroeg in de ochtend, door een berger van de snelweg afgehaald met een rokende motor. De dichtsbijzijnde garage was Schouten in Stroe. Bij aankomst luisterde een van de medewerkers heel aandachtig naar mij, bekeek de auto en besprak dit met een collega. Zij konden het onderdeel dat vervangen moest worden bezorgen en de auto reparen en boden mij een leenauto aan om naar mijn werk te kunnen rijden. Ik werd er gelijk rustig van. Aan het einde van de dag heb ik mijn auto gerepareerd terug gekregen, betaalde een niet schrikbarend bedrag voor de reparatie en een schijntje voor de leenauto. Een bedrijf met eerlijke en vakkundige werknemers. Fantastische service!

Deskundig, klantvriendelijk

Eerlijk

Deze garage kun je volgens mij vertrouwen. Ik blijf klant!

Vakmensen, betrouwbaar, vriendelijk, behulpzaam

Mensen die hun vak verstaan, betrouwbaar bedrijf, altijd vriendelijk en behulpzaam.

Goede ervaring geweest; klantvriendelijk, goede service en van harte aanbevolen!

Top service

Snelle eerlijke services!

Prettige ervaring

Mazda CX5 aangeschaft bij Schouten Stroe, heel prettig geholpen door de autoverkoper. Bedrijf maakte op ons een betrouwbare indruk.

Prima garage

Prima garage fijne mensen om mee om te gaan . Wordt goed geholpen . Ga zo door

uitstekend

super service en duidelijke informatie. ze geven op al je vragen snel antwoord en zelfs extra informatie om het nog duidelijker te maken voor de klant.

super goed auto was zo als deze beschreven was

leuke mensen , en leuke zaak. we hebben een fiat 500 gekocht prijs was markt confurm. nette aflevering.

Top bedrijf staat altijd meteen klaar als het even kan

Heb verschillende keren mij auto laten maken en meteen goed geregeld ben erg blij met hun kom zelf uit Amsterdam heb daar div auto bedrijven gehad maar nooit zo eentje als schouten

Super service!

We kregen helaas een lekke band, moesten dus de auto onderweg laten staan. Is later door Schouten opgehaald en netjes en snel gemaakt. Tegelijkertijd ook nog de APK gedaan die voor 2 weken later op de planning stond. Klasse!

Vriendelijk geholpen

Veel interesse en kalmte

Een top ervaring

Een zeer servicegericht bedrijf. Vriendelijke mensen die een stap extra willen zetten. Hadden voor de bezichtiging de auto droog binnengezet.

Mooi autobedrijf en vriendelijke verkopers.

Mooi autobedrijf en vriendelijke verkopers.

Fantastische ervaring!

Het personeel is heel klantvriendelijk! Verder goede kwaliteit en de auto wordt goed afgeleverd!

Ik ging alleen even kijken. Nu rij ik rond in mijn rooie.. super blij mee. Vriendelijk, netjes, fijn bedrijf.

Vriendelijk bedrijf

M'n oude auto ingeruild. Nieuwe was snel gekocht. Nog dezelfde week kon ik rijden in m'n jonge ocassion. Vriendelijk, snel en deskundig geholpen, zou het absoluut aanbevelen.

Eerlijk en betrouwbaar

Op een zeer prettige, ongedwongen manier geholpen

Goed bedrijf

Prima zaak

Fijn bedrijf dat altijd voor je klaarstaat.

Ik ervaar dit bedrijf al jaren als zeer prettig met een hele goede service.

Top ervaring!

bij het kopen van een ( tweedehands ) auto werden we heel vriendelijk en eerlijk te woord gestaan, bij het ophalen van de auto stond hij klaar in de showroom met een grote strik op de motorkap! geweldig! Dit zo nog niet eerder gehad. hele leuke ervaring...

Wolweg 45

3776 LN Stroe