Elke keer weer een fijne ervaring!

Soms voel je je als vrouw wel eens een niks op het gebied van auto’s. Maar dat gevoel heb ik bij garage Boersma totaal niet. Altijd word er met even veel aandacht naar je geluisterd. De auto is altijd goed gemaakt!

Heb geen klachten

Ben tevreden

Heel goed

Heel goed

Ik ben al jarenlang klant, tot volle tevredenheid.

Dat maakt verdere toelichting overbodig.

Teleurgesteld.

Als je een garagebedrijf rund, neem je iedere klus aan, ook een lekke koppakking. 1 klant minder.

Prima service ook bij onverwachte pech

De accu had het begeven en werd direct vervangen

Goeie service

Zie boven

Goeie service, aardige vakmensen

Altijd goede service, snel en denken mee.

Fijne (vak)mensen, goede garage

Wij zijn al jaren klant en zeer tevreden over de deskundigheid van de medewerkers. De contacten zijn altijd heel plezierig, en er is goed overleg mogelijk. De medewerkers zijn zeer behulpzaam en attent. In geval van nood wordt je (zo) snel (mogelijk) geholpen.

Positief

Positief

goed en betrouwbaar

Vanaf 1993 ben ik klant bij garage Boersma en heb er verschillende auto's gekocht, die hier ook in onderhoud waren. Eerlijk gezegd heb ik geen enkele klacht over dit garage bedrijf. Als er onderhoud aan een auto gepleegd moet worden krijg je eerlijk en betrouwbaar advies. Wanneer er onverhoopt toch iets aan je net aangekochte auto mocht mankeren wordt dit zonder morren of moeilijk te doen opgelost. Bovendien wordt je altijd netjes, vriendelijk te woord gestaan. Wat denk ik best ook belangrijk is dat de prijzen(uurloon, onderdelen, ect.)ook eerlijk zijn en er wordt altijd vooraf met je overlegd.

Ik ben tevreden

Garage Boersma houd zich aan hun afspraak, je wordt op de hoogte gehouden als er bijzonderheden zijn. Er is altijd een vervangende auto beschikbaar.

Fijne medewerkers, die uitstekend werk leveren

Uitstekende service. Goed vakmanschap. Wat je vraagt, wordt gedaan. Fijne garage.

Onze auto was dit voorjaar kapot. Onze versnellingsbak was kapot. De auto zou eigenlijk maar 1 dag bij de garage blijven. Bleken 3 weken te zijn. De mannen hebben er hard aangewerkt om de auto optijd klaar te krijgen voor onze vakantie. Tot savonds laat er mee bezig geweest. We konden gelukkig op vakantie en de auto rijd weer als een zonnetje.

De garage maakte het motto "Uw auto onze zorg" helemaal waar

Naast regulier goed verzorgd onderhoud, kon ik voor een onverwachte reparatie (met urgentie ivm vakantie) tussendoor terecht. Met die getoonde flexibiliteit is garage Boersma een betrouwbare partner.

Snel geholpen, vriendelijk personeel

Ik had van te voren gebelt en kon gewoon langskomen om welke tijd mij uitkwam. Ondanks drukte werd direct de auto even op de brug gezet om te kijken naar het probleem (Uitlaat lek). Binnen twee dagen kon ik de auto weer ophalen.

Goed en vriendelijk geholpen!

Ben niet teleurgesteld. Vriendelijke mensen

Dikke prima.

Altijd top. Nooit klachten gehad!

Zie boven.

Goede afspraken te maken met garage Boersma en een prima service!

zie hierboven

Vriendelijke service

zie hieronder

Prima garage , en komt de afspraken na , wat ik persoonlijk belangrijk vind.

Betrouwbare garage

Betrouwbare garage , eerlijke mensen

Uitstekende service.

Komen afspraken na.

Prima service.

De service is prima en goede monteurs. Vriendelijke mensen altijd positief.

Lombok 11

9951SC Winsum