Top service!

Denken mee in oplossingen inplaats van problemen! Toppers!

De afspraken die er worden gemaakt worden ook correct uitgevoerd.

Alles volgens afspraak.

Een garage met fijn personeel dat naar je luistert.

Je bent in deze garage geen nummer. Er wordt naar je geluisterd en er wordt overlegd met je wat er gedaan moet worden. Ofschoon de afstand Haren-Winsum aanzienlijk is is het voor mij geen bezwaar gezien het bovenstaande. Kortweg, ik ben zeer tevreden.

We hebben onze nieuwe auto hier gekocht.

Super service denken mee

Bij aanschaf reserve wielen voor diverse voertuigen eerst fijn mee gedacht om voordelig toch een goede oplossing te vinden

Top service

Goede garage.

Geweldige garage

Super vriendelijk, eerlijk en meedenkend personeel. Ik had meteen een goede klik toen ik er de eerste keer kwam. Ben erg blij met mijn Up! die Jelle mij aanraadde. Gewoon een fantastische garage met fijne mensen.

Goede service, hulpvaardig en deskundig

Goede afspraken, snelle hulp. Duidelijke uitleg

Altijd heel plezierig!

Staan altijd, zelfs in het weekend voor me klaar!

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen , personeel met veel kennis en leuke benadering, niet duur en kom er zeker terug ,

Uitstekend!

Vakkundig, vlot, dienstverlenende instelling.

Altijd goed geholpen

Ik wordt altijd goed e vriendelijk geholpen, ook bij een kleine klacht tussendoor, Top

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Omdat ik zelf totaal geen verstand heb van auto's, ga ik voor zekerheid en veiligheid. Die kwaliteiten vind ik bij Garage Boersma. Vakmanschap met hart voor de klant. Echt top!

ben een tevreden klant.

Vriendelijk personeel. Als je erop kunt wachten altijd een kopje koffie, en als het langer duurt is er de mogelijkheid om een leenauto mee te krijgen. Wij wonen niet in de buurt van Winsum . er wordt dan rekening mee gehouden dat we niet heel vroeg een afspraak hebben.

alle perfect

al meerdere jaren mijn auto in onderhoud en alles word netjes en volledig naar wens uitgevoerd kortom een garage om aan te bevelen

De verleende service gaat uit van een gedeeld belang, namelijk mijn auto

De jaarlijkse APK gecombineerd met een beurt, werden op een voor mij vertrouwde manier uitgevoerd: professioneel en transparant. Alle verrichte werkzaamheden werden toegelicht, zodat de kwaliteit ervan zichtbaar werd.

Top service

Bereid om meer service te verlenen dan je normaal zou kunnen leveren. Heel goed!!

Prima!

Het onderhoud van de auto is tot in de puntjes gebeurd, zeer tevreden.

Al jaren klant, nooit onverwachte kosten.

Altijd goede service. Er wordt gebeld voor overleg als de kosten gaan oplopen. Ik heb nu sinds 2019 dezelfde oude auto bij hen in onderhoud, maar daarvoor waren het steeds wratjes die na een jaar op waren. Toch altijd vriendelijk geholpen.

Ze doen het prima.

Ik ben heel tevreden.

Betrouwbaar

Zeer betrouwbaar, duidelijke uitleg, vriendelijk.

Een kerstboom aan storingen kwam naar voren!

Diagnose snel gesteld en de onderdelen waren de zelfde dag nog binnen. Super service!

Betrouwbaar/Betaalbaar

Al vele jaren klant en geen reden om te veranderen.

al meer dan 25 jaar

Lombok 11